IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
magic1 wrote:a jaką miałaś pierwszą? robię w sobote... myslalam ze dzis sie troche uspokoje a tu znowu dupa
kochanie a w jakiej jesteś klinice, jeśli mogłabyś przypomnieć? Co na to lekarz? -
Mimbla to nie wiedziałam ze tak mówią bo ja miałam wpisane ze lekarz prowadzący to Wyroba Szlachcic mnie prowadził przy poprzedniej ciąży potem robił mi tylko kwalifikacje do programu i rozpisał sposób działania... Ale jak mnie cos niepokoiło to szlam do niego...
Szeptów nie słyszałam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyTakanijaka moze i mnie przejdzie
ale dobrze wiedziec ze nie tylko ja tak mam
Anatolko sprobuje)
Szałwia super
Magic gdybys zrobila bete te 9 h pozniej to przyrost bylby na pewno o te "ustawowe" 60%nie musi to byc wzrost o 100%
magic1, Libra lubią tę wiadomość
-
magic1 wrote:w Bocianie, jeszcze nie dzwoniłam
Dzwoń. Ja też jestem w Bocianie i kazali dzwonić jak coś niepokoi. Ja dzwoniłam przedwczoraj i dzisiaj.
Mimbla, magic1 lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Fedra wrote:Mimbla to nie wiedziałam ze tak mówią bo ja miałam wpisane ze lekarz prowadzący to Wyroba Szlachcic mnie prowadził przy poprzedniej ciąży potem robił mi tylko kwalifikacje do programu i rozpisał sposób działania... Ale jak mnie cos niepokoiło to szlam do niego...
Szeptów nie słyszałam
ja w karcie nie mam wpisanego nazwiska lekarza prowadzącego
po prostu zero. nul. Mogę Ci puścić skana.
jak o to podpytywałam Mirockiego pod nieobecność Wątroby - to mówił że w sumie jest praca zespołowa, lekarz nie ma znaczenia.... Vot, polityka jakościowa. -
Takanijaka, szałwia, gratulacje!
Dzisiaj mi już jakoś zleci, jeszcze tylko przeżyć jutro a pojutrze lecę na betę, dłużej nie wytrzymamNadira, sylwiaśta159, Mimbla, Libra lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:Heej Ty już się stymulujesz?? alez ten czas leci!!
Jaką masz dawkę menopuru?
Ja miałam dawkę 150, też podczas stymulki brałam i metformax chyba 850. A łepek bolał czasem niesamowicie. Jakoś starałam się to przecierpieć. Choć z raz może wzięłam jakąś tabletkę albo wypiłam mocniejszą kawkę.
Co do leków to ibuprofenum nie do końca jest zakazany w ciąży.
Ale lepiej go unikać w I i III trymestrze.
Dla chętnych poczytania polecam artykuł dla laików z fajnym objaśnieniem
http://farmaceuta-radzi.pl/leki-przeciwbolowe-w-ciazy/
Juz stymuluje, leci ten czas co MoniaaAle dzis dzien trzeci i powaznie, fatalnie sie czuje, strasznie slaba, te wymioty i bol glowy, mam nadzieje, ze jutro bedzie z powrotem dobrze a dzis to tylko jakies przeciazenie.
Menopuru biore 225, do tego jedna tabletke Femary, jeden Encortolon, Metformax 850 (ktory od dzis na dwa dni lekarz kazal mi odstawic, bo to moze on powoduje mdlosci) i Viagre w czopkach, cztery razy dziennie, sporo tego. We wtorek kolejna wizyta.
Dzieki za link!
-
Gratuluje pozytywnych bet i kibicuje Tym po transferze
Ja mam się zgłosić do kliniki miedzy 2 a 5 dniem cyklu, dziś pojawiło się brązowe plamienie i nie wiem czy wieczorem pojawi się już krew czy dopiero jutro, jeśli dziś to na wizytę iść jutro (to zaliczyć jako drugi dzień) czy iść po prostu w poniedziałek ??
Niestety klinika oddział w Warszawie sb- nd zamkniętesylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sanna wrote:Gratuluje pozytywnych bet i kibicuje Tym po transferze
Ja mam się zgłosić do kliniki miedzy 2 a 5 dniem cyklu, dziś pojawiło się brązowe plamienie i nie wiem czy wieczorem pojawi się już krew czy dopiero jutro, jeśli dziś to na wizytę iść jutro (to zaliczyć jako drugi dzień) czy iść po prostu w poniedziałek ??
Niestety klinika oddział w Warszawie sb- nd zamknięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 15:14
Sanna, Libra lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI