IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolejna transza tak.Nam powiedziano w taki sposób, ze jeśli korzystamy z bieżącej refundacji to mamy w jej ramach czas na uzyskanie ciąży do końca czerwca.Bezsensu ponieważ każda para otrzymująca wsparcie w ramach programu ministerialnego ma szanse podejść do ivf 3 razy.Myślę, ze chodzi bardziej o bardziej biurokratyczna stronę tego, rozliczenie środków itp.
Na chwile obecna czekam na I podejście, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, bo jeżeli chodzi o założenia teoretyczne to wiele jeszcze niejasności i niedopowiedzeń.W trakcie I ICSI
Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami -
W sumie u mnie w klinice tez twierdza ze w lipcu dostana nowe srodki i beda nowe limity. Mnie az tak sie nie spieszy aby podejsc przed koncem wakacji. Ja bym tylko chciala miec wiedze, ze sie zakwalifikowalismy i ze np ruszamy we wrzesniu - taka wiedza dalaby mi spokoj ducha i czas na psychiczne gruntowne przygotowanie.
Ana ja juz jestem miesiac na tabletkach wyciszajacych i jeszcze przynamniej 2 m-ce przede mna. Poki co od 2 tygodni caly czas plamie i krwawie na przemian, jednego dnia starczy wkladka, zas kolejnego sam tampon to malo, a lekarz jeszcze tydzien na urlopie:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 18:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-