IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Wika! wrote:Mojgin nie oddzywa sie i nie wiem czy moge juz odstawic all leki jak beta ujemna...chyba odstawie
mi kazali wszystko odstawić poza femibion-em , ale co klinbika to inne chyba zwyczaje... niech się może wypowiedzą jeszcze inne dziewczyny
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Elmirka wrote:Dziewczyny orientujecie się, czy w programie rządowym po 3 nieudanych próbach można podać 2 zarodki?
Wika przykro mi, trzymaj się.
Różyczko gratulacje
Agulas, głowa do góry będzie dobrze!Elmirka lubi tę wiadomość
-
Ja tez Was niesmialo poprosze o kciuki.
Sierpien wykorzystalam na naturalne starania - zgodnie z zaleceniem lekarza. Nie nastawiam sie na sukces ale moze los sie odwroci. Jutro mam zamiar zrobic test. Moze stymulacja in vitro pozytywnie wplynela na naturalny cykl. Na razie objawow ciazowych brak, @ brak wiec kto wieAnuszka, Anna255, Różyczka, Asiula86, Agnieszka_A., józefka, Nadira, justa1234, czarownica_tea, Moniaa, Agi83, Elmirka, Viki26, sisi, MałaMi83, Sysiaaaaa, Beata.D, renieczka, shooa, Butter, agulas lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnykochane znajoma robila dzis bete (miala 2 dni szybciej transfer niz ja) i oto wyniki:
7dpt
estradiol 2197
progesteron 27,39
beta HCG 0,133
dr kazala jej zwiekszyc luteine na dopochwowo 3x2, doustnie 3x3
myslicie, ze jest jeszcze szansa u niej?
wczesniej na I weryfikacji, miala beta HCG 1,4, progesteron 44...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 18:38
-
Anna255 wrote:kochane znajoma robila dzis bete (miala 2 dni szybciej transfer niz ja) i oto wyniki:
7dpt
estradiol 2197
progesteron 27,39
beta HCG 0,133
myslicie, ze jest jeszcze szansa u niej?endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Dziewczyny z endometriozą. Nie poddawajmy się. Na fb należę do grupy gdzie dziewczyny z endomendą starają się o dziecko. I udaje się. Czy po 5 latach naturalnie czy po 4 transferach, 3 ivf, ale się udaje. Jak to kassik napisała mamy pod górkę ale dotrwamy do celu
asieńka, Elmirka, sisi, lipa lubią tę wiadomość
-
mrth666 wrote:Dziewczyny z endometriozą. Nie poddawajmy się. Na fb należę do grupy gdzie dziewczyny z endomendą starają się o dziecko. I udaje się. Czy po 5 latach naturalnie czy po 4 transferach, 3 ivf, ale się udaje. Jak to kassik napisała mamy pod górkę ale dotrwamy do celuendometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
agulas wrote:Wika przykro mi.
Ja tez mam zle wiesci. Bylismy w sb na weselu. Nie tancYlam, a jak juz to przytulance z mezem. Dzis zaczelam plamic... Nie wiem co to jest. Wzielam dodatkowa luteine. Jutro na 11 mam lekarza. Nie jest to moj lekarz, ale zalezalo mo na tym zeby dostac sie jak najszybciej .... Boje sie strasznie.
Głowa do góry będzie dobrze! Odpoczywaj i staraj się nie myśleć :*
A powiedz mi bo nie pamiętam ty masz chyba endometriozę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 19:12
-
Anna255 wrote:kochane znajoma robila dzis bete (miala 2 dni szybciej transfer niz ja) i oto wyniki:
7dpt
estradiol 2197
progesteron 27,39
beta HCG 0,133
myslicie, ze jest jeszcze szansa u niej?
wczesniej na I weryfikacji, miala beta HCG 1,4, progesteron 44...
Beta spadla, progesteron spadł... Nie ludzilabym się ze będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 19:24
shooa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pytanie mambo lekarz kazal mi odstawic leki- ale mysle zeby np pregna plus brac caly czas? Jak za miesiac nastepny mam podchodzic do transferu? No i dostinex na prolaktyne. Odstawie typowe po transferze co mialam poprostu?endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
nick nieaktualnyWika! wrote:Dziewczyny pytanie mambo lekarz kazal mi odstawic leki- ale mysle zeby np pregna plus brac caly czas? Jak za miesiac nastepny mam podchodzic do transferu? No i dostinex na prolaktyne. Odstawie typowe po transferze co mialam poprostu?
ja na czas transferu mialam tez bromka odstawic i metformine, ale jak mi sie nie uda, to wroce normalnie do tych lekow sprzed, a przed kolejnym transferem ewentualnie znow odstawie...