IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez będziemy odkładać na komercyjne. Jeśli nie podejdziemy z rządówki w najbliższych miesiacach to będziemy próbować własnymi siłami.
Co do gotowania to podziwiam dziewczyny które to uwielbiająbo ja nie bardzo lubię gotować i robię wszystko co zajmuje i mało czasu i energii
Np dzis były hamburgery własne od podstaw kotlet zrobiony samodzielnie. Tych gotowych nie tykam. Ale obiad w 5 minut.
A lepszego w zyciu nie jadłam moj maż tez mnie pochwalił Hahah
Nadira, godaweri, Mimi86, kotkapc, Selena lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję wszystkim dzisiejszym plusikom! W końcu zmieniła się tendencja, dajecie nadzieje. Justine, ty pewnie też jeszcze będziesz się cieszyć.
Heh, dziś będę spać spokojniegodaweri, Mimi86, pragnaca dzidziusia, mia6, Mimbla, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobiło nam się tu bajecznie!!!
Gratuluję ciężarówką ,a za resztę nadal zaciskam paluchy ,aż zsiniały!!!!!pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Invimed ma niezłą ofertę na dwie procedury niecałe 11.000zł invitro z sukcesem czy jakoś.
A te czeskie kliniki to też niezły pomysł, jakby któraś miała jakieś doświadczenia to podzielcie sięINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myszaaa wrote:laski trzęsę się!!!!!!!!!!
9 dzień po transferze,3 dniowych zarodków beta 28.51mlU/mL
gratulacje...
shooa ja wczoraj też zobaczyłam tę ofertę tam nawet embrioglu jest ..tylko ja tekbkasy wcześniej niz za rok mieć nie będę...mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
shooa wrote:Mrth, czytałam dziś Twój pamiętnik
super, że Wam się udało z tą francą endomendą.
A Ty już przy takiej becie to pewnie serduszko usłyszysz lada dzieńMiałam beznadziejny przypadek. Franca to mało powiedziane, ta choroba totalnie mnie zniszczyła...do tego dorobiłam się 2 torbieli endometrialnych czasie stymulacji które pewnie będą mi towarzyszyć całą ciążę. Ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i gdy "dorobię" się dzieci wytnę wszystko do zera
-
shooa wrote:Invimed ma niezłą ofertę na dwie procedury niecałe 11.000zł invitro z sukcesem czy jakoś.
A te czeskie kliniki to też niezły pomysł, jakby któraś miała jakieś doświadczenia to podzielcie się
Gyncentrum Ostrava mówi po polskumoja kumpelka z nimi gadala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:18
sylwiaśta159, Nadira lubią tę wiadomość
-
Wow, ile tu dzisiaj radosnych wieści! Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym ciężarnym
)) I trzymam kciuki za pozostałe!
U mnie dziwna sprawa. Rok temu robiłam AMH w Diagnostyce, 2 dc, wyszło bliskie 9. Teraz z okazji rozpoczęcia procedury in vitro musiałam powtórzyć to badanie w klinice, to był 22 dc (wg lekarza bez znaczenia), wynik: 3,58. No przecież niemożliwe, żebym w rok straciła połowę wysokiej rezerwy. O co cho???3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
Dziewczyny gratulacje! Widac ze łikendowe opijanie przyszłych mam przyniosło skutki! Musimy czesciej siegac po alkohol!
Agnieszka_A., Nadira, lipa, pragnaca dzidziusia, mysza89, Kava, Asiula86, adrenalina, Mimbla, aneczka2015, Tosia 1981, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualnyCisza ją też chodze do gyncentrum do dr P. I też właśnie wiem że na ten rok już nie ma kasy,ale na poczatku stycznia 2016 rozpoczynam całą procedure,bo maja już być środki. Jeśli nie będzie to wtedy ide komercyjnie. Ale ja jestem dobrej myśli,tak długo czekam juz. Nic nie jest mi stanąć na drodze
Karolina1111, Nadira, mysza89, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny