X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • godaweri Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Dziś i ja mam szczęśliwy dzień :) zakwalifikowałam się w Krakowie, mimo 500 km jestem szczęśliwa :) teraz tylko @ i zaczynam krótki protokół ;) jupi, jupi,jupi

Zakwalifikowałas się w Macierzyństwie może ?

• Agi83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha! Któraś tu mówiła ze wpis na stronie 2000 będzie szczęśliwy? Cholera ze tez to przegapiłam! Już 2011 i same dobre newsy!

Inska lubi tę wiadomość

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maryska90 wrote:
    Dziewczyny mi się niestety nie udało. 8 dzień po transferze mrożonego zarodka beta 1,50 :/ chyba nie ma już szans żeby urosła? Jak myślicie?
    :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Kochane moje, wybaczcie mi ale mam zupełne wyparcie i nie przyjmuję Waszych (cudnych) słów.

Przez te testy tylko kawa mi wystygła :)
    Mi tez tej firmy test wyszedł pozytywny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, GRATULUJĘ!!! :))
    cudownie!

Libra lubi tę wiadomość

• V. Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra!!! Gratulacje :D

Mia, piękny przyrost, super :)

Cisza, nadal jestem pod wrażeniem Twojego "przypadku" :D Jak mąż? Pewnie jest w szoku ;)

Jutro mam dostać maila z kliniki jak tam nasze zarodki, już przebieram nogami, stresuję się trochę.

sylwiaśta159, Libra, mia6, cisza lubią tę wiadomość

3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Dziewczyny!!!!

Test ostateczny:

http://www.fotosik.pl/zdjecie/cf755e2fcde8a7c7

Rajku....
    Rety!!! Cudowna wiadomość! A ja dzisiaj od rana nie czatowałam tu! Aż żal d*pę ściska! Gratuluję!!!

cisza lubi tę wiadomość

• Lonia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    godaweri wrote:
    Zakwalifikowałas się w Macierzyństwie może ?
    Zakwalifikowalam sie w Artvimed

Torunianka, Mimbla lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecudowna jesien na naszym forum sie zaczela. Az niedowierzam jak czytam kolejne wpisy o pozytywnych betach. Serce rosnie :)
    Mam nadzieje ze zaraz wszystkie jedna za druga bedziemy sie dzielily tak cudownymi wiadomosciami jak ostatnio nasze nowe forumowe mamusie :))) ehhh byloby pieknie po tym smutnawym lecie.

Antonelka, sylwiaśta159, Libra, Lonia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piggy, mi sie wczoraj popoludniowej dawce relanium film urwal:] Pamietam tylko droge od lazienki do sypialni i poranek jak zaspalam do pracy bo nie wlaczylam wieczorem budzika.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza89 wrote:
    dziewczyny przed chwilą w radiu zet premier podała informacje ,że program ministerialny zostanie przedłużony na okres 3 lat:) ....warunki programu pozostają bez zmian będą mogły z niego skorzystać kobiety przed 40 r ż oraz pary bez nawykowych poronień ...
    Super! Choc zakuje jednego. Moim zdaniem kobiety z niskim amh powinny miec refundowane in vitro na tzw. "cyklu własnym". Kliniki naprawde maja coraz lepsze wyniki w takich sytuacjach. Juz za leki same mogą zapłacić... Mnie w sumie do tej pory poszło niespełna 700zl na leki do lekkiej stymulacji i za leki po transferze. Nikomu nie powinno sie odmawiać pomocy, bo statystycznie ma mniejsze szanse

SolarPolar lubi tę wiadomość

• iga 79 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ja pytałam czy komuś się udało po scratchingu i Ty kolejna dziś dajesz nadzieje. ..No szczęściary-zarażajcie nas tym szczęściem ☺

Libra lubi tę wiadomość

23.02-transfer :(
    23.04-transfer 3AA i 4AA :(
    07.07- 3AB i 4AB :(
    13.11-6AB :(
  • Nadira Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne wieści, szalejecie dziewczyny, szalejecie i tylko tak trzymać! Coś czuję że niebawem całe nasze forum przeniesie się na fiolet! Nie zapomnijcie wtedy i mnie też ze sobą zabrać ;-) Jeszcze raz gratuluję przyszłym mamusiom!

pragnaca dzidziusia, Libra, cisza lubią tę wiadomość

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza Kochana zdrowia i niech kropek sobie ścieli u Ciebie :) Libra super rosnijcie zdrowo

pragnaca dzidziusia, cisza lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • Nadira Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam jeśli się powtarzam ale mam pytanko do Was kochane. Jakie podstawowe badania immunologiczne powinnam zrobić przed kolejną ivf bo może w immuno tkwi mój problem. Mój problem to brak implantacji. A przecież lepszych ekspertów niż Wy tu na forum nie znajdę. :-) Miałam jedynie ANA i anty TPO anty TG, wszystko ok.

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra graaaaatuluje :-D :-D :-D

Uf ale tu dziś się dzieje aż moja Zocha z tych emocji urządziła sobie niezłą libacje w brzuniu hihihi :-D :-D :-D ;-)

pabelka88, Libra, pragnaca dzidziusia, gosia81, Fedra lubią tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ,cisza GRATULUJE z calego serduszka!!!! Jesooo ależ cuuuudownie!!!!!!!!!!!

pragnaca dzidziusia, Libra, cisza, Fedra lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wyborcza.pl/1,91446,18986519,kopacz-rozszerzamy-program-dot-in-vitro-i-liczbe-jego-wykonawcow.html

Poczytajcie dziewczyny :)

Requiem, shooa, wombi, Libra, pragnaca dzidziusia, gosia81 lubią tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też jestem szczęśliwa! Bo jeśli rzeczywiście premier dotrzyma słowa,to jednak bedziemy mieli szanse! :-) (oczywiscie jesli teraz się nie uda)

pragnaca dzidziusia, lipa, mysza89, Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    V. wrote:
    Libra!!! Gratulacje :D

Mia, piękny przyrost, super :)

Cisza, nadal jestem pod wrażeniem Twojego "przypadku" :D Jak mąż? Pewnie jest w szoku ;)

Jutro mam dostać maila z kliniki jak tam nasze zarodki, już przebieram nogami, stresuję się trochę.

Trzymamy kciuki V.! Rosnijcie maluszki!

V., pragnaca dzidziusia, cisza lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
‹‹ 2009 2010 2011 2012 2013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ