X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Nie obmyslaj jak Mu powiesz, bo i tak to spalisz i ledwo drzwi się uchyla to od razu wykrzyczysz ;-)

Wiem, że będzie płakał
    i teraz ja też już ryczę

Inska, Beata.D, mia6, gosia81, muszynka, Sanna, Libra lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Wiem, że będzie płakał
    i teraz ja też już ryczę

Płacz, płacz :-) dziś możesz :-) od następnej bety coraz bardziej będzie się można cieszyć :-)

Inska, gosia81 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:

PS. mam jeszcze 1 i 1/2h do powrotu męża z pracy...

To maz nic nie wie? Kobieto Ty masz nerwy ze stali? ;-) Ojej, alez bedzie radosc! Kielich w gore za Was Kochani!

cisza, Nadira, gosia81 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Płacz, płacz :-) dziś możesz :-) od następnej bety coraz bardziej będzie się można cieszyć :-)

Zdaję sobie z tego sprawę :* Nie cieszę się na przyszłość. Cieszę się do dzisiejszego dnia.
    Uwierzyłam, że się da.... że to działa....

Nadira, gosia81, Libra lubią tę wiadomość

• iga 79 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza ,to za 1 i1/2 h czekamy az wrzucisz zdjęcie z miną męża ☺☺☺

Nadira, Inska, sylwiaśta159, Anatolka, Mimbla, Beata.D, gosia81, Konwalia lubią tę wiadomość

23.02-transfer :(
    23.04-transfer 3AA i 4AA :(
    07.07- 3AB i 4AB :(
    13.11-6AB :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    To maz nic nie wie? Kobieto Ty masz nerwy ze stali? ;-) Ojej, alez bedzie radosc! Kielich w gore za Was Kochani!

Pewnie, że nie wie :) Anatolka była pierwsza :)))))
    mąż pracuje na wysokości, więc taka wiadomość mogłaby być dla niego niebezpieczna :)

Inska, sylwiaśta159, Nadira, Beata.D, gosia81, Libra, Selena lubią tę wiadomość

• Inska Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iga 79 wrote:

Haha, bedzie bezcenne!

iga 79, Anatolka, Nadira, gosia81 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Dziś i ja mam szczęśliwy dzień :) zakwalifikowałam się w Krakowie, mimo 500 km jestem szczęśliwa :) teraz tylko @ i zaczynam krótki protokół ;) jupi, jupi,jupi

Lonia jak wyglada czasowo krotki protokol? Pytam bo ja bede nt temat rozmawiala w piatek z lekarzem a nie u mnie w pracy noc stop rewolujcr wiec musze zadania w pracy dobrze rozplanowac :-)

Lonia lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Inska Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Pewnie, że nie wie :) Anatolka była pierwsza :)))))
    mąż pracuje na wysokości, więc taka wiadomość mogłaby być dla niego niebezpieczna :)

No to faktycznie, bardzo rozsadna decyzja! ;-) Niemniej jednak, mysle, ze z radosci serducho meza wzniesie sie na wysokosc ponownie dzisiejszego wieczoru!

cisza, gosia81 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iga 79 wrote:

chyba by mnine zabił :) tym bardziej, że jest zawodowym sportowcem i któraś z pań, która "siedzi w temacie" mogłaby go poznać :)))

Inska, sylwiaśta159, Nadira, shooa lubią tę wiadomość

• Nadira Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale radość będzie jak mąż wróci, cieszę się Waszym szczęściem! Cisza Ty dajesz nadzieje! My też mamy problem z implantacją i są chwile że po prostu trudno uwierzyć że to się kiedyś może udać. A jak widać udać się może, tylko trzeba walczyć! ;-)

cisza, Inska, Libra lubią tę wiadomość

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
  • Piggy Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza dajesz mi wiarę ze i mnie się w końcu uda. Wczoraj w klinice podeszły do mnie dwie kobiety tak poprostu i do mnie a nie do kogoś innego i kazał mi wierzyć bo cuda się zdarzają i on są przykładem. Czy to nie dziwne ze wybrały właśnie mnie żeby mi to powiedzieć? ?

I kocham Relanium śpię na potęgę a kocham to robić. Chyba się uzależnienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:22

Anatolka, cisza, sylwiaśta159, Asiula86, triss, Nadira, Inska, mysza89, iga 79, gosia81, pragnaca dzidziusia, tulipanna, shooa, Libra, Tosia 1981, renieczka, Mimi86, Selena, Mimbla, Fedra lubią tę wiadomość

2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
    26.03.2015 - crio 2 x 4AA :( 28.04.2015 - crio 4AA i 4BB :( 06.08.2015 - 2 x 4BB :( 08.09.2015 - 4BB i 3BC :( 06.10.2015 - 2BB i 1BB :( 11.12.2015 - 2X1BB :(
  • triss Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza dziś masz te wizytę u gina? W klinice ? Trzymam kciuki by ktoś wreszcie się Tobą zajął.

O przedłużeniu programu jeszcze na interii

http://fakty.interia.pl/polska/news-ewa-kopacz-rozszerzamy-program-dot-in-vitro,nId,1900378?from=mobile

To mnie zaintrygowało:

Podkreśliła, że ustawa daje "zupełną transparentność" wszystkiego, co dzieje się w kwestii in vitro. Dodała, że po 1 listopada będzie zatwierdzony rejestr zarówno zarodków, jak i gamet.

Dobrze rozumiem, ze chodzi o te obietnice tych naszych sławnych akredytacji dla klinik?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piggy wrote:
    Cisza dajesz mi wiarę ze i mnie się w końcu uda. Wczoraj w klinice podeszły do mnie dwie kobiety tak poprostu i do mnie a nie do kogoś innego i kazał mi wierzyć bo cuda się zdarzają i on są przykładem. Czy to nie dziwne ze wybrały właśnie mnie żeby mi to powiedzieć? ?

I kocham Relanium śpię na potęgę a kocham to robić. Chyba się uzależnienia.

Piggy, tak - uda Ci się.
    Zobaczcie - jestem przykładem.
    Nie cieszę się jeszcze ale wiem, że coś wreszcie "zadziałało" i tak będzie z każdą z nas, która WALCZY. Czasami trzeba czasu. Nam zaczął się 4 rok walki.

Inska, Nadira, Agnieszka_A., mysza89, gosia81, Libra, Mimi86, Fedra lubią tę wiadomość

• lipa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza powinnas dostać po dupsku!
    Szok.
    A raczej coś pieknego

cisza, Inska, gosia81 lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    Cisza powinnas dostać po dupsku!
    Szok.
    A raczej coś pieknego

Wiem. Przepraszam.
    To było takie szczere z mojej strony, ten cały brak wiary krzyczał ze mnie na 100%

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Piggy, tak - uda Ci się.
    Zobaczcie - jestem przykładem.
    Nie cieszę się jeszcze ale wiem, że coś wreszcie "zadziałało" i tak będzie z każdą z nas, która WALCZY. Czasami trzeba czasu. Nam zaczął się 4 rok walki.

Cisza masz ta malenka czasteczke i tym nalezy sie cieszyc.

Piggy napisalas o dobrym slowie w klinice...ja Asi pisalam na prv o przedziwnym zdarzeniu dwa tygodnie temu...bylam na plazy...lezalam w pieknym sloncu nad naszym morzem...podbiegl do mnie chlopiec ...ok dwa latka....zaczal sie do mnie usmiechac...glasakc mnie po stopach...usmiechalam sie do niego ale nie chcialam go zaczepiac...troche zalozylam pancerz bo wiedzialam, ze bedzie mnie to kosztowalo duzo emocji...odszedl ale na chwile....jak podeszlam do wody podbiegl do mnie i chwycil mnie za reke....pomyslalam, ze to moze jakis dobry znak :-) zeby wierzyc...

cisza, Inska, mysza89, triss, lipa, Piggy, gosia81, Asiula86, Beata.D, pabelka88, Libra, Tosia 1981, Konwalia, sylvuś, Mimi86, Fedra lubią tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • iga 79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss miałaś dziś scratching?

23.02-transfer :(
    23.04-transfer 3AA i 4AA :(
    07.07- 3AB i 4AB :(
    13.11-6AB :(
  • mysza89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Mysza dziś masz te wizytę u gina? W klinice ? Trzymam kciuki by ktoś wreszcie się Tobą zajął.

O przedłużeniu programu jeszcze na interii

http://fakty.interia.pl/polska/news-ewa-kopacz-rozszerzamy-program-dot-in-vitro,nId,1900378?from=mobile

To mnie zaintrygowało:

Podkreśliła, że ustawa daje "zupełną transparentność" wszystkiego, co dzieje się w kwestii in vitro. Dodała, że po 1 listopada będzie zatwierdzony rejestr zarówno zarodków, jak i gamet.

Dobrze rozumiem, ze chodzi o te obietnice tych naszych sławnych akredytacji dla klinik?

W klinice byłam w piątek i poniedziałak na usg wody co raz wiecej a oni nadal czekają kazali odstawić tylko estrofem i odwołali transfer ide prywatnie do swojego gina tu gdzie mieszkam dziś nie spałam taki ból brzucha nic nie pomaga nawet nospa :(skoro klinika olewa ja musze działać...

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza!!! Jak pięknie!!! Cieszę się z Tobą :) i trzymam kciuki z całych sił za piękny przyrost :)

Powtarzałam dzisiaj betę i jest 286,02, a progesteron powyżej 40 :) To chyba przyzwoicie na 12 dpt?
    No i ponawiam pytanie, czy powinnam jeszcze raz powtarzać betę?

Anatolka, cisza, iga 79, kuciak, justa1234, Piggy, pragnaca dzidziusia, gosia81, V., Agnieszka_A., Beata.D, Anna255, Libra, Tosia 1981, Konwalia, Madzia82, Mimi86, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

‹‹ 2007 2008 2009 2010 2011 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ