IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaśta właśnie na razie cisza... zaczyna mnie to martwić. A czuje, że @ tuż tuż. Ale podchodzę zdrowo rozsądkowo, skoro umawiają się z Tobą na crio, to chyba muszą mieć wszystko pod kontrolą
Inska, Asiula86, Libra lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Bylam na monitoring 10 dc endo 7mm kolejne podgladanie w sobote jak endo bedzie 9 mm to umowimy sie na crio.
sylwiaśta159, Karolina1111, Agi83, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:o, super
hmmm to chyba wiedzą, co robią...
Inska, sylwiaśta159, Agi83, Libra lubią tę wiadomość
-
veronica wrote:doktor mi powiedział że crio najpóźniej w piątek 13 a może nawet wcześniej Pani na recepcji sprawdzała czy mam mrozaki, ja się nie wgłębiałam w tematy ustawowe ale jak jest vacatio legis to jest to czas na załatwienie wszelkich papierków i kliniki które narażają zdrowie pacjenta -zlecają leki a potem wstrzymują transfery zapobiegawczo - powinny odpowiadać nawet na drodze sądowej.
Też tak uważam veronica! Wczoraj nawet rozmawiałam z kolegą prawnikiem i powiedział, że on kompletnie nie rozumie tego szumu wokól ustawy i wstrzymywania zabiegów, szczególnie w przypadkach, gdzie leczenie jest już trakcie. Zgodnie z zasadą Lex retro non agit (prawo nie działa wstecz), w ogóle kliniki nie powinny odsyłać z kwitkiem osób, które są po punkcjach, stymulowane pod punkcję/ criotransfery itd...Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iga 79 wrote:Ja wróciłam właśnie z invimedu i nadal transfery wstrzymane...Ja biorę od 2dc estrofem i chyba na marne!
Dziewczyny dziś robiliśmy powtórkę MSOME, jutro ma być wynik. Ciekawe czy się coś po tych suplementach poprawiło. Jak tak to w grudniu startujemy.
V. dam znać jutro bo u Was ten sam problem jest. Może da sie jakoś te główki naprawić.mia6, triss lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Dzieki, tylko jak tak to wszystko czutam to zastanawiam sie czy cos z tego mojego crio bedzie w tym cyklu...
sylwiaśta159, Inska lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Sylwiasta nie martw sie niczym bo crio na pewno miec bedziesz. Lekarze wiedza co robia, skoro do tej pory nie odwolali to juz tego nie zrobią. Lutke juz dostałas ? Bo ja podobno bierze sie 5 dni przed transferem wiec moliwe ze w czwartek Twoj wielki dzien
) tylko jeszcze nie wiem czy dostane blastke czy dwa trzydniowe
muszynka lubi tę wiadomość
-
Inska wrote:Też tak uważam veronica! Wczoraj nawet rozmawiałam z kolegą prawnikiem i powiedział, że on kompletnie nie rozumie tego szumu wokól ustawy i wstrzymywania zabiegów, szczególnie w przypadkach, gdzie leczenie jest już trakcie. Zgodnie z zasadą Lex retro non agit (prawo nie działa wstecz), w ogóle kliniki nie powinny odsyłać z kwitkiem osób, które są po punkcjach, stymulowane pod punkcję/ criotransfery itd...
Chyba z tego założenia wyszła Invicta. Wczoraj nie mieli jeszcze akredytacji a robili już transfery.
Giussta jak po histeroskopii ?
-
nooo a gdzie akredytacja dla provity ? hehe czekam jak na szpilkach :
mam nadzieje ze reszta klinik na dniach dostanie i bedzie git
Inska lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:nooo a gdzie akredytacja dla provity ? hehe czekam jak na szpilkach :
mam nadzieje ze reszta klinik na dniach dostanie i bedzie git
Noooooo właśnie! Ja też czekamMimi86 lubi tę wiadomość
Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Kalia wrote:Iga ja też byłam dziś w Invimedzie. W Wawie byłaś? Jak tak to może Cię widziałam. Transfery nie są wstrzymane, nawet przed chwilą rozmawiałam z koordynatorką.
Dziewczyny dziś robiliśmy powtórkę MSOME, jutro ma być wynik. Ciekawe czy się coś po tych suplementach poprawiło. Jak tak to w grudniu startujemy.
V. dam znać jutro bo u Was ten sam problem jest. Może da sie jakoś te główki naprawić.
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB