X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • magda Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia no na okres to zdecydowanie za wczesnie, sam fakt ze mam je 40-45, no oby to ;-) a powiedz mi jak Ty sie czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu ja się czuję dobrze, brzuch mnie w ogóle nie boli, po transferze mnie strasznie bolał przez 3-4 dni, a teraz nic kompletnie, za to od 2 dni mam straszne mdłości, ale to po luteinie zapewne.
    To krwawienie u Ciebie to dobry objaw, dziewczyny niektóre tu tak miały i im się udało, także trzymam za Ciebie kciuki!

• magda Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mdłości to też super znak! Ja również trzymam kciuki za Ciebie :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki te wasze objawy hmm... nie bede dokanczac zeby nie zapeszac ale z salego serduszka zycze wam by zeczywiscie rokowaly lokatorow w brzuszkach :)

magda lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu ja tych mdłości to nawet nie biorę jako żaden objaw bo jestem pewna, że to skutek uboczny leków...

Mala29 jakby się mały lokatorek pojawił to byłabym w siódmym niebie :)

mala29_ lubi tę wiadomość

• Papryka Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, magda - zycze wam tego lokatorka :) małego. ah to chwile pełne napięcia....
    chodzicie do pracy?

magda lubi tę wiadomość

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam tych objawów. Mnie nic jest. Tylko piersi bolą, ale przed okresem też bywało, że mnie bolały. W ogóle czuję się jakby lada moment miała się zacząć miesiączka :/
    @magda
    Ja też dokładnie tydzień temu miałam transfer :)

magda lubi tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny bedzie dobrze :)
    czekam na wasze pozytywne testy i wysokie betki :)

Nusia, magda, Kakabaka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczynki za wsparcie, zobaczymy czy się uda.

Papryka ja tym razem chodzę do pracy, transfer mialam w czwartek i wzięłam sobie właśnie czwartek, piątek wolny a w tym tygodniu normalnie chodzę. Czas szybciej leci :)
    Po poprzednim transferze miałam 2 tygodnie L4, leżałam, odpoczywałam i to nic nie dało, więc tym razem "żyję normalnie".

• magda Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za kciuki, choć moje objawy to żaden znak.

Papryka ja miałam 2 dni wolnego, normalnie chodze do pracy, na wolnym bym ześwirowała.

Kakabaka a wiec razem przeżywałyśmy ten dzień :)oby nam sie wszystkim udało.

Kakabaka lubi tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny-trzymam za was mocno kciuki :) Oby objawy ktore macie byly fasolkowe :)

Nusia, Kakabaka lubią tę wiadomość

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda wrote:
    Kakabaka a wiec razem przeżywałyśmy ten dzień :)oby nam sie wszystkim udało.
    Okazuje się, że jednak nie :(
    Wczoraj cały dzień miałam środę, a okazało się, że był wtorek :/
    Także mi dopiero dzisiaj wypada tydzień.
    Jeśli chodzi o objawy, to mi wszystkie zupełnie minęły. Nawet piersi przestały boleć. Wolę o tym za wiele nie myśleć, bo bym ześwirowała.
    Do pracy chodzę i staram się cały czas być zajęta, a jak mam chwilkę to wpadam tu do Was :)

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byłam na tej swojej rozmowie kwalifikacyjnej... około 50 chętnych na miejsce to całkiem sporo. Kierownik regionalny powiedział że moja kandydatura jest baaardzo dobra i podobają mu się moje pomysły... ale skąd mam mieć pewność, że nie mówi tego wszystkim kandydatom :P Takie czasy, ze trudno komukolwiek ufać :) A co do in vitro jeśli się załapię na badanie kliniczne skorzystam z tego. Jeśli wybiorą moją kandydaturę również skorzystam. Będzie co ma być. Na nic się nie nastawiam. A jeśli zacznę pracę, a in vitro zaskoczy, wtedy będę myślała jak z tego wybrnąć :) Wiem tym samym że ryzykuję swoje obecne stanowisko, umowę na cały etat i czas nieokreślony. Ale z drugiej strony, kto nie ryzykuje ten nie ma :) Może mój problem polega na tym, ze wszystko w życiu starałam się uzależnić od ciąży. Praca, kursy, dodatkowe szkolenia, zabiegi kosmetyczne ... ze wszystkiego rezygnacja, bo może zaskoczyłam albo zaskoczę. Czas pomyśleć troszkę o sobie i może odciąć się od myślenia tylko o dwóch kreskach na teście. To może bardziej pomoże niż cokolwiek innego !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 11:40

kaarolaa, Nusia, Beata.D, Kakabaka, gosia81, ivi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa w takim razie powodzenia życzę! Niech Cię wybiorą i rób karierę a jak się pojawi bobasek to na pewno wszystko się samo ułoży, nic się nie martw :) MOże to rzeczywiście najwyższa pora pomyśleć o sobie :)

Moniaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa jeszcze do Ciebie nie dzwonili z kliniki? kiedy zaczyna Ci sie nowy cykl? jestem ciekawa czy zdaza dac znac zanim nowy cykl sie zacznie...

Moniaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez miałam zglosic sie do policji, a teraz zrezygnowałam, bo te kwalifikacje do in vitro...a jak bede w ciazy i akurat dostane sie do policji...szkolenie itp...poczekam moze za kilka lat pomysle o jakims zawodzie...moniaa tobie zycze, zeby wszystko sie ułozyło :) walcz o swoja szanse zawodowa

Moniaa lubi tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia-wlasnie ja tak mialam :( Nic nie zaczynalam bo"jak bede w ciazy" to nie skoncze i tym podobne.Koniec z tym ide na kurs,zaczynam diete(oczywiscie wszystko w normach ;) ) i przestaje ciagle myslec o ciazy!!!

Moniaa, Kakabaka lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za miłe słowa :)
    Karolaa jeszcze do mnie nie dzwonili, a nowy cykl mi się powinien zacząć 7 albo 8 luty... Nie wiem czy ta firma wyrobi się... trzeba czekać :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to juz niedługo, no coz pozostaje tylko czekac, ale jak sie odezwa to daj znac :)

Moniaa lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie :) Od razu napiszę co i jak :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ