IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza89 - masakra... ja nie wiem jak może ich nie obchodzić skąd u Ciebie ta woda? może skonsultuj się z jakimś innym ginekologiem?
Mimbla - spokojnej nocyja też się kładę, bo zasypiam na stojąco
Karolina - co u Ciebie? zrobiłaś betę? odezwij się...
Dobranoc wszystkimMimbla lubi tę wiadomość
-
mia6 wrote:Mysza89 - masakra... ja nie wiem jak może ich nie obchodzić skąd u Ciebie ta woda? może skonsultuj się z jakimś innym ginekologiem?
Mimbla - spokojnej nocyja też się kładę, bo zasypiam na stojąco
Karolina - co u Ciebie? zrobiłaś betę? odezwij się...
Dobranoc wszystkim
Zrobie wszystkie badania i ide do gina tu gdzie mieszkam ...gdybym nie miała mrozaczków już dawno by mnie w tej klinice nie było ...dobranoc
Mimbla dobranocmysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Karolina1111 wrote:Gratulacje dziewczyny, super przyrost i efekty stymulacji.
Mia gratuluję bardzo bardzo! Trzymam kciuki!
U mnie źle, bardzo źle, więc nie chciałam psuć Wam tego fajnego dnia.
Karolina przykro mi. Mocno przytulamI procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
mysza89 wrote:gratulacje
Eliz gratulacje
a dr J nie chce sobie na Tobid dorobić i kliniki przy okazji?jak masz innego zaufanego lekarza to może niech on prowadzi ciąże ....moim zdaniej dr J nie ma racji z tym ,że inny gin nie bedzie umiał leków odstawić ...itd ...
Kto wie ? Jak nie wiesz o co chodzi, zawsze chodzi o kase. Ale tak całkiem na serio, to na chłopski rozum, jeśli zwykły gin nie poprowadzi ciąży po in vitro, to ja się pytam jak sobie poradzą przy porodzie ?!Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEliz wrote:Mi w rejestracji dziewczyny też mówiły że Invicta ciąży nie prowadzi, będę musiała im tylko dostarczać informacje jak ciąża przebiega. A dzisiaj dr.J mówi mi co innego, więc zgłupiałam. Kto w ogóle ma racje a kto nie ? Może tu chodzi bardziej o kase ? Bo wiecie jak to jest wizyty dość częste, każda odpłatna plus jeszcze badania więc może o to chodzi. Może źle myślę. Nie wiem co zrobić, czy chodzić do nich, czy zostać u swojego gina.
ja odkad bylam w Invicta, to slyszalam rozne opinie, ale jak dotad zadnej nie poznalam dziewczyny, czy na forum, czy z kliniki, ktora by prowadzila tam ciaze... ciekawa jaka jest prawda... Jakubow ma jeszcze swoj prywatny gabinet, moze myslal, ze poczatek ciazy np w Invicta, a reszta np juz u siebie w gabinecie by prowadzil, kto go tam wie
Karolina111przytulam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 08:10
-
Karolina, przykro mi...
ech... Mam nadzieję, że szybko dostaniesz pod serce kolejnego kropka.
Czy jeśli na dobę po punkcji nie dzieje mi się kompletnie nic (nawet podbrzusze już nie boli) to mogę zacząć się cieszyć, że ominie mnie zespół hiperstymulacji, czy jeszcze za wcześnie na radość?3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualnyAnna255 wrote:ja odkad bylam w Invicta, to slyszalam rozne opinie, ale jak dotad zadnej nie poznalam dziewczyny, czy na forum, czy z kliniki, ktora by prowadzila tam ciaze... ciekawa jaka jest prawda... Jakubow ma jeszcze swoj prywatny gabinet, moze myslal, ze poczatek ciazy np w Invicta, a reszta np juz u siebie w gabinecie by prowadzil, kto go tam wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 08:14
Anna255, aszka lubią tę wiadomość
-
Anna255 wrote:wiecie co, a ja pytalam sie w-o o prowadzenie ciazy, chociaz we wczesnym etapie, to mowila mi w sierpniu wtedy, ze oni ciaz nie prowadza, a w zaleceniach napisala, ze dalsze prowadzenie ciazy w rejonie... dziwne - moze cos sie u nich w Invicta zmienilo od tego czasu
Anna, Eliz ja prowadzę ciąże od samego początku w Invicta Warszawa u mojego lekarza. Wy chyba jesteście z Wrocławia. Może tam jest inaczej. Jedynie badania robię w przychodni nfz, bo jest ponad 1/2 taniej a wyniki zazwyczaj są tego samego dnia.
Ogólnie to było tak, że Pani w rejestracji mi odradzała, bo powiedziała, że lekarze są ukierunkowani na leczenie bezpłodności..
Wyszukałam mojego lekarza w innych klinikach. Pracuje również w Luxmed i Medicover. W Medicover w szpitalu prywatnym odbiera porody.. W Luxmed prowadzi ciąże.
Jeżeli zależy Wam na lekarzu, poszukajcie go w innej klinice. My zostaliśmy w Invicta ze względu po 1. na lekarza, a po 2. na cenę. Płacimy 120 zł za wizytę z usg. Chyba nigdzie nie jest tak tanio jeśli chodzi o Warszawę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 08:22
Anna255, aszka lubią tę wiadomość
-
Karolina, tak mi przykro
Myślałam, że się nie odzywasz, bo świętujesz. Trzymaj się Kochana
Obyś szybko mogła do kolejnego transferu przystąpić.
Mysza89 - mam nadzieję, że ten ginekolog Ci pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 08:27
-
Dzięki dziewczyny, dziś już jest lepiej, bo wczoraj miałam dramat.
Właśnie ciekawe czy w Gyn robią crio czy też kasy nie ma.. masakra jakaś, rozczarowanie jest straszne. Trzeba trochę pocierpieć, a potem ruszyć dalej. Oby tylko kasa była
Trzymam kciuki za Was wszystkie!Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Dostałam maila z kliniki, aż mi się gorąco zrobiło... Pobrano 20 komórek, z czego tylko 9 było dojrzałych i gotowych do ICSI. Prawidłowo zapłodnionych jest 5, nie wykazujących oznak zapłodnienia 2 i zdegenerowanych 2. Tych siedem (5 prawidłowo zapłodnionych, 2 nie wykazujących oznak zapłodnienia) będą hodowali dalej, pojutrze dostanę kolejną wiadomość. Strasznie dużo odpadło, chyba zaczynam się martwić...3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc
-
nick nieaktualnyagulas wrote:Anna, Eliz ja prowadzę ciąże od samego początku w Invicta Warszawa u mojego lekarza. Wy chyba jesteście z Wrocławia. Może tam jest inaczej. Jedynie badania robię w przychodni nfz, bo jest ponad 1/2 taniej a wyniki zazwyczaj są tego samego dnia.
Ogólnie to było tak, że Pani w rejestracji mi odradzała, bo powiedziała, że lekarze są ukierunkowani na leczenie bezpłodności..
Wyszukałam mojego lekarza w innych klinikach. Pracuje również w Luxmed i Medicover. W Medicover w szpitalu prywatnym odbiera porody.. W Luxmed prowadzi ciąże.
Jeżeli zależy Wam na lekarzu, poszukajcie go w innej klinice. My zostaliśmy w Invicta ze względu po 1. na lekarza, a po 2. na cenę. Płacimy 120 zł za wizytę z usg. Chyba nigdzie nie jest tak tanio jeśli chodzi o Warszawę. -
Dziś mija 7 dzień od transferu... Myślicie że jutro mogę zrobić betę? Nie wiem czy dłużej wytrzymam
aneczka2015 lubi tę wiadomość
czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy.