IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
triss wrote:Mysza ech... Nie rozumiem dlaczego lekarz tak to zbagatelizował. Mam nadzieje ze Twój gin pomoże. Daj znać po wizycie
Iga tak. W zasadzie histeroskopie ze scratchingiem.
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
pamiętacie mój sen o kurze? że się do mnie przyczepiła, znosiła jajka, wysiadywała je, było pełno pisklaków? W senniku sprawdziłam, że:
Kura zazwyczaj symbolizuje szczęście rodzinne i dostatek.
Widzieć kurę znoszącą jajka - Twoja rodzina niebawem się powiększy.
Widzieć kurę z pisklętami - będziesz miał wielką i szczęśliwą rodzinę.
Widzieć wysiadującą kurę - otrzymasz pomyślną wiadomość.
No i muszę przyznać, że okazał się to sen proroczy! Dzisiaj odebrałam wyniki wczorajszych badań. W 11dpt dwudniowych zarodków beta 114, progesteron 60.
Rzucam robotę, otwieram salon, stanę się "wróżbitą Maciejem"
PS. któraś się pytała, czy komuś się udało po scratchingu... więc mi się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:50
Anatolka, Moniaa, mia6, triss, Antonelka, iga 79, cisza, sylwiaśta159, lipa, kkisia, Inska, Piggy, Agi83, gosia81, Agnieszka_A., V., tulipanna, kuciak, Kala 1980, shooa, justa1234, Beata.D, SzewskaPasja, Gosiacu, Tosia 1981, Kava, Konwalia, Takanijaka, Madzia82, sylvuś, renieczka, Mimi86, Selena, Mimbla, Fedra, kiti, sisi lubią tę wiadomość
-
Libra super wieści. ..
A już nawet nie wspomnę o Ciszowatych badziewiakach...
Trzymam za Was laski kciuki!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:50
cisza, pragnaca dzidziusia, gosia81, Libra, Kava, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Triss jak widać dziś na forum..W końcu nasze poświęcenia dają efekty☺
Też po histero bolało mnie jak na @i krwawilam...A niedługo czeka mnie scratching,trochę mam mieszane uczucia co do tego scratchingu,jakoś ostatnio "opadłam z sił"ale dziś dzięki ciszy znowu uwierzyłam w cuda☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:51
triss, cisza, kuciak lubią tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualny
-
Ja, jak już raczej podchodzę do tego z dystansem i mało mnie w moim organizmie dziwi, to pobiegłam na wizytę, żeby usłyszeć, że to @... Nie mogłam uwierzyć, że cykl trwał 21 dni... Także jak będziesz sporo krwawic to pozbędziesz się endometrium szybko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:56
-
iga 79 wrote:Triss jak widać dziś na forum..W końcu nasze poświęcenia dają efekty☺
Też po histero bolało mnie jak na @i krwawilam...A niedługo czeka mnie scratching,trochę mam mieszane uczucia co do tego scratchingu,jakoś ostatnio "opadłam z sił"ale dziś dzięki ciszy znowu uwierzyłam w cuda☺
Będziesz miała scratching bez histeroskopii? Rożne są badania, cześć z nich dowodzi ze scratching pomaga w implantacji, cześć ze nie daje nic. Ja wole wierzyć w te pierwsze.
Cieszę sie ze dałam sie namówić na te kolejna histeroskopie u siebie w klinice, bo wg lekarza to zarośnięte śluzówka ujście szyjki mogło powodować problemy z przeniesieniem zarodka do macicy przy transferze. Dziwne ze przy pierwszej histeroskopii lekarz tego nie widział. W każdym razie ujście mam już szerokie, endometrium podrapane jak trzeba, nic tylko w ciąże zachodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:57
sylwiaśta159, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Lonia jak wyglada czasowo krotki protokol? Pytam bo ja bede nt temat rozmawiala w piatek z lekarzem a nie u mnie w pracy noc stop rewolujcr wiec musze zadania w pracy dobrze rozplanowac
Dziś mam 19 dzień cyklu czekam do @ a od 2 dnia zaczynam Puregon 600 w 6 dniu cyklu mam usg sprawdzajace, potem jeszcze 2 moze 3 wizyty na monitoring -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Cześć dziewczyny
pamiętacie mój sen o kurze? że się do mnie przyczepiła, znosiła jajka, wysiadywała je, było pełno pisklaków? W senniku sprawdziłam, że:
Kura zazwyczaj symbolizuje szczęście rodzinne i dostatek.
Widzieć kurę znoszącą jajka - Twoja rodzina niebawem się powiększy.
Widzieć kurę z pisklętami - będziesz miał wielką i szczęśliwą rodzinę.
Widzieć wysiadującą kurę - otrzymasz pomyślną wiadomość.
No i muszę przyznać, że okazał się to sen proroczy! Dzisiaj odebrałam wyniki wczorajszych badań. W 11dpt dwudniowych zarodków beta 114, progesteron 60.
Rzucam robotę, otwieram salon, stanę się "wróżbitą Maciejem"
PS. któraś się pytała, czy komuś się udało po scratchingu... więc mi się udało
Libra aaaaaaaaaaaaa moja ty wrózkoTak sie cieszę, moje serdeczne grtaulacje
Cisza- cud nad Cudami- dodaje to skrzydeł i woli walki
Mia6 piekna betaJak chcesz to powtórz, ja osobicie odradzam, badalam 3 razy i za kazdym razem mialam mega stresa, a wiadomo, ze to nie służy
Niech wasze bety pięknie rosną i groszki rosną w siłecisza, gosia81, Libra, mia6 lubią tę wiadomość