IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:Mimi gyn ma po prostu pakiety provita nie. Pytalam dzis mojej pani dr mowila ze do 2 tys musze liczyc na leki jesli zdecyduje sie na ivf. Jedyne to mnie zaniepokoilo to jest to, ze powiedziala ze podaja 2 dniowe zarodki a u was tutaj podczytuje ze sa to 4-5 dniowe...
Mi mowili ze robia miedzy 2-5, ja mam wyznaczona na3...endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Dziękuję dziewczyny za pamięć, wsparcie i modlitwy - narazie szyjka stanęła w miejscu więc jestem pełna nadziei. Nie puszczajcie kciuków - proszę ! Ją ciągle leżę w szpitalu i prawdopodobnie tu zostanę do końca ciąży a więc mam nadzieję, że jak najdłużej.
Podczytujeę Was każdego wieczoru i kibicuję więc mam nadzieję że już lada moment poprawicie mi humor wysokimi betami.
Jeszcze raz dzięki za wsparcie- to działa!!Nadira, Asiula86, mysza89, Kava, Anatolka, Wika!, tulipanna, Beata.D, Piggy, roletka, Viki26, mrth666, Anuszka, Agi83, sisi, kassik, asieńka, jupios, sylvuś, justa1234, Madzia82, Tosia 1981, Selena, margo001, Justine, Moniaa, shooa, czarownica_tea, agulas, duza, renieczka, Mimbla, Elmirka, triss, Konwalia, józefka, kotkapc, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Wika! wrote:O ananas musze kupic'
W biedronce są tylko raz trafił sie nie dobry dzień musiał poleżakować na słońcu ....ja sie objadłam tym ananasem strasznie .....
MałaMi83 trzymam kciuki :)dużo siły dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:52
Wika!, MałaMi83 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyMałaMi83 wrote:Dziękuję dziewczyny za pamięć, wsparcie i modlitwy - narazie szyjka stanęła w miejscu więc jestem pełna nadziei. Nie puszczajcie kciuków - proszę ! Ją ciągle leżę w szpitalu i prawdopodobnie tu zostanę do końca ciąży a więc mam nadzieję, że jak najdłużej.
Podczytujeę Was każdego wieczoru i kibicuję więc mam nadzieję że już lada moment poprawicie mi humor wysokimi betami.
Jeszcze raz dzięki za wsparcie- to działa!!MałaMi83 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Dwudniowe zarodki to nic strasznego. Teorie są różne. Niektórzy uważają, że jak zarodek dożyje do 5 doby to jest silny i dobrze rokuje. Inni uważają, że żadne sztucznie stworzone warunki w inkubatorze nie zastąpią idealnego dla rozwoju zarodka endometrium przyszłej mamy. Ci kraj to obyczaj
Anatolko... Czy Ty przypadkiem nie wybierasz sie na medyczne studia... Bo widze tu WSPANIAŁA I WYROZUMIAŁA LEKARKE!!!W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:kasika dzieki za odpis...
hmm zastanawia mnie jedno skoro w provicie jedno podejscie kosztuje ok 15 tys a w gyncentrum 14 tys za 3 podejscia to czeu ta roznica jest tak duza?
Lekarza mam w provicie i tam chcialbym prowadzic ciaze u niego, ale te 3 proby w gyncetrum sklaniaja zeby tam sie przeniesc...
Sama nie wiem co robic
U mnie wyszło tak drogo bo słabo się stymulowałam, provita jest moją pierwszą kliniką i jestem zadowolona. Najbardziej z lekarki z labo i z tego, że mam blisko do kliniki. Za chwilę będę musiała zmienić lekarza ale do końca programu zostanę w klinice. Jeśli dalej nie uda mi się zajść to planuję kolejne podejście komercyjne i szczerze zastanawiam się nad novum...no ale z kce do wawy daleko, więc to zostaje mocno w sferze rozmyślańWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:05
Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Agi83 wrote:Anatolko... Czy Ty przypadkiem nie wybierasz sie na medyczne studia... Bo widze tu WSPANIAŁA I WYROZUMIAŁA LEKARKE!!!
hehehe mój mąż twierdzi, że minęłam się z powołaniemale nie, nie wybieram się, 3 wystarczą
4 nie chciałoby mi się robić już
agulas lubi tę wiadomość
-
Anna255 wrote:kochane, a wyniki z dzis to tak:
estradiol: 7093 pg/ml
progestron: 1.12 ng/ml
zaczynam sie obawiac hiperki przy takich wynikach
Estradiol mega wysoki.. Ja mialam 1800, prog ponoc najlepiej jak ponizej 1 jestagulas lubi tę wiadomość
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Wika! Miałam jakby gaz w brzuchu po punkcji... Ustali to dopiero ok 6-7 dpt.mialam lekką hiperke. Gorzej było za pierwszym razem... Ale miam płyn w otrzewnej.
W piątek jadę do kliniki i dowiem się na 100% czy mam grup w tym cyklu. Będę męczyć o klej albo nacięcie otoczki. To mój ostatni groch z drugiego podejsciaGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:Wika! Miałam jakby gaz w brzuchu po punkcji... Ustali to dopiero ok 6-7 dpt.mialam lekką hiperke. Gorzej było za pierwszym razem... Ale miam płyn w otrzewnej.
W piątek jadę do kliniki i dowiem się na 100% czy mam grup w tym cyklu. Będę męczyć o klej albo nacięcie otoczki. To mój ostatni groch z drugiego podejscia
Trzymam kciuki mocno za Ciebie!endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Anatolka wrote:hehehe mój mąż twierdzi, że minęłam się z powołaniem
ale nie, nie wybieram się, 3 wystarczą
4 nie chciałoby mi się robić już
Anatolko tu nie chodzi o chce/ nie chce mi sie! My potrzebujemy lekarzy z powołania, z wiedza i empatia!Wika!, Beata.D lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.