IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
józefka wrote:lipa u mnie w klinice decyzje podejmuje embriolog. Ogólnie u mnie nie było wskazania do podania 2, ale wspaniała p. Gosia wyraziła zgodę przy drugim podejściu
heh, na razie to powinnam się modlić, żeby wogóle były zarodki.
w kółko tylko o jednym myślęsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylipa wrote:heh, na razie to powinnam się modlić, żeby wogóle były zarodki.
w kółko tylko o jednym myślę -
Sylwiaśta159 ale z Ciebie kucharka, jestem w szoku, ciągle jakieś super dania
Zazdroszczę... u mnie z tym gotowaniem to średniawo.. zawsze sobie powtarzałam, że zacznę dobrze gotować jak zajdę w ciążę (phi), bo przecież będę na L4 i będę mieć dużo czasu. A tak po pracy wiadomo nie ma czasu.. no ale jeszcze się to nie wydarzyło, więc moje gotowanie nadal pozostawia wiele do życzenia
sylwiaśta159, Beata.D lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
nick nieaktualnyJa bardzo lubie gotowac, zwlaszcza ze mam glodomora w domu ktory zje wszystko
no i tym sposobem z godz 9:00 robi sie powoli 17 a jeszcze pieke- robie wiecej to wywioze przyjaciolke i rodzicom troche
no i dzien czekania do wizyty zleci jak z bicza strzelil
Justin moze jeszcze nie ma wyniku bo diagnostyka czasem pozno ma wyniki...mia6 lubi tę wiadomość
-
Pragnąca Dzidziusia, gratuluję z całego serca!
U mnie diagnostyka buduje napięcieDalej nic, a ja tu czekam i czekam... Razem z Wami
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:justine, prześlę ci moje +2kg pocztą które dostanę w ramach oczekiwania:P
DziękiKażdy prezent przyjmę
Jak to się mówi: jak dają to się bierze, a jak biją to ucieka
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
No to zaczynam przygotowania do kolejnego crio.zapisałam się też w słynną kolejke do drugiego podejścia. Jestem 135
Justine, Agnieszka_A., aneczka2015, gosia81, Mimi86, Kava, Beata.D, czarownica_tea, Mimbla, Konwalia, agulas lubią tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Dziewczyny powiedzcie jak było u Was w kolejnym cyklu miesiaczkowym po ivf?
Była owulacja ??
Z moich obserwacji wychodzi ze około 19-20 dnia cyklu była owulacja , według kalendarza w owufrend powinnam dostac miesiaczke dzisiaj ,cos tu chyba sie niezle pokiełbasiło . -
I już po, u mnie podano jeden zarodek 4AA - reszta lipna, nie przetrwała, no i jakoś słabo się zapładniały
ale lekarz mówi że ten jeden jest naprawdę silny i że jest w szoku.
Ja po relanium miałam taki odlot, że myślałam że zemdleje, nogi mi się trzęsły,szłam jak pijana i nawet nie zapytałam czy to 4AA to coś znaczy.
Jechałam mocno podekscytowana dzisiejszym dniem, ale wynik jaki osiągnęłam mnie troche zmartwił, chyba nie mam za bardzo co liczyc że mój dzieciaczek ze mną zostanie.
Wszystkim testującym z wynikiem pozytywnym serdecznie gratuluję i ściskam mocno. Zdrówka dla was i bezproblemowej ciąży życzę :*:* BuziakiTakanijaka, cafe, Agnieszka_A., gosia81, Anna255, Mimbla, agulas lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Dziewczyny, już wiem czemu diagnostyka tak zwlekała
Progesteron 10,70 ng/ml
beta < 1,20 mIU/ml
Także u mnie po zawodach. Profilaktycznie jeszcze w środę powtórzę badanie.
Dziękuję za dobre myśli i ciepłe słowa, ale po piątkowej informacji, że żadne zarodek nie dotrwał do stadium blastocysty już wiedziałamProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/