IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Płacz, płacz
dziś możesz
od następnej bety coraz bardziej będzie się można cieszyć
Zdaję sobie z tego sprawę :* Nie cieszę się na przyszłość. Cieszę się do dzisiejszego dnia.
Uwierzyłam, że się da.... że to działa....Nadira, gosia81, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:To maz nic nie wie? Kobieto Ty masz nerwy ze stali?
Ojej, alez bedzie radosc! Kielich w gore za Was Kochani!
Pewnie, że nie wieAnatolka była pierwsza
))))
mąż pracuje na wysokości, więc taka wiadomość mogłaby być dla niego niebezpiecznaInska, sylwiaśta159, Nadira, Beata.D, gosia81, Libra, Selena lubią tę wiadomość
-
Lonia wrote:Dziś i ja mam szczęśliwy dzień
zakwalifikowałam się w Krakowie, mimo 500 km jestem szczęśliwa
teraz tylko @ i zaczynam krótki protokół
jupi, jupi,jupi
Lonia jak wyglada czasowo krotki protokol? Pytam bo ja bede nt temat rozmawiala w piatek z lekarzem a nie u mnie w pracy noc stop rewolujcr wiec musze zadania w pracy dobrze rozplanowacLonia lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
cisza wrote:Pewnie, że nie wie
Anatolka była pierwsza
))))
mąż pracuje na wysokości, więc taka wiadomość mogłaby być dla niego niebezpieczna
No to faktycznie, bardzo rozsadna decyzja!Niemniej jednak, mysle, ze z radosci serducho meza wzniesie sie na wysokosc ponownie dzisiejszego wieczoru!
cisza, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiga 79 wrote:Cisza ,to za 1 i1/2 h czekamy az wrzucisz zdjęcie z miną męża ☺☺☺
chyba by mnine zabiłtym bardziej, że jest zawodowym sportowcem i któraś z pań, która "siedzi w temacie" mogłaby go poznać
))
Inska, sylwiaśta159, Nadira, shooa lubią tę wiadomość
-
Ale radość będzie jak mąż wróci, cieszę się Waszym szczęściem! Cisza Ty dajesz nadzieje! My też mamy problem z implantacją i są chwile że po prostu trudno uwierzyć że to się kiedyś może udać. A jak widać udać się może, tylko trzeba walczyć!
cisza, Inska, Libra lubią tę wiadomość
-
Cisza dajesz mi wiarę ze i mnie się w końcu uda. Wczoraj w klinice podeszły do mnie dwie kobiety tak poprostu i do mnie a nie do kogoś innego i kazał mi wierzyć bo cuda się zdarzają i on są przykładem. Czy to nie dziwne ze wybrały właśnie mnie żeby mi to powiedzieć? ?
I kocham Relanium śpię na potęgę a kocham to robić. Chyba się uzależnienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:22
Anatolka, cisza, sylwiaśta159, Asiula86, triss, Nadira, Inska, mysza89, iga 79, gosia81, pragnaca dzidziusia, tulipanna, shooa, Libra, Tosia 1981, renieczka, Mimi86, Selena, Mimbla, Fedra lubią tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Mysza dziś masz te wizytę u gina? W klinice ? Trzymam kciuki by ktoś wreszcie się Tobą zajął.
O przedłużeniu programu jeszcze na interii
http://fakty.interia.pl/polska/news-ewa-kopacz-rozszerzamy-program-dot-in-vitro,nId,1900378?from=mobile
To mnie zaintrygowało:
Podkreśliła, że ustawa daje "zupełną transparentność" wszystkiego, co dzieje się w kwestii in vitro. Dodała, że po 1 listopada będzie zatwierdzony rejestr zarówno zarodków, jak i gamet.
Dobrze rozumiem, ze chodzi o te obietnice tych naszych sławnych akredytacji dla klinik?
-
nick nieaktualnyPiggy wrote:Cisza dajesz mi wiarę ze i mnie się w końcu uda. Wczoraj w klinice podeszły do mnie dwie kobiety tak poprostu i do mnie a nie do kogoś innego i kazał mi wierzyć bo cuda się zdarzają i on są przykładem. Czy to nie dziwne ze wybrały właśnie mnie żeby mi to powiedzieć? ?
I kocham Relanium śpię na potęgę a kocham to robić. Chyba się uzależnienia.
Piggy, tak - uda Ci się.
Zobaczcie - jestem przykładem.
Nie cieszę się jeszcze ale wiem, że coś wreszcie "zadziałało" i tak będzie z każdą z nas, która WALCZY. Czasami trzeba czasu. Nam zaczął się 4 rok walki.Inska, Nadira, Agnieszka_A., mysza89, gosia81, Libra, Mimi86, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cisza wrote:Piggy, tak - uda Ci się.
Zobaczcie - jestem przykładem.
Nie cieszę się jeszcze ale wiem, że coś wreszcie "zadziałało" i tak będzie z każdą z nas, która WALCZY. Czasami trzeba czasu. Nam zaczął się 4 rok walki.
Cisza masz ta malenka czasteczke i tym nalezy sie cieszyc.
Piggy napisalas o dobrym slowie w klinice...ja Asi pisalam na prv o przedziwnym zdarzeniu dwa tygodnie temu...bylam na plazy...lezalam w pieknym sloncu nad naszym morzem...podbiegl do mnie chlopiec ...ok dwa latka....zaczal sie do mnie usmiechac...glasakc mnie po stopach...usmiechalam sie do niego ale nie chcialam go zaczepiac...troche zalozylam pancerz bo wiedzialam, ze bedzie mnie to kosztowalo duzo emocji...odszedl ale na chwile....jak podeszlam do wody podbiegl do mnie i chwycil mnie za reke....pomyslalam, ze to moze jakis dobry znakzeby wierzyc...
cisza, Inska, mysza89, triss, lipa, Piggy, gosia81, Asiula86, Beata.D, pabelka88, Libra, Tosia 1981, Konwalia, sylvuś, Mimi86, Fedra lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
triss wrote:Mysza dziś masz te wizytę u gina? W klinice ? Trzymam kciuki by ktoś wreszcie się Tobą zajął.
O przedłużeniu programu jeszcze na interii
http://fakty.interia.pl/polska/news-ewa-kopacz-rozszerzamy-program-dot-in-vitro,nId,1900378?from=mobile
To mnie zaintrygowało:
Podkreśliła, że ustawa daje "zupełną transparentność" wszystkiego, co dzieje się w kwestii in vitro. Dodała, że po 1 listopada będzie zatwierdzony rejestr zarówno zarodków, jak i gamet.
Dobrze rozumiem, ze chodzi o te obietnice tych naszych sławnych akredytacji dla klinik?
W klinice byłam w piątek i poniedziałak na usg wody co raz wiecej a oni nadal czekają kazali odstawić tylko estrofem i odwołali transfer ide prywatnie do swojego gina tu gdzie mieszkam dziś nie spałam taki ból brzucha nic nie pomaga nawet nospa :(skoro klinika olewa ja musze działać...mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Cisza!!! Jak pięknie!!! Cieszę się z Tobą
i trzymam kciuki z całych sił za piękny przyrost
Powtarzałam dzisiaj betę i jest 286,02, a progesteron powyżej 40To chyba przyzwoicie na 12 dpt?
No i ponawiam pytanie, czy powinnam jeszcze raz powtarzać betę?Anatolka, cisza, iga 79, kuciak, justa1234, Piggy, pragnaca dzidziusia, gosia81, V., Agnieszka_A., Beata.D, Anna255, Libra, Tosia 1981, Konwalia, Madzia82, Mimi86, Selena, Fedra lubią tę wiadomość