IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Ku pokrzepieniu. Mnie piersi zaczęły boleć kilka dni temu dopiero a to 8 tydzień się zaczął. Żadnych schizów dziewczyny.
&&
Juz 8 tydz ciazy ? Super
Czyli wszystko ok ?Inska lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Eliz wrote:doskonale rozumiem Ciebie, ten strach jest normalny, zbyt długo się czeka na to szczęście i ja wiem że różne myśli chodzą po głowie.
ja jakaś dziwna byłam bo nie miałam żadnych myśli, w ogóle po transferze żyłam normalnie, w domu tematu z mężem nie poruszaliśmy. Nawet nie zastanawiałam się czy się udało czy nie, nic nie myślałam, nawet nie miałam żadnych przeczuć. Gdy dostałam silnych bóli brzucha w nocy to byłam przekonana że jest po, że mój groszek nie zadomowił się. Fakt faktem bety to się bałam, i wiem że to mąż mnie namówił żeby zatestować 9dp a ja nie bardzo chętna byłam. Bałam się tego wyniku, co zobaczę. A o sikańcu to nawet nie pomyślałam żeby robić wcześniej, tak w ogóle to chciałam testować chyba 12dp .
Sikańca zrobiłam na drugi dzień jak odebrałam bete i był negatywny. Może dlatego że robiłam wieczorem, nie wiem ale ciesze się że nie zrobiłam go jako pierwszego bo na pewno wynik by mnie załamał.
Dlatego dziewczynki moje kochane, pamiętajcie biust do przodu, głowa do góry i dbajcie o siebie, idzcie do fryzjera, na zakupy, spędzajcie ten czas na przyjemnościach. Bo później po 9 miesiącach będą inne przyjemności
Pocieszyłaś mnie Eliz, że nawet jeśli z sikańca w sobotę nic nie wyjdzie, jest ogromna szansa, że na poniedziałkowej becie będzie wynik pozytywny! Patrzę też na Ciebie Lonia! Słyszysz co Eliz mówiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:53
Fedra, Lonia, mysza89, Libra lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Pocieszyłaś mnie Eliz, że nawet jeśli z sikańca w sobotę nic nie wyjdzie, jest ogromna szansa, że na poniedziałkowej becie będzie wynik pozytywny! Patrzę też na Ciebie Lonia! Słyszysz co Eliz mówi
Inska, Madzia85 lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Pocieszyłaś mnie Eliz, że nawet jeśli z sikańca w sobotę nic nie wyjdzie, jest ogromna szansa, że na poniedziałkowej becie będzie wynik pozytywny! Patrzę też na Ciebie Lonia! Słyszysz co Eliz mówi
♥Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
A u mnie do bani....po obiecujacych spadkach bety swiadczacych o samoistnym rozwiazaniu ciazy beta zaczela znowu rosnac.
Slabo bo to raczej oznacza, ze nie unikne operacji. Dzisiaj ide do lekarza na kontrole....ciekawe co powie....7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnyja zaczęłam wczoraj 12 tydzień 11+0 i nadal mnie piersi nie bolą, urosły, i pojawiło się sporo żyłek i nic więcej, no i trochę mdłości dokuczają ale też nie 24h na dobę tylko tak w kratkę i najczęściej rano
także spokojnie dziewczyny w dzień 1 bety nie bolało mnie nic, nie miałam żadnych objawów tylko myśl w głowie kolejna porażka a tu proszę wynik zaskoczyłmysza89, Inska, Agi83, Sanna, Fedra, Kava, gosia81, Mimbla, Libra, shooa lubią tę wiadomość
-
Lonia wrote:Czytam wszystko i az serce sie raduje, jak zdarze to moze jeszcze dzis pojade na bete
.
Eliz oj dziękuje za te słowa dlatego ja sikacza nie przediduje nawet w domu nie mam ...
myszaaaa i jednak mimo nastawienia na nie da sie:) ale ten czas leci to juz 11 tydzień ....
Inska to mamy całkiem spore szanse ...
Antonelka tak mi sie źle zrobiło liczyłam.ze unikniesz zabiegu oby lekarz cos wymyślił trzymaj sie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:37
myszaaa lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
myszaaa, dawno Cię tutaj nie widziałam. Ślij proszę swoje ciążowe wibracje!
Antonelka, tak mi przykro to słyszećTrzymaj się Sakrbie.
Nie potrafię sobie pewnie nawet wyobrazić przez co przechodzisz, ale pamiętaj, że wszystkie tu o Tobie myślimy...
myszaaa, Libra lubią tę wiadomość
-
Lonia ja też miałam transfer 31 października tylko 5-dniowej blastusi
też jutro mam zamiar zrobić beteInska, Sanna, Lonia, Fedra, iga 79, gosia81 lubią tę wiadomość
GYNCENTRUM
31/10/15 kriotransfer - wczesne blastocysty BB i BB
Ciąża biochem: 6dpt-4,1 9dpt-18,1 11dpt-21,8 16dpt-8
04/03/16 transfer - zarodek 2-dniowy
- zamrożona wczesna blastocysta AB
10 dpt-0 -
Antonelka trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą ♥ pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce.:*
Dziewczyny a czy któraś wie co się dzieje z Takanijaka ? W ogóle się nie odzywa, nie udziela na forum.Inska lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Antonelka, chce coś napisać ale nie wiem nawet co... Ja wierze ze Ty szybko zaskoczysz z invitro...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:25
Inska, Mimbla lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Dziekuje Dziewczyny za dobre slowa.
Siedze teraz i glowkuje co zrobic jak bedzie jednak potrzebny zabieg.
Wolalabym go nie robic w szpitalu panstwowo bo to troche bedzie trwalo ( w styczniu czekalam tydzien w szpitalu zanim zaczeli działać - co lrawda chcieli sie upewnic czy jednak nie bedzie szansy na zdrowa ciaze wiec chwala im za to) a pozniej pare dni trzeba dojsc do siebie a nie bardzo moge sobie pozwolic na chorowanie i nieobecnosc w pracy.
Moge zrobic prywatnie w invicie lub w medicoverze ale to koszt ok 10 tys. a w kontekscie kosztownosci inv w przyszlym roku to same rozumiecie. Juz nie na jeden bank musze napasc a na dwa.
Zadzwnilam do invicty czy w razie czego moga mi zrobic laparoskopie na NFZ - maja dzwonic wieczorem. Zakladam, ze poszloby to sprawniej.
Zawsze cos....7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Anatolka to już 8 tydz? jak czas szybko leci!!!!
bardzo to LUBIĘ!
Anatonelka przykro mieh... nie wiem co powiedzieć.
Wygląda na to, że jednak uda mi się histero na nfz zrobić. W inowrocławiu robią na bieżąco w drzemce krótkiejjutro jadę do szpitala ze skierowaniem.
A i miałam tel z poradni genetycznej odnośnie naszych kariotypów i mutacji męża i "generalnie to jest wszystko ok". I zastanawiam się co to generalnie?! A czemu nie "wszystko ok". czekam na wyniki na mail ale coś się mozolą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 14:26
Lonia, mysza89, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Dziewczyny, co to za jesuenny marazm?! Bedzie dobrze!! Wszystkie bedziemy mialy slodkie bąbelki
musicie teraz duzo sie usmiechac i wierzyc, że rośnie w Was mała fasolka!!
Antonelka- przykro mi, ze poszlo to nie w ta strone co trzeba... a moze obejdzie sie jednak bez zabiegu? moze znowu beta spadnie? Trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Twojej myśliInska, mysza89 lubią tę wiadomość