IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliz wrote:Później był zdziwiony bo miałam zarodek 4aa. Żałuję tylko że odeszła stamtąd dr.Gr ona przynajmniej była miła, umiała rozluźnić atmosferę, tłumaczyła wszystko dokładnie.
A zawsze jak schodzilam z fotela po badaniu to miałam dziwne wrażenie że dr J gapi się na mój tylek ;/sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyopu wrote:Sylwiaśta ! Ja te chce groszka
)))
Jak tam Twoja beta ? nie moge sie doszukac, ale gratuluje bo po wpisach widze ze ladna
2. 46,5
3. ? jutro się dowiem
groszki się ustawiły po kolei, jak widać, kolejka szybko się przemieszczamysza89, pabelka88, triss, justa1234, Inska, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku Sylwiuuuus
po ciuchutku gratuluje kochana
))) bardzo sie ciesze
Zapominajka stymulacje zaczelam w piatek 13 stego gonalem, rano bralam kwas foliowy i encorton. Od poniedzialku wlaczylam zastrzyk cetrotide. dzis biore ostatni gonal, jutro ostatnie cetrotide, encorton i kwas foliowy mam brac nadal. W poniedzialek zbieramy plony)
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyopu wrote:Jejku Sylwiuuuus
po ciuchutku gratuluje kochana
))) bardzo sie ciesze
Zapominajka stymulacje zaczelam w piatek 13 stego gonalem, rano bralam kwas foliowy i encorton. Od poniedzialku wlaczylam zastrzyk cetrotide. dzis biore ostatni gonal, jutro ostatnie cetrotide, encorton i kwas foliowy mam brac nadal. W poniedzialek zbieramy plony)
bardzo spodobało mi się zdanie o plonach
)
opu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza89 wrote:ja po wizyicie dr.kazała mi już naztawić sie na porażke przy następnym krio bo zarodek ma C a to odpowiada za implantacje itd ...dopisała accesan i estrofem nadal nie zamieniony na inny lek
Naprawdę kiedyś pojadę tam i strzelę go w pyskJak można mówić pacjentce takie rzeczy on jest potworem
Nie przejmuj się kochana pamiętaj że nie jedną ciąże mamy na forum z "beznadziejnych" zarodków
mysza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgi83 wrote:Ciazami to moze nie, oby nie zaczęły rozmowy o polityce... Antonelka trzymaj sie tam
Fedra lubi tę wiadomość
-
Piggy wrote:Sytuacja jest taka. Narazie nic nie robimy i do wtorku czekamy. Pani doktor stwierdziła że chyba miałam owulację. Musimy się wstrzymać bo może to jednorazowe plamienie to implantacja tym bardziej ze stosunek był 7 dni temu. Tylko mnie zastanawia czy to możliwe bo brałam luteine od 16 dc do wczoraj czyli 25
Jak doktor twierdzi że możliwe to ja bym jej wierzyłatrzymam kciuki kochana żeby to była implantacja &&& a w tych cyklach krio, kiedy zarodki się zagnieżdżaly, miałaś takie plamienia? Kazała Ci dalej brać luteine czy odstawić? Jak ogólne wrażenia po wizycie u miłej Pani dr?
-
Anuszka wrote:triss a wcześniej kiedyś robiłaś różyczkę i toksoplazmozę ? Mi lekarz odpisał że jak mam wynik IgG + IgM- to nie muszę powtarzać tylko wystarczy dowieź oryginał do kliniki.
-
Pani dr jest naprawdę spoko. Mam sie pokazać we wtorek czy bedzie @ czy nie. leków nie kazała żadnych brać, na usg jej zdaniem widać ciałko żółte. Jeśli jednak miesiaczka bedzie to zaczynamy stymulacjje estrofemem i metypred
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 17:41
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
zapominajka wrote:oj dziewczyny....
w olsztynie otworzyli Atremide i tu zaczynam ale okazuje sie ze sam zabieg bedzie a białystoku bo dr Domitz powiedział ze tam bedzie pewniej. Za każdą wizyte i kazdy lek płace oddzielnie. Teraz sie martwie. Bo poczatkowo mówił ze koszt zabiegu to 5000 zł no i + koszta leków ale ze one bedzie mi podawał refundowane. a teraz jak Was czytam to sie zmartwiłam
nie masz się czym martwić, wszystko oprócz leków ok 5000 łącznie z punkcją i transferem dodatkowo za leki - indywidualnie ale jak jesteś ubezpieczona to refundowane.
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Anuszka wrote:Naprawdę kiedyś pojadę tam i strzelę go w pysk
Jak można mówić pacjentce takie rzeczy on jest potworem
Nie przejmuj się kochana pamiętaj że nie jedną ciąże mamy na forum z "beznadziejnych" zarodków
Kava ale on nie jest przystojny a obleśny ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 18:32
shooa lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Dlatego ja zawsze chodze w spódnicy/sukience/tunice na wizyty gin. Zawsze.
A dodatkowo zakosilam im taka modna jenorazowa niebieska spodniczke I mam ja zawsze ze sobaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 19:11
Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Zapominajka 5000 za wszystko to bajka
jestem ciekawa dlaczego w Invikcie jest tak drogo ? A Ty idziesz długim czy krótkim protokołem ? Co do badań na różyczkę i toxo nam zlecili i musieliśmy robić długo czekałam na wyniki ok tygodnia
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF