IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBianka4... ja sie zorientowałąm ze mało jestem pinformowana przez lekarza, Nie wiem jakim protokołem teraz biorę gonopeptyl ( od 18.11 do odwołania), dzis ost. table.antykoncepcyjna. Od 1 do 6.XII mam brac menopur, 7 USG i potem w krótkim czasie punkcja... Wiec jaki to protokól?
A Ty na jakim etapie jesteś? -
Kava wrote:Ładny masz to się gapił
hahaha, nie no bez przesady, może to były moje zwidy, bo jakby nie patrzeć zawsze dla mnie badanie jest stresujące
też staram się chodzić w czymś dłuższym i dodatkowo ciągne jeszcze w dół co by było dłuższe hehKava lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyzapominajka wrote:Bianka4... ja sie zorientowałąm ze mało jestem pinformowana przez lekarza, Nie wiem jakim protokołem teraz biorę gonopeptyl ( od 18.11 do odwołania), dzis ost. table.antykoncepcyjna. Od 1 do 6.XII mam brac menopur, 7 USG i potem w krótkim czasie punkcja... Wiec jaki to protokól?
A Ty na jakim etapie jesteś?Bianka4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My zaczeliśmy w pazdzierniku doktor stwierdził że długim pójdziemy więc od 2 dc tabl ovulastan w środe byliśmy na wizycie i dołożył nam co 2 dzień Gonapeptyl i 5mg kwas foliowy wizyta 3.12 oraz 10.12 pobranie komórek ok 16,17 lub 18.12 i na 5 dobe transfer . Nam robią FAMSI plus "klej" i w zależności jakiej klasy będą zarodki podadzą 2 lub 1 wybór należy do Nas
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualnyDziewczyny mnie sie wydaje ze dr J jest juz takim strasznym zgredem ze nawet na zgrabne tylki mu sie nie chce patrzec.. chociaz moze sie myle i jest niepozornym zbereznikiem.
Ciekawe swoja droga czy nie jest starym kawalerem ktory tylko w samotnosci seks uprawiaBianka4, mysza89, Kava, SzewskaPasja, elcia_aa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:Agi 83 ... no właśnie nie mam...ja juz sie tym wkurzam
2015 IVF
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:Dziewczyny mnie sie wydaje ze dr J jest juz takim strasznym zgredem ze nawet na zgrabne tylki mu sie nie chce patrzec.. chociaz moze sie myle i jest niepozornym zbereznikiem.
Ciekawe swoja droga czy nie jest starym kawalerem ktory tylko w samotnosci seks uprawia
się uśmiałamobrączki nie ma więc kto wie - może jest inny
ale pamiętam że za każdym razem jak wchodziłam do gabinetu i widziałam tą jego mine to aż mi się odechciewało wszystkiego.
mysza89 lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyBanka4.... cieszę się ze jesteś... tak jak mówisz musze zaufac, tylko ja tez byłam w sr i wtedy nie widzałam tak duzo jak dzis... dziewczyny na forum naprawdę dużo uczą. A jaka jest twoja historia ? to Twoje pierwsze podejscie?
Bianka4, Piggy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:Bianka4 a co to znaczy "Nam robią FAMSI plus "klej"" ???
doktor który nas prowadził nie wierzy w inseminacje a dodatkowo parametry nasienia mojego pana niezaciekawe więc szkoda wydawać było kasy i zdecydowaliśmy o invitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 19:55
2015 IVF
-
Agi83 wrote:A ja zawsze z moim bodyguardem - mezem
A dodatkowo zakosilam im taka modna jenorazowa niebieska spodniczke I mam ja zawsze ze soba
Nie lubię ich, one i tak są Przezroczyste. Na ostatni transfer miałam swoją koszule i powiedziałam, że nie ubieram tego jednorazowego przezroczystego worka, bo niby ubrana a i tak wszystko na wierzchu.Bianka4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bianka4 wrote:My zaczeliśmy w pazdzierniku doktor stwierdził że długim pójdziemy więc od 2 dc tabl ovulastan w środe byliśmy na wizycie i dołożył nam co 2 dzień Gonapeptyl i 5mg kwas foliowy wizyta 3.12 oraz 10.12 pobranie komórek ok 16,17 lub 18.12 i na 5 dobe transfer . Nam robią FAMSI plus "klej" i w zależności jakiej klasy będą zarodki podadzą 2 lub 1 wybór należy do Nas
Bianka4 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach...