IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Najlepiej jest jak zaczyna się dzielić kilkanaście h po zaplodnieniu. To jest dobry czas. Libra dobrze napisała gdzieś wcześniej. Z takim startujących później bywa różnie. Zajmij się czymś, bo teraz to już zupełnie nie masz na to wypływu
I tak nie wiem, czy moje zaczęły się dzielić po tych kilkunastu h czy nieTakże tak jak mówisz, pozostaje zachować spokój i czekać.
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
magic1 wrote:a po punkcji spoko, dobrze znosze narkozę
żadnych zawrotów głowy tylko dzień pozniej brzuch bolał, wiec dobrze jest miec ten dzien wolny.
U mnie ból brzucha był tylko w dniu punkcji (wczoraj), dzisiaj już praktycznie nic mnie nie boli, tylko momentami trochę czuję jajniki ale totalnie do przeżycia, nawet po paracetamol nie sięgam
Shooa kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 14:00
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Ja to chyba nażre sie awiomarinu ( po dwoch nic tylko spie) i bede spala cale dnie
Boze, dlaczego ja jestem tak niecierpliwa...
dzisiaj namawiałam malza na seks a ten mi przetlumaczal ze nie wolno przeciez jeszcze testu nie robilam dziz co za sny..
Pola7, Mimbla, Inska, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyV. wrote:I tak nie wiem, czy moje zaczęły się dzielić po tych kilkunastu h czy nie
Także tak jak mówisz, pozostaje zachować spokój i czekać.
Sanna, V., Inska, Beata.D, Kava, BISCA, Konwalia, SzewskaPasja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanna wrote:Oby było 6, chodzi mi o to czy po punkcji następnie po udanym zapłodnieniu będą mogli po 1.11 zrobić transfer 1 lub 2 zarodkow??
-
nick nieaktualnymagic1 wrote:ja to bym się winka najchętniej napiła, a tu ani alkoholu ani seksu, jestem tak wyposzczona że codziennie mam sny erotyczne
dzisiaj namawiałam malza na seks a ten mi przetlumaczal ze nie wolno przeciez jeszcze testu nie robilam dziz co za sny..
ja alkoholu nie lubie to akurat za tym nie tesknie, ale sny erotyczne miewam i bez "wyposzczenia" wiec jazda bedzie potem
magic1 lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Jestem juz w dwupaku z moja kruszynka 3BB. Transfer odbyl sie bez komplikacji, robil go nowy lekarz, oby mial szczesliwa reke..
prosze o kciuki!
Shooa tyle kciuków juz zaciśnietych , że kruszynka napewno da radęW którym dniu miałaś transfer?
Kava lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Aura78 wrote:Madzia leczę się u Dr. Rokickiego. Małomówny gość. Oprócz tego co sama nie wypytałam to nic nie powiedział
moja znajoma z forum była u Rokickiego i bardzo go chwaliła. Podobno przez to, że taki małomówny typ i przydzielili mu koordynatora, hi hi
Madzia82, Agi83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagic1 wrote:ja to bym się winka najchętniej napiła, a tu ani alkoholu ani seksu, jestem tak wyposzczona że codziennie mam sny erotyczne
V. lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:no to zapodam wam coś z tak wyższej szkoły jazdy, ale tam jest tabela czasowa, więc mniej więcej widać, w jakim czasie zarodki dokonują podziału
http://www.ginekologiapolska.pl/Zywa-ciaza-blizniacza-otrzymana-za-pomoca-metody-ciaglego-monitorowania-zarodkow-u-pacjentki-z-niepowodzeniami-ivf-et-opis-przypadku-i-przeglad-pismiennictwa,1728,0,1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 14:17
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualnymagic1 wrote:oby to był dobry zwiastun
magic1, myszaaa, V., Madzia82, Pola7, sylwiaśta159, gosia81, Mimbla, lipa, mia6, Inska, Konwalia, SzewskaPasja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasieńka_ wrote:moja znajoma z forum była u Rokickiego i bardzo go chwaliła. Podobno przez to, że taki małomówny typ i przydzielili mu koordynatora, hi hi
Ja dzięki niemu mam 1,5-rocznego synka i drugie dzieciątko w drodze. Facet jest małomówny, ale na każde zadane pytanie odpowiada. Ja ogólnie jestem z niego zadowolona.gosia81, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny