IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyarlenka wrote:Mam wyniki :
beta 9,9
progesteron 32
Progesteron nie szaleje, ale trzyma poziom więc mi trochę ulżyłoBetka malutka no ale to 5dpt... Kurde, że nie wytrzymałam i nie poczekałam jeszcze z 2 dni chociaż! A teraz myślę czy to jednak nie Ovitrelle i w ogóle jakim cudem wczoraj już mi ten bladzioch wyszedł?! GŁUPIA NIECIERPLIWA JA!
Mam nadzieję że pójdzie w górę
No, no kolejna ciaxa sie szykuje - super
Trzymam kciuki za przyrostarlenka, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Na razie cieszę się umiarkowanie...już raz były 2 kreseczki i beta ciążowa, a skończyło się jak się skończyło (biochemiczną).
Oby tym razem poszło wszystko dobrzeV.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
arlenka wrote:Mam wyniki :
beta 9,9
progesteron 32
Progesteron nie szaleje, ale trzyma poziom więc mi trochę ulżyłoBetka malutka no ale to 5dpt... Kurde, że nie wytrzymałam i nie poczekałam jeszcze z 2 dni chociaż! A teraz myślę czy to jednak nie Ovitrelle i w ogóle jakim cudem wczoraj już mi ten bladzioch wyszedł?! GŁUPIA NIECIERPLIWA JA!
Mam nadzieję że pójdzie w górę
Będzie dobrzeTrzymam dalej kciuki
arlenka, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Mimi ja takie objawy mialam po przedawkowaniu magnezu
Nie wiem czy bierzesz magnez, ja się pomylilam w dawce
Ale warto sprawdzić w klinice, piszę tylko o tym magnezie, żebyś sie nie martwiła, zarodeczek lubi spokój
Jestem z Łodzi. Jestem nowa na forum i nie wiem czy tu mozna pisac nazwy klinik, wiec napiszę ze lecze się na Teofilowieniepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Inska, Mimbla cuuuuuuuuudoooowne macie psiaki
ojej.. ale bym je pieściła
i tuliła:) i zabawiała
fiuu fiuuu
Widzę, że więcej Was ma pupila lub chciało by go mieć
rozmarzyłam się..ja wcześniej miałam kundelka. Żył 10 lat. Ale była tragedia jak odszedł.. ale już jestem gotowa na nowego towarzysza
doli i niedoli:)nie ma cudowniejszego przyjaciela niż psiak:)
I myślę, że dobrze by podziałał na moją psychikę.
Poza tym.. nikt nigdy z taką radością mnie nie witał jak wracałam do domu jak mój Misiospróbuje wrzucić fotke
<a href=http://zapodaj.net/c9f21c52b2908.jpg.html>DSCN0052.JPG</a>kassik, Inska, Karolina1111, Mimbla lubią tę wiadomość
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -10 dpt krwawienie
-
http://zapodaj.net/c9f21c52b2908.jpg.html
Inska, Kava, Mimbla lubią tę wiadomość
Provita
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
-
Czy któraś z Was plamiła podczas brania tabletek antykoncepcyjnych, tak w czasie kiedy normalnie powinna być owulacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 16:50
Hashimoto, MTHFR ,teratozoospermia, namieszane w immuno, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza AMH 0,36
START 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI
01.2016 I ICSI1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11,12.2019 i 02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płoduczekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET5bb
16.09.2024 FET3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
03.2025 V IVF - 2.11 zamrożona -
wombi wrote:Czy któraś z Was płaciła podczas brania tabletek antykoncepcyjnych, tak w czasie kiedy normalnie powinna być owulacja?
Jeśli chodziło Ci o plamienieto ja nie plamiłam wcale. Miałam tylko krwawienie z odstawienia.
wombi lubi tę wiadomość
-
wombi wrote:Czy któraś z Was płaciła podczas brania tabletek antykoncepcyjnych, tak w czasie kiedy normalnie powinna być owulacja?
W trakcie przyjmowania tabletek możesz plamić. Mi ostatnio Dr przepisał i powiedział, że plamienie może być uciążliwe ale trzeba to przeczekaćwombi lubi tę wiadomość
Provita
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
-
Inska wrote:Gayya, piękna beta! Gratuluję
Triss, ja wiem Kochanie, że przeszłaś już sporo, ale nie trać tak szybko nadziei. Poczekaj z betą chociaż do
Co do wczesnego wybierania imion...pamiętam jak na pierwszej wizycie Profesor kazała mi wizualizować. Wyobrażać sobie, jak to będziemy mieli dzidziusia, w jakim wózku będziemy go wozili, jak mu pokoik urządzimy, jak będzie nasze wspólne życie wyglądało itd. I nie wiem czy to w jakimś stopniu pomogło, ale wiem na przykład, że mój M. od samego początku nie przyjmował opcji, że się nie uda. Wiadomo, ja miałam wiele wątpliwości, bo wiedziałam na ten temat więcej.
Także moje Kochane, bez których wsparcia nie wyobrażam sobie przejścia przez in vitro, myślcie ciepło o swoich groszkach, bo kto, jak nie my! Przecież kochamy je jeszcze zanim są poczęte, więc nie wolno nam nawet na moment wątplić w ich siłę i cheć bycia z mamusią! O! Buziaki!
Ladnie napisane
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Sylwia i Pragnaca dziękuję za wsparcie i kciuki. Widać że się wszystkie spisalyscie dziewczyny właśnie wracamy do domu nie było żadnych problemów podczas rozmrazania więc takim sposobem mam w brzuchu dwa bąbelki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 15:16
arlenka, sylwiaśta159, Agnieszka_A., shooa, Inska, Anatolka, roletka, Mimi86, vella, triss, lipa, Kalia, Asiula86, ComeToMeBaby, muszynka, Karolina1111, Justi86, Mimbla, kassik, aneczka2015, Antonelka, pragnaca dzidziusia, justa1234, mysza89, sylvuś, Tosia 1981, Sabina_x, gosia81, Beata.D, Agi83, V. lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Kometa nas nadgania
Czekamy na raport, tutaj chyba się nie podzieliłaś ile masz pęcherzy i kiedy punkcja.
pęcherzyki ładnie urosły (to było II usg), poprzednio największe po obu stronach miały po 14 mm, teraz mają po 20-22mm. Dobre wieści są takie, ze estradiol wysoko, złe że progesteron też wysoko bo wyniki krwi z pierwszej wizyty wykazały 1,2. Jeśli urośnie do 1,5 nie będzie transferu w tym cyklu. No- zobaczymy. Lekarz zdecydował o przyspieszeniu punkcji ze soboty na piątej (jutro), żeby ten progesteron nie zdążył urosnąć, a z pęcherzyków zadowolony. Wczoraj dostałam w klinice ovitrelle do wstrzyknięcia wieczorem i globulki Betadine na noc- profilaktycznie przeciwbakteryjnie. Dziś odpoczywam od zastrzyków, tylko na noc powtórka Betadine. Jutro o 9:30 punkcja. Także ten- lekki stresik jest. Nie wiem jak zareaguję na narkozę- to dla mnie nowe doświadczenie.
arlenka, lipa, sylwiaśta159, Mimbla, Agnieszka_A., Antonelka, pragnaca dzidziusia, Anatolka, shooa, triss, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość