IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra!!! Gratulacje
Mia, piękny przyrost, super
Cisza, nadal jestem pod wrażeniem Twojego "przypadku"Jak mąż? Pewnie jest w szoku
Jutro mam dostać maila z kliniki jak tam nasze zarodki, już przebieram nogami, stresuję się trochę.sylwiaśta159, Libra, mia6, cisza lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzecudowna jesien na naszym forum sie zaczela. Az niedowierzam jak czytam kolejne wpisy o pozytywnych betach. Serce rosnie
Mam nadzieje ze zaraz wszystkie jedna za druga bedziemy sie dzielily tak cudownymi wiadomosciami jak ostatnio nasze nowe forumowe mamusie)) ehhh byloby pieknie po tym smutnawym lecie.
Antonelka, sylwiaśta159, Libra, Lonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza89 wrote:dziewczyny przed chwilą w radiu zet premier podała informacje ,że program ministerialny zostanie przedłużony na okres 3 lat:) ....warunki programu pozostają bez zmian będą mogły z niego skorzystać kobiety przed 40 r ż oraz pary bez nawykowych poronień ...
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Cudne wieści, szalejecie dziewczyny, szalejecie i tylko tak trzymać! Coś czuję że niebawem całe nasze forum przeniesie się na fiolet! Nie zapomnijcie wtedy i mnie też ze sobą zabrać
Jeszcze raz gratuluję przyszłym mamusiom!
pragnaca dzidziusia, Libra, cisza lubią tę wiadomość
-
Przepraszam jeśli się powtarzam ale mam pytanko do Was kochane. Jakie podstawowe badania immunologiczne powinnam zrobić przed kolejną ivf bo może w immuno tkwi mój problem. Mój problem to brak implantacji. A przecież lepszych ekspertów niż Wy tu na forum nie znajdę.
Miałam jedynie ANA i anty TPO anty TG, wszystko ok.
-
Libra ,cisza GRATULUJE z calego serduszka!!!! Jesooo ależ cuuuudownie!!!!!!!!!!!
pragnaca dzidziusia, Libra, cisza, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja dziś też jestem szczęśliwa! Bo jeśli rzeczywiście premier dotrzyma słowa,to jednak bedziemy mieli szanse!
(oczywiscie jesli teraz się nie uda)
pragnaca dzidziusia, lipa, mysza89, Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość
-
V. wrote:Libra!!! Gratulacje
Mia, piękny przyrost, super
Cisza, nadal jestem pod wrażeniem Twojego "przypadku"Jak mąż? Pewnie jest w szoku
Jutro mam dostać maila z kliniki jak tam nasze zarodki, już przebieram nogami, stresuję się trochę.
Trzymamy kciuki V.! Rosnijcie maluszki!V., pragnaca dzidziusia, cisza lubią tę wiadomość