IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka, wszystko dobrze u mnie. Zero jakichś objawów.
Józefka ja w środę będę powtarzać badaniaaneczka2015 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Co do pomagania w utrzymaniu chrześniaków to doskonale rozumiem bo mam podobną sytuacje tylko że chodzi o pomoc teściom... Odkąd dowiedzieli się że podchodzimy do komercyjnego IVF przybyło nagle tyle potrzeb... Zawsze im pomagaliśmy bo wiadomo trzeba ale ostatni podchodzi to już pod naciąganie niestety
-
nick nieaktualnyAnuszka wrote:Co do pomagania w utrzymaniu chrześniaków to doskonale rozumiem bo mam podobną sytuacje tylko że chodzi o pomoc teściom... Odkąd dowiedzieli się że podchodzimy do komercyjnego IVF przybyło nagle tyle potrzeb... Zawsze im pomagaliśmy bo wiadomo trzeba ale ostatni podchodzi to już pod naciąganie niestety
-
sylwiaśta159 wrote:Ehh to wlasnie zamiast pomyslec, ze macie mnostwo wydatkow i wypadaloby przestac Was naciagac to jeszcze odwrotnie...
Oni wyznają zasadę że jak mamy na leczenie to mamy też na inne rzeczy... myślą może że mamy maszynkę do robienia pieniędzy -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Czy mogę do Was dołączyć? Byłam na wątku o iui ale po pierwszej nieudanej próbie już wiemy że będę podchodzić do ivf. Czekam tylko do stycznia i ruszamy z procedura. Teraz leczenia torbiel tabletkami anty i wyciszam jajniki.
Agnieszka_A., sylwiaśta159, aneczka2015, Beata.D, pragnaca dzidziusia, Asiula86, Karolina1111, lipa, józefka, Alincia, Tosia 1981, Anuszka, Takanijaka, Mimbla, gosia81, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Cześć dziewczyny. Czy mogę do Was dołączyć? Byłam na wątku o iui ale po pierwszej nieudanej próbie już wiemy że będę podchodzić do ivf. Czekam tylko do stycznia i ruszamy z procedura. Teraz leczenia torbiel tabletkami anty i wyciszam jajniki.
Witaj
Więc obie czekamy na Nowy Rok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Brtiii witaj
my sie juz znamy
odpuszczacie po jednym razie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Oby szybko zlecialo nam:-) a powiedz jaki u Ciebie problem?bo u mnie pęcherzyki nie pękają. A gdzie się leczysz?
Kriobak Białystok - tam miałam procedurę. Moim lekarzem jest dr Pierzyński.
U mnie to pco. Do tego u męża bardzo mało plemników i do tego nieruchome. -
nick nieaktualnyJustine wrote:Józefka, będzie to dokładnie 8dpt
a 11dpp
Sprawdzę progesteron + betę i coś już będę wiedzieć.
Razem jutro betujemyPowodzenia kochana
Agnieszka_A., Asiula86, lipa, Karolina1111, józefka, mysza89, Asienka1184, shooa, Justine, justa1234, mia6, mrth666, Anuszka, Mimbla, gosia81, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie, miałam mieć crio na cyklu sztucznym. Po zastrzyku Decapeptyl Depot brałam później estrofem i Lutinus+ Prolutex. Prolutex odstawiony. Lutinus mam brać do środy. Ale kurcze uświadomiłam sobie teraz że nie wiem czy lekarz mówił coś o odstawieniu także estrofemu. Jak myślicie też się go odstawia?
Bo już się pogubiłam.
Najwyżej jutro do niego napiszę. -
co do naciagania na kase to u mnie na odwrot - rodzice jak sie dowiedzieli ile nam kasy na to idzie to nawet nie pozwolili nam kupowac prezentow dla nich na urodziny, bo mamy duuuuzo wydatkow ( i tak kupilismy).
brtii witajpragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
MalaMi, jeszcze trochę wytrzymasz dla swoich Dzieciaczków :*
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny testujące w najbliższych dniach :*
A u mnie wywoływania @ ciąg dalszy - w południe Zumba, teraz winko, a później gorąca kąpieljózefka, Agnieszka_A., pragnaca dzidziusia, mysza89, Mimbla lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0