IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Triss, piggy ja tez nie mam zadnych badan dorabiac, rozyczki wcale nie robilam a toxo, chlamydia itp juz dawno przeterminowane, ostatnio mialam usg i znow lekarz nic nie mowil, wiec poki co to moze zalezne od klinik jeszcze jest, niektore juz sie sztywno trzymaja zasad inne nie.
karolina1111 trzymam kciuki za pozytywna betęmoze to rodzenstwo juz sie kłóci w brzuszku że az sie krew polała hehe tego sie trzymamy
bedzie dobrze :*
Syliwa wszytsko ok?
Inska bylas na usg juz?
Zapominajka jak tam idzie z menopurem? kiedy masz usg?
ja dzis biore drugi zastrzyk menopuru i tego całego puregonu, wizyte mam 9.12 po 6 dniach stymulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 18:06
Karolina1111, Bianka4 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyMarcia, zgodnie z nowa ustawa mozesz zaplodnic tylko 6 komorek. Wiec ja osobiscie na Twoim miejscu zaplodnilabym wszystkie mozliwe, bo o ile zarodki stosunkowo dobrze znosza zamrazanie i rozmrazanie tak komorki jajowe nie. Ja mialam 12 komorek i wszystkie mi zaplodnili- robilam ivf jeszze przed wejsciem ustawy. I szczerze mowiac gdyby mogli mi zaplodnic tylko 6 z tych komorek to reszte bym zutylizowala/oddala do adopcji a potem ewentualnie wolalabym przejsc stymulacje od nowa niz placic za mrozenie komorek jajowych z ktorych wiekszosc i tak padnie przy rozmrazaniu.
Ale to moje osobiste zdanie, nikt nie musi sie z nim zgadzac
Pamietaj, ze nawet majac morfologie 0% to nie oznacza ze nie znajda 10 szt plemnikow o prawidlowej budowie
Mimi- wole sie narazie nie wypowiadac, bo caly czas mam stan przedzawalowyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 18:08
-
Jest! Widziałam serduszko! Jedno pięknie bijące, dla mamy i taty
Maluszek jest o dwa dni młodszy: 6 tydzień i 4 dzień, a nie 6 tak, jak myślałam. Mierzy całe 7.2mm
Boże jaka ulga!
Karolina1111, sylwiaśta159, Mimi86, OctAngel, Agi83, veronica, Lilou1984, Neo84, Anuszka, gosia81, opu, ComeToMeBaby, arlenka, Reni555, Antonelka, Mimbla, Justi86, mysza89, Marcia89, pragnaca dzidziusia, asiamar, IVA, Gosiacu, kassik, sylvuś, shooa, Konwalia, lipa, SzewskaPasja, Bianka4, Beata.D, Kalia, Fedra, Asiula86, V. lubią tę wiadomość
-
Inkasa gratulację
Niech Maleństwo rośnie zdrowo. Dokarmiaj Skarba jak najlepiej:)
Inska lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualnyMimi86 wrote:hej
Triss, piggy ja tez nie mam zadnych badan dorabiac, rozyczki wcale nie robilam a toxo, chlamydia itp juz dawno przeterminowane, ostatnio mialam usg i znow lekarz nic nie mowil, wiec poki co to moze zalezne od klinik jeszcze jest, niektore juz sie sztywno trzymaja zasad inne nie.
karolina1111 trzymam kciuki za pozytywna betęmoze to rodzenstwo juz sie kłóci w brzuszku że az sie krew polała hehe tego sie trzymamy
bedzie dobrze :*
Syliwa wszytsko ok?
Inska bylas na usg juz?
Zapominajka jak tam idzie z menopurem? kiedy masz usg?
ja dzis biore drugi zastrzyk menopuru i tego całego puregonu, wizyte mam 9.12 po 6 dniach stymulacji.Neo84, Mimi86, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuszka wrote:Od razu mówię że przepraszam za to co za chwilę napiszę. Doskonale wiem że większości się to nie spodoba i pewnie zostanę wyproszona z forum i takie tam ale nie mogę się powstrzymać...
Jeszcze raz przepraszam musiałam napisać tą brutalną prawdę ....
Chciałam Was tylko uspokoić, że pisanie swoich opinii w sposób kulturalny, bez wulgaryzmów, bez obrażania współdyskutantki - absolutnie nie narusza regulaminu forum...nie wyobrażam sobie kogoś wypraszać z forum, takie rzeczy nie mają miejsca. Proszę nie pisz w ten sposób, bo aż mi się dziwnie zrobiło.
Jak ktoś się naprawdę bardzo naraża - to admini blokują mu konto. Ale to jest ostateczność... która Tobie na pewno nie grozi.
Anuszka, Antonelka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:Jest! Widziałam serduszko! Jedno pięknie bijące, dla mamy i taty
Maluszek jest o dwa dni młodszy: 6 tydzień i 4 dzień, a nie 6 tak, jak myślałam. Mierzy całe 7.2mm
Boże jaka ulga!
Bardzo, ale to bardzo się cieszę ! I szczerze gratulujęReni555, Inska lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Jest! Widziałam serduszko! Jedno pięknie bijące, dla mamy i taty
Boże jaka ulga!Inska lubi tę wiadomość
-
Zamelduję, bo może kogoś zainteresuje - dziś byłam na krótko w Czeskim Cieszynie i za 3 opakowania Utrogestanu zapłaciłam 526,50 koron. Nadal nie mogę uwierzyć jakie to tanie.
diabły czekoladowe na szybko też upolowałam.... taki diabełek kosztuje 78 koron.mysza89, shooa, triss, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInska wrote:Jest! Widziałam serduszko! Jedno pięknie bijące, dla mamy i taty
Boże jaka ulga!
Ale sie wzruszylam, Inska! Serdecze gratulacje!!!! Wspanialej ciazy zycze!!!!❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 20:30
Inska lubi tę wiadomość