IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiga 79 wrote:Ale czytałam ze jak jest krew przy transferze to szanse maleją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:50
Kava, Inska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Czesc Kochane
Chcialam Wam wszystkim serdecznie podziękować za wsparcie, za dobrą radę, będę oczywiście Was podczytywać
Za każdą z Was trzymam mocno kciukiProszę wierzyć w GROSZKI
dziś powtórzyłam bete 2006
Czekam na fioletowej stroniesylwiaśta159, iga 79, Agi83, renieczka, Lonia, lipa, Agnieszka_A., Asiula86, Mimi86, Selena, kassik, Kava, mia6, pragnaca dzidziusia, Antonelka, Inska, justa1234, Fedra, Beata.D, Konwalia, Tosia 1981, Mimbla, gosia81, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszynka i jak, byłaś na becie?
Mój za 9 dni ma zabieg na te żylaki- aż jestem w szoku, że na NFZ coś można tak szybko załatwić w naszym kraju ;P no i jestem zdziwiona tym, że mój tak się cieszy z tego zabieguWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:06
Agi83, Beata.D, gosia81, Libra lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, wracam do Was juz z inna energia. Chyba sie juz pozbieralam po tym rozczarowaniu z pierwsza procedura. Dzis dostalam @ jestem umowiona na 9 grudnia scratching. Jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem z drugim podejsciem powinnismy sie uwinac przed nowym rokiem
Tilka, Mandolina, pragnaca dzidziusia, mia6, sylwiaśta159, Inska, justa1234, Fedra, Tosia 1981, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Krew oddana. Po 14 jade po wynik. Sylwiasta na serio tak szybko ? Wow jestem w szoku.
Myslalam, ze na NFZ nie ma szans na taki zabieg. My tez sie kiedys zastanawialismy nad tym bo M ma II stopnia ale do ivf to nie potrzebne bo jak widac i przy niskich parametrach mozna miec mrozaki.
Mam takiego lajta przed odbiorem tych wynikow ze jestem w szoku. Metalnie jestem w 100% gotowa na porazke moze dlatego.
Co do transferu to ja jestem w szoku bo wprowadzenie cewnika przy IUI nie bylo zbyt mile, a teraz to nawet nie wiem kiedy jest po. Moze to dzialanie tabletek na rozluznienie, ktore biore zawsze 2h przed transferem.
Myslalam, ze w kazdej klinice to norma.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
muszynka wrote:Krew oddana. Po 14 jade po wynik. Sylwiasta na serio tak szybko ? Wow jestem w szoku.
Myslalam, ze na NFZ nie ma szans na taki zabieg. My tez sie kiedys zastanawialismy nad tym bo M ma II stopnia ale do ivf to nie potrzebne bo jak widac i przy niskich parametrach mozna miec mrozaki.
Mam takiego lajta przed odbiorem tych wynikow ze jestem w szoku. Metalnie jestem w 100% gotowa na porazke moze dlatego.
Co do transferu to ja jestem w szoku bo wprowadzenie cewnika przy IUI nie bylo zbyt mile, a teraz to nawet nie wiem kiedy jest po. Moze to dzialanie tabletek na rozluznienie, ktore biore zawsze 2h przed transferem.
Myslalam, ze w kazdej klinice to norma.mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Mysza przytulam mocno :*
Inska gratulacje ! w Białymstoku trwa dobra passa, super :*
V. odebraliscie wyniki kariotypów?
Lonia przykro mi. Fajnie, że tak szybko się potrafiłaś podniesc i już masz plan na działaniepowodzenia
Muszynka trzymam kciuki za wynik bety
Lonia, Inska, Pola7 lubią tę wiadomość
-
Inska, gratulacje!
Mysza, Lonia, przykro mi...
Muszynko &&&&&
Triss, dzięki za pamięćDzwoniłam 2h temu, pani powiedziała że z tego co kojarzy wszystko jest ok, mam dzwonić przed 17 i wtedy dowiem się, czy wynik jest gotowy do odbioru. Akurat będę w okolicy więc oby.
triss, Inska lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny