IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eliz wrote:Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście ☺ pytałam dziś dr J. czy mogę brać nospe gdy boli brzuch, odpowiedział że najlepszy jest paracetamol.
Aneczka, ty pytałaś o lekarza który poprowadzi ciążę, a nie chcesz zostać w Invikcie żeby W-O ci prowadziła? Mi dziś J. mówił że mogę zostać w klinice i będą ciąże prowadzić.
Takanijaka,super wynik, czyli ten 21.09 był jednak szczęśliwym dniem ☺
Nie wiem czy zosostane bo mam ponad 100 km dojazdu.. Mysle walasnie, zobacze co mi jutro W-O powie. A ty zostajesz tak?
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Wow co za dzień, co za wieści
super!!!
Mi provita odpisała ze moje pytanie poszło do dyrektora, czekam na odpowiedźsylwiaśta159, Anatolka lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnymia6 wrote:No to i ja się pochwalę, bo w końcu doczekałam się na wynik:
beta 10dpt 124,6
Popłakałam sięW środę powtórka i wtedy też zrobię progesteron.
I ja tez sie popłakałam ze szczęściaWspaniałe wieści, tylko takie chcemy na tym forum
mia6, Anna255 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim dobrych wieści
Dziewczyny a mogłybyście mi napisać jak wyglądają formalności w rządówce? Podpisuje się coś więcej niż tylko regulamin? I od którego momentu są wizyty bezpłatne? No i za co się właściwie płaci, a za co nie? Leki refundowane już mam kupione. -
aneczka2015 wrote:Nie wiem czy zosostane bo mam ponad 100 km dojazdu.. Mysle walasnie, zobacze co mi jutro W-O powie. A ty zostajesz tak?
A czy mój estradiol jest faktycznie taki słaby - 422?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 18:42
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGodaweri,
U mnie pierwsza wizyta przed kwalifikacja byla darmowa bo byla promocja ale juz kolejna na ktorej dostalismy kwalifikacje bya darmowa. Podpisywalismy regulamin przed wizyta kwalifikacyjna i pozniej umowe na wizycie.
Ja nic placilam za nic poza lekami ( nawet nie dostalam jeszcze rachunku za zamrozenie komorek) badania robilam wszystkie na NFZ tylko AMH i fragmentacje nasienia placilismy zeby miec to juz na kwalifikacje.
Za nic wiecej nie placilam. Wizyta kwalifikacyjna i kolejne powinny byc za darmo ale w czesci klinik mowily dziewczyny, ze nie placily za wizyty dopiero od stymulacji co dla mnie troche jest dziwne.lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEliz wrote:Ja się zastanawiam czy zostać, niby dr J. mi powiedział że mój gin może sobie nie poradzić bo nie będzie wiedział jak odstawić kolejno te wszystkie leki. Dla mnie trochę to dziwne, bo ciąża naturalna też przecież może być zagrożona, nie tylko ta z in vitro. Sama nie wiem co zrobić, ja mam kolejną wizytę w klinice za tydzień, oczywiście już wszystko odpłatnie. Zobaczę może skontaktuje się ze swoim lekarzem. Mam do niego zaufanie i idąc na wizytę zawsze byłam wyluzowana, natomiast z dr. J nie nawiązałm jakiegoś większego porozumienia. On na wszystko jest pesymistycznie nastawiony.
A czy mój estradiol jest faktycznie taki słaby - 422? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEliz wrote:Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście ☺ pytałam dziś dr J. czy mogę brać nospe gdy boli brzuch, odpowiedział że najlepszy jest paracetamol.
Aneczka, ty pytałaś o lekarza który poprowadzi ciążę, a nie chcesz zostać w Invikcie żeby W-O ci prowadziła? Mi dziś J. mówił że mogę zostać w klinice i będą ciąże prowadzić.
Takanijaka,super wynik, czyli ten 21.09 był jednak szczęśliwym dniem ☺
wiecie co, a ja pytalam sie w-o o prowadzenie ciazy, chociaz we wczesnym etapie, to mowila mi w sierpniu wtedy, ze oni ciaz nie prowadza, a w zaleceniach napisala, ze dalsze prowadzenie ciazy w rejonie... dziwne - moze cos sie u nich w Invicta zmienilo od tego czasu -
shooa wrote:Godaweri,
U mnie pierwsza wizyta przed kwalifikacja byla darmowa bo byla promocja ale juz kolejna na ktorej dostalismy kwalifikacje bya darmowa. Podpisywalismy regulamin przed wizyta kwalifikacyjna i pozniej umowe na wizycie.
Ja nic placilam za nic poza lekami ( nawet nie dostalam jeszcze rachunku za zamrozenie komorek) badania robilam wszystkie na NFZ tylko AMH i fragmentacje nasienia placilismy zeby miec to juz na kwalifikacje.
Za nic wiecej nie placilam. Wizyta kwalifikacyjna i kolejne powinny byc za darmo ale w czesci klinik mowily dziewczyny, ze nie placily za wizyty dopiero od stymulacji co dla mnie troche jest dziwne.
Dzięki. Ja płacę za wszystkie badania z krwi, czyli tokso, CMV i cała reszta. Za wizytę kwalifikacyjną też płaciłam, mam nadzieję, że teraz już wreszcie się to kończy. Robiłas wszytskie te wyniki badań w klinice na NFZ? -
shooa wrote:Godaweri,
Za nic wiecej nie placilam. Wizyta kwalifikacyjna i kolejne powinny byc za darmo ale w czesci klinik mowily dziewczyny, ze nie placily za wizyty dopiero od stymulacji co dla mnie troche jest dziwne.