IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Nusia to ja teraz zasiskam jeszcze mocniej kciuki i nie puszcze fo monetu jak nie dowiem sie wyniku. A jak zspytaja mnie w pracy czemu nie pracuje to powiem ze trzymam kciuki za dwie kreski za ciebie :p :*
hehehe Kochane jesteście Dziewczynki! lepiej się na duszy robi jak ma się takie wsparcie
Mirriam Kochana TY też trzymaj mocno kciuki bo się przydadzą a TY jak się czujesz?? Jak Maleństwo??
MNie niestety coś zaczyna dzisiaj brzuch pobolewać troszeczkę jak na okres, więc nie chcę się już chyba nastawiać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 06:13
-
Nusia wrote:MNie niestety coś zaczyna dzisiaj brzuch pobolewać troszeczkę jak na okres, więc nie chcę się już chyba nastawiać...
Z tego co widziałam to jutro testujesz. Trzymam kciuki. Ja się sprawdzę w sobotę Już się nie mogę doczekać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKakabaka wrote:Dziesiąty będzie w sobotę, ale strasznie mnie kusi, żeby przetestewać jutro. Mam dwa testy kupione. Czekają w szafce. Chyba się złamię i jutro sprawdzę. nie wiem co robić...
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Kakabaka ja też nie prowadzę wykresu.
Ferritka witaj wsród Nas staraczek, pytaj o wszystko jesteśmy tu po to aby sie razem wspierać i doradzać ;-)czas Ci szybko zleci, u mnie stymulacja to raz dwa zleciała, gorzej te 2 tyg do testowania
Staraczka dzisiaj sytuacja taka ze teraz zauważyłam takie brązowe plamienie na wkładce. Dziś boli mnie brzuch tak jak na okres, piersi strasznie bolą, nie wiem czy to dobrze czy źle ale trochę się niepokoje, nie wiem czy to dobry znak czy zły? bo w sumie miałam 2 plamienia te dzisiejsze i z dwa dni temu, ale to odrobinka. Jutro jest 10 dzień od transferu i mnie kusi zrobić test, nawet dziś kupiłam test w aptece niby bardzo czuły, wykrywa ciąże już po 6 dniach od zapłodnienia i nie wiem? Może zdarzyć się tak ze jeszcze zastrzyki są w organizmie i wyjść sfałszowany test?
Mirriam oby te plamienia dobrze wróżyły
Nusia i Kakabaka to co jutro umawiamy się na testowanie?Kakabaka, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Magda myślę że 10 dnia po transferze możesz już spokojnie testować a le poczekaj do rana z porannego moczu. Mi wyszło już 9 dnia po tr.
Czyli jutro wielki dzień :)Wielkie testowanie, Będę ciągle zaglądać sprawdzac jak wieści.
U mnie ok, za kilka dni mam badanie połówkowe, to już 20 tydzień. Trochę się denerwuję czy wszystko w porządku z dzidzią. Po tych poprzednich badaniach mam ciągłego stracha że jednak coś wyjdzie nie tak.Od tygodnia mocno juz czuję ruchy maleństwa, nawet M kopnęła , wyczuł przez skórę, czasem jak szaleje to aż się skóra na brzuchu rusza.
Cudne uczucie, bardzo Wam tego życzę , z całego sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 17:35
kaarolaa, magda, mala29_, gosia81, Nusia lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
nick nieaktualnydziękuję Wam za miłe przyjęcie
kurcze no właśnie w tym rzecz, że pomiędzy wyciszaniem a hodowaniem jajeczek powinna być @... a ja jej w moim harmonogramie nie mam i to mnie zastanawia. bo od 1 do 18 dc brałam antyki a dzisiaj 1 dzień zastrzyk... no i to mnie troszkę dziwi czy po zastrzykach ( mam ich na 9 dni) jednak bedzie czas na @ czy nie;/ ah zawsze zapomnę się Dr Cuda wypytać i potem kombinuje jak koń pod górkę..
niby Dr mi powiedział dziś, że nie ma u mnie w planie @.. i wychodzi na to że robimy sobie jakiś szalony protokół, ale dobrze, ufam mu i niech mi zrobi tak żeby było dobrze
my leczymy się w angeliusie w katowicach, czy któraś z Was też tam się leczyła/ leczy?
jutro wielkie testowanie, również 3mam kciuki )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 17:51
-
Ferritka ja szłam krótkim protokołem to nie wiem jak jest z protokołem z antykami, ale myśle ze powinnaś zaufać lekarzowi, na pewno wie co robi. Mnie też dużo rzeczy dziwiło przy mojej stymulacji. Nie kombinuj tylko iz do przodu! trzymam kciuki za pozytywną stymulacje i dalsze kroki
ja się lecze w Warszawie. -
magda wrote:Nusia i Kakabaka to co jutro umawiamy się na testowanie?
Nie chcę się nakręcać na maksa, ale nadzieja rozpaliła się we mnie już spora. Dla przywołania szczęścia zaznaczam na wykresie plusakaarolaa, staraczka, magda, Ferritka, mala29_, Nusia, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny