IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj progesteron dzien przed transferem na sztucznym cyklu to 25, estradiol 3700. Jak myslicie czy przy tym wyniku progesteronu powinnam zwiekszyc juz teraz dawki lekow. Teraz mam lutinus 3x1 tabletka 100 dowcipinie. Moze troche luteiny pod jezyk?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
mycha28 wrote:Moniaa dobrze pamietam ze dzis masz wizyte
?
O taak właśnie miałam. ...pikało elegancko... myślałam że się rozpłaczę!!! Zaciesz z mojej buzi nie znika....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:42
Anatolka, Reni, iga 79, asieńka, renieczka, Marta1986, agniesia2569, Beata.D, Tosia 1981, mycha28, BISCA, justa1234, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
-
hejka melduje się po zabiegu
jestem taka zamotana, że nawet nie wiem ile w końcu pobrali jajeczek po 14 mam dzwonić do kliniki.
Po zabiegu czuje się jak na kacu gigancie tylko bym piła i spała
recepty grzecznie małżonek już wykupił bo ze mną zbytnio nie było jak gadać... więcej info po 14 czyli już nie długo:)Reni, Moniaa, renieczka, Beata.D lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Jozefka,.dawaj znac jakie info dla Ciebie maja.
ALINCIA jednak invicta?Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy, 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Dziewczyny ja już po wizycie, jeszcze jestem w szoku, owulacja była, jest płyn w zatoce, to chyba moja pierwsza owulacja od lat
W poniedziałek jedziemy zabrać naszego Maluszka z zimowiska
Reni, iga 79, duza, Antonelka, Beata.D, Tosia 1981, kkisia, mycha28, Konwalia lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
nick nieaktualnyHej,
Moja beta z dzis 25dpt 3500 z 21dpt 2100. Nie wiem co robic. Wizyte w klinice mam dopiero w pon, jutro mnie wypisuja ze szpitala.
Odstawic leki i czekac na poronienie? Czy brac jeszcze z tydzien i poczekac az sie wszystko wyjasni i bedzie wiadomo czarno na bialym czy cos z tego bedzie czy nie. Chce jeszcze jutro usg porzadne zeby okreslili co ostatecznie widza bo raz slysze ze jest pecherzyk 6mm, pozniej slysze ze jest tylko jakas mala czarna kropka i nawet jej nie mierza.. brak slow - panstowy szpital i ciaza z IVF:( -
no i wiem więcej
pobrali mi 6 jajeczek z czego zdatne są 4.
jutro po 14 mam znów dzwonić ustalić długość hodowli i czy wogóle się te 4 zapłodniły i kiedy transferWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 14:27
Reni lubi tę wiadomość
józefka wrote:no i wiem więcej
jutro po 14 mam znów dzwonić ustalić długość hodowli i czy wogóle się te 4 zapłodniły i kiedy transferpamiętaj nie liczy się ilość a jakość!
Będzie dobrze!
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
dzięki dziewczyny jutro mam dzwonić. a co z pozostałymi jajeczkami kurcze w poniedziałek było ich jakoś więcej. Czyli oni pobierają tylko 6 jak ktoś jest z programu MZ????
trzymam kciuki za udany seksik na szkle i za nasze maleństwa!!!!https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyshooa wrote:Hej,
Moja beta z dzis 25dpt 3500 z 21dpt 2100. Nie wiem co robic. Wizyte w klinice mam dopiero w pon, jutro mnie wypisuja ze szpitala.
Odstawic leki i czekac na poronienie? Czy brac jeszcze z tydzien i poczekac az sie wszystko wyjasni i bedzie wiadomo czarno na bialym czy cos z tego bedzie czy nie. Chce jeszcze jutro usg porzadne zeby okreslili co ostatecznie widza bo raz slysze ze jest pecherzyk 6mm, pozniej slysze ze jest tylko jakas mala czarna kropka i nawet jej nie mierza.. brak slow - panstowy szpital i ciaza z IVF:(
Shooa a nie możesz do kliniki zadzwonić żeby cię szybciej przyjęli? Kurcze dobrze by było, żeby cię zobaczył twój lekarz prowadzący. No i oczywiście porządne usg to podstawa. Być może w szpitalu nie pracują na cudach techniki. Z własnego doświadczenia zauważyłam że w klinice jest najlepszy sprzęt. Przynajmniej w mojej.
Trzymam kciuki kochanashooa lubi tę wiadomość
-
Reni miałam ze sobą koszulkę za tyłek, klapki i skarpetki
Antonelka jutro dopiero będe wiedzieć czy piątek, sobota a może poniedziałek transfer. Zazwyczaj hodują do 5 doby czyli blastocydy (jak źle piszę poprawcie mnie)
przed chwilką odklepałam modlitwe do św Riti o Św Idziego - nigdy nie byłam bogobojna teraz szukam wsparcia wszędzie dla moich biedronekReni lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyjózefka wrote:dzięki dziewczyny jutro mam dzwonić. a co z pozostałymi jajeczkami kurcze w poniedziałek było ich jakoś więcej. Czyli oni pobierają tylko 6 jak ktoś jest z programu MZ????
trzymam kciuki za udany seksik na szkle i za nasze maleństwa!!!!
Pobierają wszystkie komórki z dojrzałych pęcherzyków. Ale ilość pęcherzyków nie równa się ilości komórek. Czasem np bywa pęcherzyk pusty.
W programie rządowym zapladniaja max 6.
I tak jak dziewczyny mówią, nie ważna ilość tylko jakość! Trzymam kciuki żeby się zaplodnily i pięknie dzieliły -
shooa wrote:Hej,
Odstawic leki i czekac na poronienie? Czy brac jeszcze z tydzien i poczekac az sie wszystko wyjasni i bedzie wiadomo czarno na bialym czy cos z tego bedzie czy nie. Chce jeszcze jutro usg porzadne zeby okreslili co ostatecznie widza bo raz slysze ze jest pecherzyk 6mm, pozniej slysze ze jest tylko jakas mala czarna kropka i nawet jej nie mierza.. brak slow - panstowy szpital i ciaza z IVF:(shooa lubi tę wiadomość
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
józefka wrote:no i wiem więcej
jutro po 14 mam znów dzwonić ustalić długość hodowli i czy wogóle się te 4 zapłodniły i kiedy transfer. Mocne kciuki
józefka lubi tę wiadomość