IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Pewnie, nie ma co czekać. Odzywaj się jak będziesz miała jakieś nowe wieści
Dodzwoniłam się i ciąża pozamaciczna nie jest przeciwwskazaniem do badań
Teraz jak przyjdzie @ to mam zadzwonić i w 2 lub 3 dc będzie pierwsza wizyta..Moniaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Wiem Kaarolaa, ale kriobank jest w Bialymstoku nie;)? Std mialam na mysli, ze bialostocki bocian bo jajt bylam mala to karmili nas opowiastkami ze dzieci przynosi bocian, a teraz sie przekonujemy ze lekarze waja w tym dosc spory udzial:P
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:No no Martusia Życzę powodzenia. A kiedy mniej więcej rozpocznie się najbliższy cykl?
No właśnie tak 31 marzec - 1 kwiecień czyli już za tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 19:24
Moniaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:Wiem Kaarolaa, ale kriobank jest w Bialymstoku nie;)? Std mialam na mysli, ze bialostocki bocian bo jajt bylam mala to karmili nas opowiastkami ze dzieci przynosi bocian, a teraz sie przekonujemy ze lekarze waja w tym dosc spory udzial:P
niecierpliwa, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:No właśnie tak 31 marzec - 1 kwiecień czyli już za tydzień
martusia1986, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa dziękuję Mam taką nadzieję że do Was dołącze obym tylko się dostała do tych badań ..
Cieszę się że będę mogła podzielić się z Wami podzielić doświadczeniami i obawami ..
Dziękuję za ciepłe przyjęcie :*
Mam nadzieję że nie zbankrutuje na dojazdach : PMoniaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ja jestem z Białegostoku więc nie dotyczą mnie dojazdy, z Karolą dzisiaj rozmawiałyśmy na ten temat i ona też się tym nie interesowała. Jeżeli dostaniesz się do badania, w kriobanku można wynająć pokój za 100 zł. A jeśli to nie wyjdzie postaram się jakoś pomóc ewentualnie znaleźć tańszy w miare przyzwoity nocleg. Bo podczas stymulacji od 6 dnia trzeba zjawiać się codziennie na wizyty az do zakończenia zastrzyków a to różnie trwa, u mnie stymulacja była 9-dniowa. Ale sa kobiety, które potrzebują dłużej. No można dojeżdzać codziennie ... ale z wawy to 200km w jedną stronę...
-
No to ja też się zainteresowałam Kriob. bo nie wiem czy z tym Novum wypali bo nadal nie mam @ a tam już lista podobno na wykończeniu więc napisałam do Pani koordynatorki i zobaczymy...ja mam ponad 300 km i musiałabym zostać w Białym na dłużej...
Moniaa, martusia1986 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Haha Martusia napisałam o odległości z Warszawy nawet nie pytając się skąd jesteś Przepraszam że od razu Cie przemeldowałąm hehhe
Moniaa nic nie szkodzi
Akurat nie jestem z Wawy tylko z Ełku
Co do dojazdów chyba najlepiej będzie jak napisze maila i wszystko będzie jasne )Moniaa lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Malinka no to wszystko przed Tobą, życzę zakwalifikowania się do badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 07:43
martusia1986 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.