IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak przedłużą program na kolejne 3 lata, to na głosowaniu rękoma i nogami a nawet cyckami podpiszę się za PO
Ale trzeba na to patrzeć realnie. Wiadomo kto wygra wybory... Eh w tym kraju człowiek musi liczyć sam na siebie.
Inska, mysza89, sylwiaśta159, lipa, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cisza, gratulacje!!!
cisza lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
cisza wrote:Ale jak to... to było niemożliwe... chyba jestem w szoku, dzisiaj jest 22 dzień cyklu, a owulkę sama wyliczyłam, że była osiem dni temu na podstawie śluzu...
co ja mam teraz zrobić z tym ciszowatym badziewiakiem?
Cisza-mega GRATULACJE
Moge powidziec ze na tym watku jestem weteranka i widzialam juz rozne cuda,wiec powiem Ci ze Twoj,byl dla mnie kwestia zbadania bety!!!!
" ciszowaty......." da sie edytowac. Ciezej z juz wykupionymi lekami
(jeszcze strone temu myslalam ze masz dopiero zapiske
)
Mi sie tez micha cieszy......Konwalia lubi tę wiadomość
-
Jeju cisza gratuluję
ciągle zaglądałam żeby sprawdzić jak twoja betak i co najlepsze nawet nie mogłam zobaczyć tych testów bo w telefonie nie idzie mi sprawdzanie zdjęć
Siedziałam jak na szpilkach hihihi
jeszcze raz gratuluję i życzę meeeega dużego wzrostu
-
cisza wrote:Ale musicie przyznać, że dzisiaj należy do mnie!
Wczoraj jak kupowałam leki do procedury, która planowana była na przyszły tydzień pani w aptece powiedziała: Pani tu znów? a ja jej, że taki mój los. Na to ona z żalem spojrzała na mnie i powiedziała, że ma prezent - dała mi pudełeczko z napisem: będę mamą, a tam jakiś spam i witaminikiOczywiście nie omieszkałam podziękować Pani za wiarę i powiedzieć jej, że wiem, że jest jej żal jak na mnie patrzy
Cisza jak nic dzis jest Twoj dzien! Od dawna takiego rollercoastera emocjonalnego nie mialam! Rano myslalam, ze cie rozszarpie, jak pisalas, ze na pewno to nic! Oj Cisza dalas dzis czadu! A nam wszystkim dodalas wiary i sil! Warto? Zawsze warto, jak widac po Twoich zalaczonych zdjeciach!cisza, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypunkcję mam prawdopodobnie w sobotę ( jutro okaże się, czy na pewno) tak więc ewentualny transfer, jak wszystko będzie dobrze to w poniedziałek/wtorek ...
Nadira, Karolina1111, cisza, Asiula86, Inska, gosia81, muszynka, V., pabelka88, Anna255, Libra, Mimi86, Mimbla lubią tę wiadomość
-
mysza89 wrote:serio ....
i nie jest to propozycja p o jak wygrają wybory podali też ile par prystąpiło ile dzieci zostało urodzonych i premier dodała ze jest to program potrzebny bo są tysiące par potrzebujących pewnie wiecej informacji podadzą w najbliższym czasie ....brałam prysznic przed wizytą rozdarłam sie do męża by przybiegł do łazienki ...
kilka tygodni temu dzwoniłam do ministerstwa w sprawie tych kolejek do rządówki i dostałam informacje, żeby się nie martwić bo program na pewno będzie przedłużony na następne lataAnatolka, Ania1986, shooa, Gosiacu, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata.D wrote:Cisza-mega GRATULACJE
Moge powidziec ze na tym watku jestem weteranka i widzialam juz rozne cuda,wiec powiem Ci ze Twoj,byl dla mnie kwestia zbadania bety!!!!
" ciszowaty......." da sie edytowac. Ciezej z juz wykupionymi lekami
(jeszcze strone temu myslalam ze masz dopiero zapiske
)
Mi sie tez micha cieszy......
Dziękujtak, to cud......
W poniedziałek byłam w Łodzi - dostałam leki - wykupiłam. Wczoraj byłam w mojej klinice - dostałam rozpiskę - wychodząc leki wykupiłam
Badziewiaka zostawię, widać los tak chciał)))))
mysza89, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Jeju cisza gratuluję
ciągle zaglądałam żeby sprawdzić jak twoja betak i co najlepsze nawet nie mogłam zobaczyć tych testów bo w telefonie nie idzie mi sprawdzanie zdjęć
Siedziałam jak na szpilkach hihihi
jeszcze raz gratuluję i życzę meeeega dużego wzrostu
:*** bardzo Ci dziękuję :*
justa1234, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Dziś i ja mam szczęśliwy dzień
zakwalifikowałam się w Krakowie, mimo 500 km jestem szczęśliwa
teraz tylko @ i zaczynam krótki protokół
jupi, jupi,jupi
Anatolka, sylwiaśta159, mysza89, cisza, Asiula86, iga 79, Inska, Agi83, justa1234, Mimbla, Beata.D, lipa, mia6, gosia81, V., Kala 1980, shooa, pabelka88, Anna255, SzewskaPasja, Libra, Gosiacu, Tosia 1981, Konwalia, Madzia82, Mimi86, Selena lubią tę wiadomość
-
mysza89 wrote:i tego też Ci życze ...
jak faktycznie program zostanie przedłużony to szukam innego realizatora i pa pa invicta ...teraz dopiero ceny podniosą i bedzie szał z kwalifikacją u nich hurtownia na całego ....
nie jesteś sama mam dokładnie taki sam plan po nowym rokumysza89 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Ja do 1 procedury podejde w invikcie a jesli nic z tego to wtedy uciekam do invimedu
taki sam mam plan choc nie ukrywam ,że odkładam gotówke na komercyjne podejście...
shooa zawsze jest nadzieja ,że p o jeszcze im wycieczke za grqnice w 1 strone zafunduje ...
Nadira dokładnie tak jak piszesz
W każdym razie iskierka szansy jest ....
tak sie boje tej wizyty u gina a tak mnie bolimysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyInska wrote:Cisza jak nic dzis jest Twoj dzien! Od dawna takiego rollercoastera emocjonalnego nie mialam! Rano myslalam, ze cie rozszarpie, jak pisalas, ze na pewno to nic! Oj Cisza dalas dzis czadu! A nam wszystkim dodalas wiary i sil! Warto? Zawsze warto, jak widac po Twoich zalaczonych zdjeciach!
Inskawarto! i warto iść na każdą wojnę!!!! bo można przerywać bitwy, ale jak się człowiek nie podda to musi wygrać. Cholera - MUSI. Powiem Wam, że do dzisiaj nie wierzyłam w cuda. Teraz wiem, jakkolwiek się to skończy, że jest to możliwe i każda z nas zostanie Mamą. Bo każda z nas walczy.
Te forum jest niesamowite. Dodaje skrzydeł i jest encyklopedią wiedzy.
Dobrze, że Was znalazłam
PS. mam jeszcze 1 i 1/2h do powrotu męża z pracy...
Lonia, Nadira, Inska, sylwiaśta159, gosia81, SzewskaPasja, Libra, Mimi86 lubią tę wiadomość