IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwiaśta, wszystko będzie dobrze, musi być. Trzeba być dobrej myśli.
Mysza, życzę Ci następnym razem duuuużo mrozaczkow. Moje niechciane mogą przejść na Ciebie.
Prezentownego dnia Wam życzę. Szkoda, że takiego prezentu o jakim marzy każda z Was, nie można znaleźć pod poduszką.opu, SzewskaPasja, Antonelka, Bianka4, Beata.D, mysza89, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKalia ja tez zaopiekuje sie Twoim mrozaczkiem z miłą chęcią
A na rozluznieniebabeczki mikolajowe
http://zapodaj.net/1a59b5521db16.jpg.html
z napisu prosze sie nie smiacnie wiedzialam co napisac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 16:41
SzewskaPasja, Bianka4, Kalia, Antonelka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIVA wrote:Bo ja się właśnie zastanawiam...
U mnie dopiero za tydzień w poniedziałek będzie 11 ale myślę o 12-13?
To bardzo rozsądne. Dr mi mowila ze najwczesniej w 12 dpt. Ja mam obawe, ze nie zdaze i przywita mnie @... mam juz bole...
a bardzo prsze, jeszcze zostalydodalam sok z pomaranczy i starta skorke, ale w kuchni pachnialo bardziej niz smakowalo w babeczce
jestem tym rozczarowana
nastepnym razem wycisne cala pomarancze
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 16:44
-
Dziewczyny, przepraszam za wtargniecie. Macie duże doświadczenie w lekach do stymulacji. Pierwszy raz biorę menopur 75 przed IUI. Wzięłam 4 zastrzyki dziś ostatni (11 dc) od 7 dc dostałam plamien. Sluz podbarwiony krwią, raz róż, raz czerwony raz brąz. Wydać tylko na papierze podczax siusi i w środku. Czy któraś z Was tak miała przy stymulacji? Mam PCO. Biorę też metformine i acard. Boję się że nici z IUI i coś się tam dzieje złego z endometrium lub pecherzykami. Może coś poradzicie? Jutro będę na kontroli to zapytam lekarza ale może czegoś dowiem się u was.....06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za wsparcie, ale ja jestem pieprzona realistka. Ale moze to i dobrze, ze sie nastawilam tak a nie inaczej. Lepiej bedzie przejsc mi slowa lekarza, a jesli cudem okaze sie inaczej to po prostu bede miala niespodzianke. Jutro powinnam wiedziec cos wiecej, bo zrobia mi bete i usg to dam znac.
Dobrze wiedziec, ze ktos nam dobrze zyczy, w calej smutnej sytuacji lzej czlowiekowiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 17:25
-
nick nieaktualnyKalia wrote:To jest moje myślenie w tej chwili, czas wszystko zweryfikuje. Może się tak zdarzyć, że zmienie zdanie. Nie wykluczam tego.
Jeśli która pragnie mieć dużo zarodków, proszę bardzo, chce je oddać proszę bardzo. Nie neguje tego i nikogo nie ocenianiam. Niestety na tym forum jeśli ktoś ma odmienne zdanie i się nie podporządkuje ma przerąbane. Nie jedna dziewczyna na tym wątku poczuła to na swojej skórze. Forum jest ogólnodostępne i dla ludzi o różnych poglądach. Nikt nie ma prawa kogoś oceniać ani tym bardziej atakować. Każda z nas przeżywa to na swój sposób. Czasami mam wrażenie jak by niejedna chciała powiedzieć: mów do mnie tylko pięknymi słowami bo jestem staraczką. Bardzo mi przykro, że są tu na forum kobiety, które walczą o pierwsze dziecko. Cieszę się z kazdej Waszej pozytywnej bety. Ale nie jestem winna bo ja już jeden cud mam. I właśnie dlatego nie możemy się porozumieć. Ja myślę już innymi kategoriami, atak na mnie za mrozaki był zwykłym wyładowaniem się. Nie możemy się porównywać bo każda inaczej podchodzi do całej tej sytuacji. Mam nadzieję, że każda z Was tutaj zostanie mamą, nie ważne w jaki sposób. -
Anuszka wrote:arlenka a ty masz jutro punkcję czy mi się coś pomyliło ?
Wszystko się zgadza Anuszka, dobrze kojarzyszJutro o 10. Zobaczymy co mi się udało wyprodukować
ComeToMeBaby, Antonelka, Anuszka, Fedra lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
sylwiaśta159 wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie, ale ja jestem pieprzona realistka. Ale moze to i dobrze, ze sie nastawilam tak a nie inaczej. Lepiej bedzie przejsc mi slowa lekarza, a jesli cudem okaze sie inaczej to po prostu bede miala niespodzianke. Jutro powinnam wiedziec cos wiecej, bo zrobia mi bete i usg to dam znac.
Dobrze wiedziec, ze ktos nam dobrze zyczy, w calej smutnej sytuacji lzej czlowiekowi
Sylwiasta..wspieram mocno w trudnej sytuacji. Badz dzielna ...mam nadzieje, ze pomimo trudow, bolu,ktory teraz przezywasz wszystko szczesliwie sie skonczy.
sylwiaśta159, mysza89, opu, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnySylwiasta nie poddawaj się.... trzymam kciuki
No a ja dziewczyny, po ponad dwutygodniowym kłuciu brzuszka jutro o 9.00 mam krew
a o 11.00 USG no i zobaczymy co tam się dzieje. Ciekawe czy bedzie juz weidziała po wizycie kiedy punkcja....ojej ...oby wszystko było w porządku...mysza89, Antonelka, Mimi86, Bianka4, opu, Neo84, pragnaca dzidziusia, elcia_aa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kalia wrote:Sylwiaśta, wszystko będzie dobrze, musi być. Trzeba być dobrej myśli.
Mysza, życzę Ci następnym razem duuuużo mrozaczkow. Moje niechciane mogą przejść na Ciebie.
Prezentownego dnia Wam życzę. Szkoda, że takiego prezentu o jakim marzy każda z Was, nie można znaleźć pod poduszką.ja w tym roku nie obchodze mikołajek świąt itd dzis mam wojne z mężem ...dzis tez wiem ze podchodząc do 1 procedury dobrze zdecydowałam zd jak sie nie uda kończe ten związek ot taki mam mikołajkowy dzień...
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny