IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:mam tylko 1 zarodek...ten jest dosc silny i oby dał rade do soboty
Ja mam good news-umowa podpisana, za ok 28 dni start ICSI z powodu endometriozy-yupiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:49
kaarolaa, mala29_, MisiaMisia, Moniaa, martusia1986, Violik lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny na razie tylko poczytuję sobie Was, ponieważ wyniki partnera wyszły źle:( Teraz zamiast pytania czy jesteśmy gotowi na IVF jest pytanie czy IVF będzie w ogóle możliwe... Czekamy na powtórzenie badania.
Na stacji TLC rusza program i in vitro, jest o 20:30 w środy. Może bedziecie zainteresowane.
Trzymam za Was kciuki, kaarolaa niech rodzynek trzyma się dzielnie!kaarolaa lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualnyarlenka wrote:Dziewczyny na razie tylko poczytuję sobie Was, ponieważ wyniki partnera wyszły źle:( Teraz zamiast pytania czy jesteśmy gotowi na IVF jest pytanie czy IVF będzie w ogóle możliwe... Czekamy na powtórzenie badania.
Na stacji TLC rusza program i in vitro, jest o 20:30 w środy. Może bedziecie zainteresowane.
Trzymam za Was kciuki, kaarolaa niech rodzynek trzyma się dzielnie!
dzieki za kciuki, jest silny moj rodzynek, da rade -
Hej,
szybko przeczytałam co tam u Was od weekendu i trzymam mocno kciuki
Ufffff ja już po wizycie, dostałam protokół i mam mieszane uczucia. Z jednej strony się cieszę, że jest ok i mogę zacząć stymulację. Ale przed chwilą skończyłam wszystko rozpisywać - kiedy, co i gdzie i po prostu łzy mi napłynęły do oczu. Nie bardzo widzę jak to wszystko zrobić chodząc do pracy. Jak Wy sobie radzicie? Wychodzi na to (jeśli nic nie pokręciłam), że 1 dnia 1 zastrzyk, potem przez 2 dni będę mieć 3 różne zastrzyki, potem 2, potem 1 ufffff Do tego badania w niektóre dni. Ufffff Tymczasem nie ogarniam. Mam nadzieję, że jak zacznę z tym wszystkim to jakoś to poukładam.
A tu piszą na ulotce, żeby się wyciszyć hihihihih1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualny
-
Dzięki
na jutro moja 2 połówka zadeklarowała, że wszystko rozpisze i porównamy czy dobrze napisałam.
Wizyta jak zwykle ekspresowa była, protokół w łapkę i do domukaarolaa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
Hej dziewczynki dlugo sie nie odzywalam ale ostatnio czasu ni brakuje albo jestem tak padnieta ze ani reka ani noga nie mam sily ruszyc. . Staran sie jednak w miare regularnie czytac to co piszecie i za kazda mocno trzymam kciuki wierze ze wkoncu uda sie wam doczekac wymazonego celu jaki jest maly szkrab .
U mnie wiele sie nie dzieje bo ciagle jestem na zastrzykach wyciszajacych przez co moja waga znow idzie w gore. Czekam teraz na @ oby jutro przylazla. Jesli wszystko pojdzie dobrze to pod koniec kwietnia kolejne podejscie do transferu tym razem dwoch zarodkow.Nusia, Moniaa, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Malinka super wieści !!! teraz życzę dalszych powodzeń
Arlenka będzie dobrze, jakieś witaminki i nasienie troszkę można ruszyć nie ma co tracić nadziei!
Violik tylko spokój nas ratuje... ja jestem mega roztrzepańcem, i powiem Ci szczerze że czasami się nawet obawiam , że tabletki dowcipne mogę pomylić z doustnymi hehehe Ale dałam rade przebrnąć przez stymulację nie myląc się Będzie dobrze
Mala trzymam kciuki A co do wagi to mi też trochę przybyło, ale się pocieszam, że większość w piersiaki poszła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 10:01
Violik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny