IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja87 wrote:Dziewczyny to juz nie wiem... To co ja mam zrobic juz nie mam lekarstw... Ale tak mi lekarz powiedzial,od razu po transferze pytalam co zrobic jak sie leki skończą... Zobaczę jaki mi wyjdzie wynik,najwyżej pójdę po jakas luteine...zyzka
-
Nadzieja87 wrote:Dziewczyny to juz nie wiem... To co ja mam zrobic juz nie mam lekarstw... Ale tak mi lekarz powiedzial,od razu po transferze pytalam co zrobic jak sie leki skończą... Zobaczę jaki mi wyjdzie wynik,najwyżej pójdę po jakas luteine...
Ja nie chcialam Ciebie zaniepokoic. Ty mialas na naturalnym cyklu transfer, zaraz po punkcji czy crio na sztucznym? Ja mialam crio na sztucznym wiec moze jest u mnie inaczej.
Wydaje mi sie, ze ta kwestia jest tak podstawowa,mze raczej nie ma pomylki lekarza tylko kwestia jak byl robiony transfer.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
shooa wrote:Hej,
pytalyscie o Asienke..
nie wiem czy moge dzielic sie informacjami wiec poprosze Was tylko o wsparcie i modlitwy bo przezywa teraz bardzo ciezkie chwile((
tylko powiedz czy dzidzia jeszcze jest?
Boże święty. Jest w szpitalu?? Szczególnie mam ją w sercu bo jest też bydgoszczanka
myślę o niej cały czas!
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
shooa wrote:Hej,
pytalyscie o Asienke..
nie wiem czy moge dzielic sie informacjami wiec poprosze Was tylko o wsparcie i modlitwy bo przezywa teraz bardzo ciezkie chwile((
Shooa jestesmy z Asienka calym sercem - przekaz jej, ze jestesmy....pare dni temu moj przyjaciel powiedzial mi....ze po nocy przychodzi dzien a po burzy spokoj.....Wierze, ze dla Asienki i dla nas wszystkich ten dzien i spokoj nadejdzie....
Shooa....a jak u Ciebie?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Anatolka wrote:Sysia, ja zupełnie nie rozumiem dlaczego Wy macie płacić za znieczulenie. Ja miałam na nfz histero w znieczuleniu. Z resztą nie tylko ja. Skoro jednej placówce nfz pokrywa koszty znieczulenia to dlaczego w innej ma płacić pacjent. Nawet badania zrobili mi w szpitalu. Miałam mieć biocenoze, że jest ok a reszta na miejscu... Pytalibjeszcze tylko czy byłam na zoltaczke szczepionka. Tyle.
Piggy też chyba płaciła za znieczulenie?
Widać co klinika to obyczaj.
A ja dziś Justine na priva wyznałam że w mojej klinice, za obmacywanko (uups, przepraszam - tak naprawdę to się nazywa badanie EKG) pewnego anestezjologa podstarzałego - przed każdą punkcją, trzeba płacić 100 złotych.
"No i co zrobisz jak nic nie zrobisz?" -
Ja tez jestem z asieńką w kontakcie,mysisz byc silna kochana i równie prosze o wsparcie i modlitwe dla niej ....
Myśle ze jak nadejdzie odpowiedni czas sama wam napisze na forum a modlutwa nie ważne w jakiej intencji każda sie przyda ....shooa, Antonelka, Selena, Asiula86 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyU mnie dalej niewiadoma, ciagle zawieszenie i czekanie.
Beta ciagle rosnie choc oczywiscie ponizej norm, tydzien temu na usg byl pecherzyk z dwoma cialkami zoltkowymi. Jutro ide na kolejne usg - albo dzidzia/dzidzie rosnie/rosna, jest zarodek i serduszko albo nie.. i szpital.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:44
-
shooa wrote:U mnie dalej niewiadoma, ciagle zawieszenie i czekanie.
Beta ciagle rosnie choc oczywiscie ponizej norm, tydzien temu na usg byl pecherzyk z dwoma cialkami zoltkowymi. Jutro ide na kolejne usg - albo dzidzia rosnie, jest zarodek i serduszko albo nie.. i szpital.
Tak to pamietam - nie bylam tylko pewna kiedy usg. Mam nadzieje ze dla Ciebie jutro bedzie slonko swiecilo. Sciskam.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
shooa wrote:U mnie dalej niewiadoma, ciagle zawieszenie i czekanie.
Beta ciagle rosnie choc oczywiscie ponizej norm, tydzien temu na usg byl pecherzyk z dwoma cialkami zoltkowymi. Jutro ide na kolejne usg - albo dzidzia rosnie, jest zarodek i serduszko albo nie.. i szpital.
Wspieram i trzymam kciuki za jutrzejsze usg ....
Czy po punkcji dzwonił do Ciebie embriolog ?mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyTak, po punkcji dzwonil ale dopiero po 24h. Powiedzial co i jak z komorkami i jak poszlo zaplodnienie i oswiadczyl, ze jak nie zadzwonia to transfer sie odbedzie.
no i nie dzwonili chociaz te dni i godziny do samego transferu byly najdluzszymi w moim zyciu.. Po transferze jakos tak sie czlowiek nie stresuje. -
shooa wrote:Tak, po punkcji dzwonil ale dopiero po 24h. Powiedzial co i jak z komorkami i jak poszlo zaplodnienie i oswiadczyl, ze jak nie zadzwonia to transfer sie odbedzie.
no i nie dzwonili chociaz te dni i godziny do samego transferu byly najdluzszymi w moim zyciu.. Po transferze jakos tak sie czlowiek nie stresuje.
Do mnie nie dzwonili dzis 2 doba po mam nadzieje ,ze to przez brak prądu boje sie ze sie nie zapłodniłymysza89
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyHej
vvv008 ja też byłam w klinice w poniedziałek gdy miałaś punkcje i jak nie dzwonili do Ciebie do tej pory to może sama się dzisiaj z nimi skontaktuj i zapytaj co i jak bo ja wiem że już dzisiaj mają prąd i normalnie pracująmysza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a kiedy umawiałyście transfer? Od razu po punkcji? ja chciałam umówić już wczoraj, ale pani na recepcji powiedziała, że jeszcze na to jest czas.
vvv008 ja na Twoim miejscu już dziś rano bym dzwoniłajesteś bardzo cierpliwa
ale za to dziś będzie już więcej wiadomo
Daj znać jak będziesz wiedzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:12
mysza89 lubi tę wiadomość