IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniaa wrote:
Arlenka będzie dobrze, jakieś witaminki i nasienie troszkę można ruszyć nie ma co tracić nadziei!
Moniaa dzięki, witaminki kupione, mimo że androlog moje pytanie o suplementy wyśmiał (dosłownie...)
Zastanawiamy się nad innym lekarzem, już sama nie wiem co o tym mysleć.V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Dziękuję za miłe słowa
Nie nastawiam się co ma być to będzie
Zastanawiamy się ile kaski wziąć na badania żeby nie zabrakłomartusia1986, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej
Byłam dziś w aptece na cenowym wywiadzie. Duuuuuużo wyszło. Jutro mężuś idzie na badania krwi i do mojej punkcji ma spokój, no a ja czekam na okres i wówczas zaczynamy.
Emocjonalnie dziś byłam nieznośna. Muszę nad tym popracować, bo dzieciak urodzi się w kiciu jak tak dalej będzie
W kwestii płatności -u nas po zakwalifikowaniu wizyty bezpłatne w dni robocze, w soboty odpłatne. Oczywiście ma to znaczny wpływ na dyspozycyjność -urlop lub wyjście osobiste do odrabianiaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:03
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:No a ja dzisiaj na wieczór zapodałam sobie Ovitrelle i w sobotę rano mamy pobranie pęcherzyków. Planowo na razie są 3, ale może jeszcze coś urośnie.
Zobaczymy.MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Malinka nie przejmuj się, zanim się obejrzysz będziesz przed transferem
Arlenka bądź dobrej myśli,grunt to pozytywne nastawienie
Violik ,na wstępie to tylko tak strasznie wygląda, natomiast z czasem wszystko można zaplanować i ogarnąć
Martusia trzymam kciuki za wizytę
MisiaMisia daj znać jak po punkcji:)Trzymam mocno kciuki.
Ja dziś byłam na badaniu estradiolu i progesteronu oraz USG po 5 -dniowej stymulacji. Na chwile obecna 11 pęcherzyków.Od dziś do niedzieli Gonal + Cetrotide i w poniedziałek estradiol,progesteron i USG.
czy któraś z was kobietki przyjmowała Cetrotide ? Jeśli tak, to jak na niego reagowałyście ?
Powiem szczerze, ze dziś przed jego podaniem ogarnął mnie strach. Myślę, ze to po przeczytaniu tych ciekawych przeciwskazan.kaarolaa, Violik lubią tę wiadomość
W trakcie I ICSI
Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami -
nick nieaktualnyja brałam Cetrotide...najgorszy był pierwszy zastrzyk...bol, swedzenie, szczypanie i duzy czerwony placek w mijscu zastrzyku, ale juz kolejne były inne, a na koncu juz ich nie czułam...ogolnie dobrze sie czułam podczas stymulacji tylko nie mogłam jesc, miałam wstret....a po skonczeniu stymulacji apetyt wrocił
ja mam jutro transfer, mam nadzieje ze blastusia dobrze sie rozwija i jest silna.... -
Kaarolaa będę trzymała mocno kciuki za Ciebie Myślę, ze blastusia jest bardzo silna i da rade:)
Odnośnie Cetrotide, zaraz po podaniu miałam identyczne objawy. Teraz już nie boli i nie piecze i zaczerwienienie tez znika. Mam nadzieje,ze jutro będzie ok.kaarolaa lubi tę wiadomość
W trakcie I ICSI
Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami -
nick nieaktualny