IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Mam wyniki. Beta ponad 250
przypomnisz mi teraz mialas cala procedure czy mrozaka zabieralas? Mialas teraz tez scrachting? Przepraszam ale zagladam tu od czasu do czasu i nie za bardzo wiem co u kogo sie dzieje. Z gory dziękuję za odpowiedź
-
Anatolka
Ty wiesz niunia jak strasznie Ci kibicowalam!!! I będę z Tobą cały czas!!!
Jesssssooo ale się ciesze!!! Bardzo ,bardzo ,bardzo Ci gratuluje!!!!!
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka gratulacje!!!!!
a ja dziś byłam na wizycie okruszek ma już 15 mmlipa, Inska, szałwia, Kava, mia6, Fedra, Anatolka, aneczka2015, gosia81, shooa, pragnaca dzidziusia, kuciak, Agnieszka_A., Kala 1980, Mimi86, Libra, Giussta, Agi83, V., Tosia 1981, Selena, Mimbla, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inska wrote:Dziewczyny a co ma makijaz czy lakier na paznokciach do narkozy? Powaznie pytam, bo mam na paznkociach hybryde i jak cos, to musze isc sciagnac.
Z lakierem to już przy lasparoskopii mi mówili. Nie wiem szczególnie mówiąc, ale na pewno przy zabiegach że znieczulenie nie można mieć pomalowanych paznokci. Więc hybryd tezInska, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:Dziewczyny a co ma makijaz czy lakier na paznokciach do narkozy? Powaznie pytam, bo mam na paznkociach hybryde i jak cos, to musze isc sciagnac.
Po paznokciach patrzą czy człowiek nie sinieje i sie nie dusi coś takiego no ogólnie chodzi o zachowanie funkcji życiowych podczas znieczuleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:53
Inska, lipa, sylwiaśta159, Libra, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Dziewczyny a co ma makijaz czy lakier na paznokciach do narkozy? Powaznie pytam, bo mam na paznkociach hybryde i jak cos, to musze isc sciagnac.
Inska lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:Z lakierem to już przy lasparoskopii mi mówili. Nie wiem szczególnie mówiąc, ale na pewno przy zabiegach że znieczulenie nie można mieć pomalowanych paznokci. Więc hybryd tezshooa wrote:Po paznokciach patrzą czy człowiek nie sinieje i sie nie dusi coś takiego no ogólnie chodzi o zachowanie funkcji życiowych podczas znieczulenia
Dzięki dziewczyny!
Ma to sens shooa!
Bye bye moje piękne paznokcieKolejna rzecz do dodania, żeby dzieciakowi wypomnieć, przez co mamusia przeszła, żeby go począć
lipa, szałwia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshooa wrote:Po paznokciach patrzą czy człowiek nie sinieje i sie nie dusi coś takiego no ogólnie chodzi o zachowanie funkcji życiowych podczas znieczulenia
ale faktycznie slyszalam o tej wersji o ktorej mowisz
Inska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny poza tym nawet w instrukcji do mojego termometru bezdotykowego jest napisane, że makijaż zakłóca odczyt tempki. I nie wiem czy coś na czoło podłączają, ale po zabiegu miałam na nim jakiś ślad, jakbym dostała z dyńki, zniknął po 2 godzinach.
Inska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny