IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Hej ale od teg jest forum. Ja tez mysle, ze moze nie powinnam stresowac Was takimi czarnymi scenariuszami ale czasami czlowiek potrzebuje sie wygadac.
Poza tym ile wiedzy takie pisanie na forum dostarczaLibra, Fedra, Inska, Antonelka, Tosia 1981, Konwalia, Giussta lubią tę wiadomość
-
Lipa, przykro mi, nie tak miało być
Aga, no co Ty mówisz? Przecież dopiero co transfer miałaś?!
Antonelka, z Ciebie to jest silna babka! Niech się oczyszcza...
Inska, kciuki zaciskam cały czas, więc nie panikuj, bo zakłócasz przepływ dobrej energiiFedra, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw ogóle to jestem jakaś rozjechana emocjonalnie... raz czuję, że musi się udać, przecież nie jesteśmy beznadziejnym przypadkiem, a za 15 minut mam myśli, że komu jak komu...ale na pewno nie mnie... przecież mój organizm jest zbyt beznadziejny by móc doświadczyć takiego stanu..... oszaleć można.... ! jeszcze ta aura za oknem i wasze nieszczęścia...
to takie wszystko przykre kochane.
-
sylwiaśta159 wrote:w ogóle to jestem jakaś rozjechana emocjonalnie... raz czuję, że musi się udać, przecież nie jesteśmy beznadziejnym przypadkiem, a za 15 minut mam myśli, że komu jak komu...ale na pewno nie mnie... przecież mój organizm jest zbyt beznadziejny by móc doświadczyć takiego stanu..... oszaleć można.... ! jeszcze ta aura za oknem i wasze nieszczęścia...
Oj. Skąd ja to znam. Teraz jestem na etapie: doczekamy się. Wszystkie.Inska, mysza89, Antonelka, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
Jak jest z szłwią stosowałyście po transferze są dwie opnie ze można i ze kategorycznie nie mąż kupił mi cukierki na gardło i nie wiem juz samamysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:Jak jest z szłwią stosowałyście po transferze są dwie opnie ze można i ze kategorycznie nie mąż kupił mi cukierki na gardło i nie wiem juz sama
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:w ogóle to jestem jakaś rozjechana emocjonalnie... raz czuję, że musi się udać, przecież nie jesteśmy beznadziejnym przypadkiem, a za 15 minut mam myśli, że komu jak komu...ale na pewno nie mnie... przecież mój organizm jest zbyt beznadziejny by móc doświadczyć takiego stanu..... oszaleć można.... ! jeszcze ta aura za oknem i wasze nieszczęścia...
-
Mysza89 ciśnie mi się żart pod palce związany z tym ziołem... (nie wiem czemu?) ale jednak się powstrzymam
Nie wydaje mi się żeby szałwia była trująca w każdym razie, ja bym te cukierki jadła. A jeśli się tak boisz jedzenia cukierków ziołowych - możesz też po prostu, płukać gardło - szałwią albo rumiankiem.. Będzie bez cukru, najlepiej dla Ciebie jako przyszłej mamy.
iga 79, Antonelka, pragnaca dzidziusia, justa1234, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Mysza89 ciśnie mi się żart pod palce związany z tym ziołem... (nie wiem czemu?) ale jednak się powstrzymam
Nie wydaje mi się żeby szałwia była trująca w każdym razie, ja bym te cukierki jadła. A jeśli się tak boisz jedzenia cukierków ziołowych - możesz też po prostu, płukać gardło - szałwią albo rumiankiem.. Będzie bez cukru, najlepiej dla Ciebie jako przyszłej mamy.a te cukierki zawsze mi pomagały ...
Anatolka ja prenalen stosowałam w 1 ciąży ale dzis go w aptece nie mieli bedzie jutro ...mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Anatolka wrote:Za jeden wlew, który składał się z 2 buteleczek leku. Nie możesz sobie przyjechać tak sobie i powiedzieć, że chcesz. Immunolog musi to zlecić. Najpierw musisz iść na wizytę, na której robi zlecenie na lek.
A na jakiej podstawie mialas to leczenie immunologiczne? Jakieś wyniki zle wyszły? Czy nieudane transfery? Gdzie do immunologa chodzilas? Bo chyba jesteśmy z tych samych stron. -
godaweri wrote:A na jakiej podstawie mialas to leczenie immunologiczne? Jakieś wyniki zle wyszły? Czy nieudane transfery? Gdzie do immunologa chodzilas? Bo chyba jesteśmy z tych samych stron.
Iwona Janosz. Katowice Provita. Cena wizyty 180zł. Przebadała mnie. Polecam.
To co miałam to nie są żadne szczepionki z limfocytow męża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 17:57
godaweri lubi tę wiadomość
-
triss za duża liczba i procent komórek nk napewno, z resztą nie pomogę
triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJedna ze staraczek była dziś w GynC i rozmawiała z dr Cz, która zapewniła ją, że w styczniu na 100 % będą pieniądze, a co za tym idzie nowe stymulacje
więc jest chyba spora szansa, że czekające na styczeń w tym miesiącu właśnie ruszą z kopyta i to nie tylko w tej klinice
triss nie pomogę, bo się nie znamtriss, Libra lubią tę wiadomość
-
triss odszukałam pierwsze wyniki i liczba limfocytów B i % limfocytów B miałam podobny ale immunolog nie widziała w tym problemu
triss lubi tę wiadomość