IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:Mam pytanie do dziewczyn bioracych udzial w badaniach klinicznych - ile macie prob w ramach badan??
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... dzisiaj an wizycie dowiedziałam się ze powinno u mnie się obejść bez szpitala i ingerencji chirurgów czy innych czortów.
Beta spadła od sobotniej=300 do 212Zarodka nie widać było ani w sobotę ani dziś , więc może był też na tyle słabo rozwinięty że go nie zauważyli, no i może też uległ poronieniu. Nie wiem... mam nadzieję że teraz na kolejnej wizycie czyli w piątek beta znowu zmaleje i nic tam na dole złego w USG nie zobacza ...
Sudela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wczoraj wieczorem pojawilo sie brazowe plamienie ,a dzis to juz jest lekkie krwawienie i boli mnie podbrzusze jak na @....maz dzwonil do kliniki (bo ja nie bylam w stanie tego zrobic) i poinformowali go, ze mam dalej brac leki i zrobic test krwi pojutrze, tak jak zaplanowano..., ale i tak nie mam juz nadziei.
poryczalam sie, a przerazony maz mnie pocieszal .. teraz on poszedl na nocny dyzur do pracy, a ja mam dola...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 17:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Sudela, trzymam kciuki! Tak jak dziewczyny piszą wszystko zgodnie z planem, na spokojnie test pojutrze
A ja odebrałam globulki na gronka. Masakra ! przeszło 80 zł. Ale cóż gronka się trzeba pozbyć
Bym zapomniała Wam napisać, że mój mąż zwraca się do mnie ,,mój mały kochany gronku"Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 18:03
Moniaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualny
-
Ja mam mega,mega doła(wiem ze zaraz bedziecie mnie pocieszac)ale potrzebuje teraz troche czasu,musze złapać powietrza w płuca.Bylam u Dr. i mialam dostac juz zastrzyk a tu ups..... torbiel krwotoczna na lewym jajniku(juz przy tym lekarz powiedzial ze nie zrobi mi zastrzyku) i zeby bylo "zabawniej" moj stary Gin ostatnim razem znalazl cos na ksztalt polipa i powiedzialam to Dr. wiec przygladal sie dokladniej i nie byl pewien(mowil ze moze byc to powiekszone endomedrium)mam sie zgłosic zaraz 7dc i skontrolowac te dwie rzeczy(jak sie okaze ze to jednak polip to czeka mnie,w najlepszym wypadku HSG )Takze u mnie w NAJLEPSZYM wypadku przeciagnie sie o miesiac(znowu 20dc-zastrzyk) lub pare miesiecy(bo jak dojdzie 7dc diagnoza,to zaraz szukanie wolnego terminu na HSG i nie wiem czy wyrobie sie w nastepne dwa miesiace Poki nie bede "czysta"to nici z stymulacji-MASAKRA
Ide sie napićSudela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana, najwazniejsze ze to zostało odkryte. dla Twojego zdrowia lepiej wszystko dokładnie sprawdzic i odczekac ile trzeba...
wiem, ze byłas przygotowana na cos innego, ale masz racje odpocznij sobie teraz, złap głeboki oddech i wroc jak juz bedziesz wiedziała co dalej
mocno trzymam kciuki i tuleSudela, Beata.D lubią tę wiadomość