IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonelka wrote:Piggy, czy to Ty pisalas na forum, ze bylas na wizycie w prywatnym gabinecie Twojego dr N?
Ja chodzę prywatnie do lekarza który miał kiedys gabinet na spółkę z dr N. Teraz chyba tez przyjmują w tym samym miejscu (concept medica)
-
Antonelka wrote:Wlasnie o to miejsce mi chodzilo na Dolnej. Dobre sa tam warunki, maja dobry sprzet - w sensie usg. Jakis nowy czy stary grat?
Warunki są w porządku. Ale co do sprzętu Ci nie podpowiem bo ońi maja osobne gabinety. U mojego sprzęt raczej nie z tych oldschoolowych
Antonelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Jedna ze staraczek była dziś w GynC i rozmawiała z dr Cz, która zapewniła ją, że w styczniu na 100 % będą pieniądze, a co za tym idzie nowe stymulacje
więc jest chyba spora szansa, że czekające na styczeń w tym miesiącu właśnie ruszą z kopyta i to nie tylko w tej klinice
triss nie pomogę, bo się nie znambo ja już nie mogę się doczekać nowego roku:-) a jestem też z GynC.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:53
-
nick nieaktualny
-
lipa wrote:Agi a robilas bete?
wiec nie powiem ze spanikowalam jak zobaczyłam krew, a raczej sporo krwi...
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualny
-
Agi , lipa bardzo, bardzo, bardzo mi przykro
junioer ja tez bede podchodzic w grudniu do imsi - chyba (okaze sie 17.11) i am ten sam zestaw gonapeptyl, menopur i puregon - ja bede szla dlugim protokolem. Zastanawia mnie jedno mamy te same zastrzyki a tak rozne poziomy AMH ty 0,29 a ja 7,8 hmmmmm....
Opu rózne są opinie, niektorzy chwalą inni nie, ja sie wypowiem w grudniu a moze raczej w styczniu jak juz bede po procedurzemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Doszly mnie sluchy, ze pacjentki Provity uciakaja z tej kliniki ze wzgledu na slaba skutecznosc... Czy sa tu dziewczyny ktorym sie udalo w tej klinice i dobrze oceniaja laboratorium?
Ale moja koleżanka jest juz po 2 procedurach iv w tym miała w sumie chyba z 5 transferów jesli dobrze pamietam...
W styczniu ma ostatnie crio z drugiego podejścia...
Ale z tego co z nia rozmawiała to jeździ juz po swoim ginie jak po łysej kobyle bo sie okazało ze robił takie błędy np transfer na przestudiowanych jajnikach, transfer gdzie endo było tak cienkie ze szans to nie miało duzo by gadac...
A co bedzie w styczniu zobaczymy a juz juz nie wspomnę ze miała chyba z 6 inseminacji u nich17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi