IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie,
Wasze forum poleciła mi Staraczka, więc jestem
od 3 lat staraliśmy się z mężem o Dzidzie, niestety bezskutecznie. Aż w końcu trafiłam na cudownego doktora, który zajął się nami kompleksowo i tak już wiemy, że naturalnie nie mamy szans ( wyniki nasienia mojego męża są fatalne ) -diagnoza ivf icsi.
od 18 dni biorę tabletki logest. Dzisiaj byłam na usg i ....dostałam już receptę na zastrzyki gonapeptyl 0,1. mam je brać od jutra do 07.02....
czyli zaczynamy na całego
jestem podniecona ,że to już ale jednocześnie przerażona bo poruszam się w tym wszystkim jak dziecko we mgle...
Jedynie nStaraczka mnie kieruje , tłumaczy i uspokaja
mam nadzieje, że mnie tu przyjmiecie i będziecie najlepszą informacją na świecie...;] staram się Was od początku prześledzić, ale im więcej czytam tym mniej wiem i bardziej się boje ot, taka jestem panikara:)
3mam mocno za Was kciuki, niechaj bety rosną i szybko spełnią się marzenia;]Kakabaka, kaarolaa, Moniaa, staraczka, Nusia, Beata.D, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFerri no
Flache wylozysz i moze dziewczyny ci powiedza co nieco haha
Nusiaaa jeszcze troszke matkooo sie nie doczekam :*
Magda a co do plamien .... no oby dobrze wrozyly a jak sytuacja dzisiaj ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 19:28
Ferritka, kaarolaa, Nusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFerritka dobrze trafiłas, dziewczyny napewno Ci pomoga i dobrze doradza nie ma sie czego bac, bedzie dobrze. najwazniejsze, ze juz zaczynacie i niedługo bedziecie sie cieszyli z 2 kreseczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 19:29
Ferritka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKakabaka- plan jest i cieszy mnie, że konkretny...ale właśnie w tym rzecz, że nie wiem co mamy robić... myslałam, że jak mnie antykami wyciszy to potem dostanę @ i po niej zaczniemy się zastrzykować ,a tu proszę bez @ tylko tak od razu przechodzimy do rzeczy nie mam pojęcia czy to normalne jest podczas długiego protokołu , czy to standardowe postępowanie )
-
Hej Ferritka witam Cie w naszym gronie ja tak mialam ze przed przyjsciem @ mialam zastszyki na wyciszanie potem dawka sie zmnirjszylzjak przylazla @ i doszly wtedy zastrzyki na stymulscje.
Ferritka lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyWitaj Ferritka wśród nas
Jak tylko masz jakieś pytania to pytaj pewnie, że pomożemy
Wiem, że są różne rodzaje protokołów, długich i krótkich, lekarz napewno wie co robi także spokojnie
Staraczko no już bliżej niż dalej jeszcze kilka dni...mam mieszane uczucia...dzisiaj troszkę mnie boli brzuch, po tym całym noszeniu...ale zero bólu okresowego, czy bólu piersi, nic...Ferritka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia bolal mnie w dniu testowania i chyba dzien przed .... ale kazda jest inna wiec nie ma co porownywac. Po tescie brzuch przestal bolec i nie boli do dzis
Z tym ze to nie byl taki bol ze bolalo mnie non stop ...po prostu raz czy dwa zakulooo i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 20:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia to ja teraz zasiskam jeszcze mocniej kciuki i nie puszcze fo monetu jak nie dowiem sie wyniku. A jak zspytaja mnie w pracy czemu nie pracuje to powiem ze trzymam kciuki za dwie kreski za ciebie :p :*
Nusia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke