IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina1111 wrote:Dziewczyny a ja melduję się niestety ze szpitala, wczoraj chwycił mnie mocny ból brzucha i zaczęłam krwawić. Oczywiście zostawili mnie na oddziale, kropki na razie są ale trzeba obserwować
załamałam się wczoraj, odechciało mi się wszystkiego
Kava, Bianka4, Karolina1111, Mimi86, Inska, pragnaca dzidziusia, Beata.D lubią tę wiadomość
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
zuzanna wrote:Dzien dobry dziewczyny.. Jakie igly stosowalyscie do wstrzykiwan bo kupiłam wczoraj i wydaje mi się zesa za grube jakies. Nr 3 pisze na nich. Nie wiem jakie najlepiej żeby nie było zbyt boleśnie?
Zuzanna ja stosowalam o średnicy 4,5 więc3 chyba też jest ok bo to zapewne średnica;)sylvuś lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Dziewczyny
poszłam dziś na betę, jest 12 dpt 3 dniowych maluszków.
Wynik 420Antonelka, wombi, arlenka, Anuszka, sylwiaśta159, Kava, Sabina_x, Bianka4, Mimbla, elcia_aa, Karolina1111, kassik, Selena, mysza89, aneczka2015, triss, Asiula86, Junioer, Piggy, ComeToMeBaby, lipa, Requiem, emeska, Simba, Konwalia, Mimi86, gosia81, Fedra, OctAngel, Inska, Asienka1184, Kalia, veronica, pragnaca dzidziusia, muszynka, Justi86, sylvuś, Tosia 1981, Beata.D, Agi83, V. lubią tę wiadomość
-
Gayya wrote:Dziewczyny
Wynik 420
Gratulujęrewelacja
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -10 dpt krwawienie
-
Gayya wrote:Dziewczyny
Wynik 420
No to cudnie oby tak dalej ładnie przyrastała:)Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
elcia_aa wrote:Karola ja miałam przedwczoraj akcję z krwawieniem, jedyna rada to chyba musimy wyluzować przed swiętami, nie myć okien, nie biegać po sklepach, autobusach i nie dźwigać siat z zakupami. Amen. Trzymam kciuki ;*
chociaż ja tylko do pracy i do domu, potem odpoczywałam.
Sylwia też tak mnie brzuch zaczął boleć i się polało, prawie zawału dostałam. Najgorsze że oni nic nie mogą zrobić, biorę swoje leki i mam leżeć. Pewnie zależy jaka będzie beta. Staram się myśleć pozytywnie ale na razie mi to nie wychodzi. Dzięki wielkie za wsparcie! Uwielbiam Was :-*
Gayya wielkie gratulacje, super betapragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Karolina1111 wrote:Też już od lekarki usłyszałam, że jakaś plaga, latamy po sklepach i potem akcje
chociaż ja tylko do pracy i do domu, potem odpoczywałam.
Sylwia też tak mnie brzuch zaczął boleć i się polało, prawie zawału dostałam. Najgorsze że oni nic nie mogą zrobić, biorę swoje leki i mam leżeć. Pewnie zależy jaka będzie beta. Staram się myśleć pozytywnie ale na razie mi to nie wychodzi. Dzięki wielkie za wsparcie! Uwielbiam Was :-*
Gayya wielkie gratulacje, super beta
Karola na pewno będzie dobrze tylko duuuuuuuuuuuuużo odpoczynku potrzeba.Karolina1111 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
A ja jak po transferze nie brałam nospy tak od trzech dni męczą mnie skurcze i biorę 3 razy dziennie. Dzisiaj w nocy jak wstałam do toalety to tak mnie złapało normalnie jak podczas okresu. Wzięłam nospe i po 10 minutach przeszło. Póki co cisza i nic nie boli. Nie wiem czy to okres sie zbliża czy może mój kropek się lokuje. Jestem 9 dzień po transferze. Tak bym chciała żeby to się okazał Lokator:)
elcia_aa, gosia81, Karolina1111, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
http://o2.pl/short/zebys-byl-tak-usmiechniety-jak-ja-5940619506517121s
Siedzę w pracy i ciesze do monitorabanan mi nie znika z twarzy
ten ziomeczek poprawił mi humor
Wam może też poprawi:) to tak na rozluźnienie
elcia_aa, Inska, Kava lubią tę wiadomość
Provita
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
-
Karolina1111 wrote:Dziewczyny a ja melduję się niestety ze szpitala, wczoraj chwycił mnie mocny ból brzucha i zaczęłam krwawić. Oczywiście zostawili mnie na oddziale, kropki na razie są ale trzeba obserwować
załamałam się wczoraj, odechciało mi się wszystkiego
Karolina1111 lubi tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
elcia_aa wrote:Sabina_x wrote:http://o2.pl/short/zebys-byl-tak-usmiechniety-jak-ja-5940619506517121s
Co za psina!
Nooo a mi się marzy taka psina:) uwielbiam je:) ale niestety to są trudne psy. Trzeba umieć je wychować. Ale zastanawiam się nad jakims pieskiem ze schroniska.. może jakbym jakiegoś wzięła to bym się na nim skupiła i nie myślała cały czas o tym wszystkim.. ale przeraża mnie wychodzenie na poranne spacery jak na zewnątrz jest zimno, deszczowo i mroźnietylko to mnie stopuje.. Ale coraz częściej o tym myślę.
kassik lubi tę wiadomość
Provita
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
-
Witajcie,
chciałabym dołączyć ale nie wiem co napisać, od 14.XII czekam na testowanie (2 blastusie)
Trzymam gorąco kciuki za Was wszystkie
lipa, Bianka4, gosia81, Karolina1111, triss, arlenka, Sabina_x, Mimbla, Mimi86, Antonelka, Kava, Asiula86, kassik, pragnaca dzidziusia, Agnieszka_A., ComeToMeBaby, muszynka, Konwalia, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Julciaa wrote:Witajcie,
chciałabym dołączyć ale nie wiem co napisać, od 14.XII czekam na testowanie (2 blastusie)
Trzymam gorąco kciuki za Was wszystkie
Karolina trzymaj sie odpoczywan i walczcie będzie dobrze wszystko ...Karolina1111 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Gayya, piękna beta! Gratuluję
Triss, ja wiem Kochanie, że przeszłaś już sporo, ale nie trać tak szybko nadziei. Poczekaj z betą chociaż do tego 12dpt. Mnie lekarze mówili, że beta w 12dpt a sikaniec dopiero w 14dpt, wcześniej może być HCG za słabiutkie. Ja tam będę nadal wierzyć...
ShoaJestem serduchem z Tobą!
Karolina, myśl pozytywnie, ja wiem, że łatwo nam mówić, ale kto będzie wierzył w Twojego dzidziusia jak nie Ty, nie możesz myśleć o najgorszym, on/ ona to czuje. Trzymaj się i dużo leż
Co do wczesnego wybierania imion...pamiętam jak na pierwszej wizycie Profesor kazała mi wizualizować. Wyobrażać sobie, jak to będziemy mieli dzidziusia, w jakim wózku będziemy go wozili, jak mu pokoik urządzimy, jak będzie nasze wspólne życie wyglądało itd. I nie wiem czy to w jakimś stopniu pomogło, ale wiem na przykład, że mój M. od samego początku nie przyjmował opcji, że się nie uda. Wiadomo, ja miałam wiele wątpliwości, bo wiedziałam na ten temat więcej.
Także moje Kochane, bez których wsparcia nie wyobrażam sobie przejścia przez in vitro, myślcie ciepło o swoich groszkach, bo kto, jak nie my! Przecież kochamy je jeszcze zanim są poczęte, więc nie wolno nam nawet na moment wątplić w ich siłę i cheć bycia z mamusią! O! Buziaki!Bianka4, triss, Karolina1111, mysza89, Requiem, Kalia, Mimbla, Mimi86, Gayya lubią tę wiadomość