IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
józefka wrote:
nie tak miało być justine
Jakaś szansa jeszcze jestW końcu to dopiero 8dpt. W środę ostateczne rozstrzygnięcie.
Ty będziesz w środę testować?Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Dziewczyny, już wiem czemu diagnostyka tak zwlekała
Progesteron 10,70 ng/ml
beta < 1,20 mIU/ml
Także u mnie po zawodach. Profilaktycznie jeszcze w środę powtórzę badanie.
Dziękuję za dobre myśli i ciepłe słowa, ale po piątkowej informacji, że żadne zarodek nie dotrwał do stadium blastocysty już wiedziałam
A w której dobie miałaś transfer? Może jeszcze jest nadzieja :* -
Justine wrote:Jakaś szansa jeszcze jest
W końcu to dopiero 8dpt. W środę ostateczne rozstrzygnięcie.
Ty będziesz w środę testować?
bardzo chcę ale się boje jak cholera. Pewnie okaże się w środę rano jak wstanę... jestem troszkę cykorhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyEliz wrote:I już po, u mnie podano jeden zarodek 4AA - reszta lipna, nie przetrwała, no i jakoś słabo się zapładniały
ale lekarz mówi że ten jeden jest naprawdę silny i że jest w szoku.
Ja po relanium miałam taki odlot, że myślałam że zemdleje, nogi mi się trzęsły,szłam jak pijana i nawet nie zapytałam czy to 4AA to coś znaczy.
Jechałam mocno podekscytowana dzisiejszym dniem, ale wynik jaki osiągnęłam mnie troche zmartwił, chyba nie mam za bardzo co liczyc że mój dzieciaczek ze mną zostanie.
Wszystkim testującym z wynikiem pozytywnym serdecznie gratuluję i ściskam mocno. Zdrówka dla was i bezproblemowej ciąży życzę :*:* Buziaki
Zadnemu nawet najslabszemu zarodkowi nie mozna odbierac szans...Kochana ja jestem tego przykladem, lekazr podczas transferu powiedzial, ze moje nie rozwiniete jeszcze blastki 1cc maj bardzo marne szanse. Podcial mi skrzydla. Dzissiaj odebralam bete i jest pozytywna. Musisz wierzyc w swojego malucha
Trzymam kciukishooa, Piggy, Beata.D, Eliz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustine wrote:Dziewczyny, już wiem czemu diagnostyka tak zwlekała
Progesteron 10,70 ng/ml
beta < 1,20 mIU/ml
Dziękuję za dobre myśli i ciepłe słowa, ale po piątkowej informacji, że żadne zarodek nie dotrwał do stadium blastocysty już wiedziałam
Bardzo mi przykro kochana, nie tak mialo sie to zakonczyc -
Justine wrote:Dziewczyny, już wiem czemu diagnostyka tak zwlekała
Progesteron 10,70 ng/ml
beta < 1,20 mIU/ml
To jest beta jakby 5 dpt blastki. Ma prawo być na takim poziomie, bo to jest wcześnie. Nawet za wcześnie na bete. Natomiast prg znów u Ciebie nędza. Ile bierzesz?Maka, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Mam putanie czy jak minie 6 msc od pierwszego podejścia to juz drugi raz nie mogę podejść z MZ ? Czy moze być ponad pol roku ? Bo juz nie wiem czy gdzieś to wyczytałam, czy obiło mi sie o uszy a moze sobie to wymyśliłam.
Jest jakis okres wogole miedzy procedurami dopuszczalny ? -
pragnącca dzidziusia super beta
justine no przykro mi al nadal trzymam kciuki niech rosnie ta twoja beeetaaaaaa
- zaklinam ją
a do mnie dzwonili dzis z provity - jutro o 17:50 mam wizyte moze wreszcie sie dowiem co i jaklipa, sylwiaśta159, gosia81 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Komercyjnie tak wiem. Ja teraz tez czekam na pieniądze z MZ na drugie podejście i tak zaczęłam sie zastanawiać czy moze być taki długi okres czasu miedzy pierwszym a drugim podejściem. Ale skoro moze to czekam cierpliwie na 2016
Szczęśliwy 2016.Anatolka, Nadira lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:To jest beta jakby 5 dpt blastki. Ma prawo być na takim poziomie, bo to jest wcześnie. Nawet za wcześnie na bete. Natomiast prg znów u Ciebie nędza. Ile bierzesz?
Wiesz, że jestem w gorącej wodzie kąpana. Poczekam spokojnie do środy, wtedy to będzie już 10dpt więc albo wyjdzie albo nie. Nie wyjdzie to odstawiam leki.
Prg jak zwykle niski, ale wyższy niż ostatnim razem. Biorę 3x 100 lutinusa.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Tym dziewczynom którym się udało z całego serducha gratuluję, tym którym się nie udało mówię NIE PODDAWAJCIE SIĘ. Jesteście tak zdeterminowane że nic nie stanie wam na drodze do celu. Każdej z nas się uda, jednym szybciej, innym troszkę później, ale się uda. Głowa do góry, cycki do przodu i działamy dalej.
pabelka88, aniesiack, Agnieszka_A., Brtiii86, Mimbla, Takanijaka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny