X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • godaweri Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Dziś i ja mam szczęśliwy dzień :) zakwalifikowałam się w Krakowie, mimo 500 km jestem szczęśliwa :) teraz tylko @ i zaczynam krótki protokół ;) jupi, jupi,jupi

Zakwalifikowałas się w Macierzyństwie może ?

• Agi83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha! Któraś tu mówiła ze wpis na stronie 2000 będzie szczęśliwy? Cholera ze tez to przegapiłam! Już 2011 i same dobre newsy!

Inska lubi tę wiadomość

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maryska90 wrote:
    Dziewczyny mi się niestety nie udało. 8 dzień po transferze mrożonego zarodka beta 1,50 :/ chyba nie ma już szans żeby urosła? Jak myślicie?
    :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Kochane moje, wybaczcie mi ale mam zupełne wyparcie i nie przyjmuję Waszych (cudnych) słów.

Przez te testy tylko kawa mi wystygła :)
    Mi tez tej firmy test wyszedł pozytywny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, GRATULUJĘ!!! :))
    cudownie!

Libra lubi tę wiadomość

• V. Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra!!! Gratulacje :D

Mia, piękny przyrost, super :)

Cisza, nadal jestem pod wrażeniem Twojego "przypadku" :D Jak mąż? Pewnie jest w szoku ;)

Jutro mam dostać maila z kliniki jak tam nasze zarodki, już przebieram nogami, stresuję się trochę.

sylwiaśta159, Libra, mia6, cisza lubią tę wiadomość

3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Dziewczyny!!!!

Test ostateczny:

http://www.fotosik.pl/zdjecie/cf755e2fcde8a7c7

Rajku....
    Rety!!! Cudowna wiadomość! A ja dzisiaj od rana nie czatowałam tu! Aż żal d*pę ściska! Gratuluję!!!

cisza lubi tę wiadomość

• Lonia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    godaweri wrote:
    Zakwalifikowałas się w Macierzyństwie może ?
    Zakwalifikowalam sie w Artvimed

Torunianka, Mimbla lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecudowna jesien na naszym forum sie zaczela. Az niedowierzam jak czytam kolejne wpisy o pozytywnych betach. Serce rosnie :)
    Mam nadzieje ze zaraz wszystkie jedna za druga bedziemy sie dzielily tak cudownymi wiadomosciami jak ostatnio nasze nowe forumowe mamusie :))) ehhh byloby pieknie po tym smutnawym lecie.

Antonelka, sylwiaśta159, Libra, Lonia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piggy, mi sie wczoraj popoludniowej dawce relanium film urwal:] Pamietam tylko droge od lazienki do sypialni i poranek jak zaspalam do pracy bo nie wlaczylam wieczorem budzika.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza89 wrote:
    dziewczyny przed chwilą w radiu zet premier podała informacje ,że program ministerialny zostanie przedłużony na okres 3 lat:) ....warunki programu pozostają bez zmian będą mogły z niego skorzystać kobiety przed 40 r ż oraz pary bez nawykowych poronień ...
    Super! Choc zakuje jednego. Moim zdaniem kobiety z niskim amh powinny miec refundowane in vitro na tzw. "cyklu własnym". Kliniki naprawde maja coraz lepsze wyniki w takich sytuacjach. Juz za leki same mogą zapłacić... Mnie w sumie do tej pory poszło niespełna 700zl na leki do lekkiej stymulacji i za leki po transferze. Nikomu nie powinno sie odmawiać pomocy, bo statystycznie ma mniejsze szanse

SolarPolar lubi tę wiadomość

• iga 79 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ja pytałam czy komuś się udało po scratchingu i Ty kolejna dziś dajesz nadzieje. ..No szczęściary-zarażajcie nas tym szczęściem ☺

Libra lubi tę wiadomość

23.02-transfer :(
    23.04-transfer 3AA i 4AA :(
    07.07- 3AB i 4AB :(
    13.11-6AB :(
  • Nadira Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne wieści, szalejecie dziewczyny, szalejecie i tylko tak trzymać! Coś czuję że niebawem całe nasze forum przeniesie się na fiolet! Nie zapomnijcie wtedy i mnie też ze sobą zabrać ;-) Jeszcze raz gratuluję przyszłym mamusiom!

pragnaca dzidziusia, Libra, cisza lubią tę wiadomość

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza Kochana zdrowia i niech kropek sobie ścieli u Ciebie :) Libra super rosnijcie zdrowo

pragnaca dzidziusia, cisza lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • Nadira Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam jeśli się powtarzam ale mam pytanko do Was kochane. Jakie podstawowe badania immunologiczne powinnam zrobić przed kolejną ivf bo może w immuno tkwi mój problem. Mój problem to brak implantacji. A przecież lepszych ekspertów niż Wy tu na forum nie znajdę. :-) Miałam jedynie ANA i anty TPO anty TG, wszystko ok.

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra graaaaatuluje :-D :-D :-D

Uf ale tu dziś się dzieje aż moja Zocha z tych emocji urządziła sobie niezłą libacje w brzuniu hihihi :-D :-D :-D ;-)

pabelka88, Libra, pragnaca dzidziusia, gosia81, Fedra lubią tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ,cisza GRATULUJE z calego serduszka!!!! Jesooo ależ cuuuudownie!!!!!!!!!!!

pragnaca dzidziusia, Libra, cisza, Fedra lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wyborcza.pl/1,91446,18986519,kopacz-rozszerzamy-program-dot-in-vitro-i-liczbe-jego-wykonawcow.html

Poczytajcie dziewczyny :)

Requiem, shooa, wombi, Libra, pragnaca dzidziusia, gosia81 lubią tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też jestem szczęśliwa! Bo jeśli rzeczywiście premier dotrzyma słowa,to jednak bedziemy mieli szanse! :-) (oczywiscie jesli teraz się nie uda)

pragnaca dzidziusia, lipa, mysza89, Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    V. wrote:
    Libra!!! Gratulacje :D

Mia, piękny przyrost, super :)

Cisza, nadal jestem pod wrażeniem Twojego "przypadku" :D Jak mąż? Pewnie jest w szoku ;)

Jutro mam dostać maila z kliniki jak tam nasze zarodki, już przebieram nogami, stresuję się trochę.

Trzymamy kciuki V.! Rosnijcie maluszki!

V., pragnaca dzidziusia, cisza lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
‹‹ 2009 2010 2011 2012 2013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ