IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny!!
Widzę, ze jutro razem z Kometą mamy ciezki dzien... tez mam punkcje o 10:00, i tez sie choler*** stresuje!!
Gratuluje wszystkich pozytywnych testów, czekamy na resztę dobrych wieści!
Anuszka, trzymam kciuki za Twoje malenstwa!
Piękne macie te zwierzaki!! Ja tez mam kota, jest słodkim pluszakiemAnuszka, ComeToMeBaby, elcia_aa, Mimbla, triss, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Żórawski... hmm, późno? Ja to sie nie znam, ale rzeczywiscie, na czczo tyle czasu
mam nadzieje, ze dam rade... Jutro tez mi powie kiedy transfer, bo mam duzo pecherzykow i zalezy jak mi wyjdzie prog i estradiol... chcialabym zeby sie udalo przed swietami...
a wlasnie, tak sobie ostatnio myslalam, ze chyba jednak nie siedzialysmy na przeciwko siebie, bo Żórawski ma gabinet tu przy wyjsciu a Twoj lekarz tam bardziej w głebiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:45
-
Marcia, to ja mam pół godziny przed Tobą- powiedziałabym ci, że się nie ma czego bać i potrzymałabym za rękę, ale o 10tej to ja pewnie albo będę spać albo głupio gadać, więc nie traktuj mnie lepiej poważnie hyhy
P.s. znam świetny sposób aby wytrzymać do 10-tej na czczo. Obudzić się o 9tejAnuszka, mysza89, Anatolka, Karolina1111, Mimbla, triss lubią tę wiadomość
-
Hehe, Kometa, sama mysl, ze nie jestem w tym sama to juz duzo
Dzięki:D
A w jakiej klinice sie leczysz? (już doczytalam)
NIestety musze przeznaczyc ok. 40 min na dojazd, wiec z ta 9 bedzie ciezko, pewnie z samych nerwow odechce mi sie jedzenia...
Jest sie czego bac??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:50
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Marcia89 wrote:Hehe, Kometa, sama mysl, ze nie jestem w tym sama to juz duzo
Dzięki:D
A w jakiej klinice sie leczysz?
NIestety musze przeznaczyc ok. 40 min na dojazd, wiec z ta 9 bedzie ciezko, pewnie z samych nerwow odechce mi sie jedzenia...
Jest sie czego bac??czuję się jak dziewica przed pierwszym stosunkiem hahaha
(aaa, jak doczytałaś to usunę- co będę odpowiadać na niezadane pytania, heh)
My się akurat u rodziny w Kraku zadekowaliśmy chwilowo, ale też mamy jakieś 30 min dojazdu samochodem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:52
elcia_aa lubi tę wiadomość
-
Marcia89 no ja tak strzelałam że siedziałyśmy na przeciwko siebie bo byłam w "tej głębi" ja i jeszcze jedna kobieta myślałam że to może ty skoro godziny nam się zgadzały
Obyśmy nie musiały się więcej tam spotykać tego Ci życzę żeby ten transfer był pierwszym i ostatnim! W punkcji najstraszniejszy jest wenflon więc spoko luz dziewczyny dacie radę
a zwłaszcza że my tutaj będziemy wspierać i kibicować
Marcia89, muszynka, Requiem, triss lubią tę wiadomość
-
Marcia, Kometa powodzenia jutro !
Punkcja to nic strasznego i to mowi Wam najwieksza panikara jaka moze byc. Nie ma sie absolutnie czego bac!
Kciuki za jutro!Marcia89, mysza89, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Anuszka wrote:Sylwia i Pragnaca dziękuję za wsparcie i kciuki. Widać że się wszystkie spisalyscie dziewczyny właśnie wracamy do domu nie było żadnych problemów podczas rozmrazania więc takim sposobem mam w brzuchu dwa bąbelki
Trzymam kciuki za twoje kropki niech się rozgoszczą i grzecznie rozwijają gdzie ma byc im lepiej jak u mamy
Marcia89 oj tak najgorszy jest węflon to jedyny ból reszta w punkcji to bajka potem sie dopiero zaczyna hardcore to czekanie itd ...Anuszka, Requiem lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
mysza89 wrote:Trzymam kciuki za twoje kropki niech się rozgoszczą i grzecznie rozwijają gdzie ma byc im lepiej jak u mamy
Marcia89 oj tak najgorszy jest węflon to jedyny ból reszta w punkcji to bajka potem sie dopiero zaczyna hardcore to czekanie itd ...
Wlasnie, boje sie tego czekania. Mam nadzieje, ze ten swiateczny czas jakos to wszystko przyspieszy i nie bede miala czasu zbyt duzo o tym myslec. Myslicie, ze jutro o 19:00 dam rade ruszyc jeszcze na spotkie oplatkowe ?? -
Marcia89 wrote:Wlasnie, boje sie tego czekania. Mam nadzieje, ze ten swiateczny czas jakos to wszystko przyspieszy i nie bede miala czasu zbyt duzo o tym myslec. Myslicie, ze jutro o 19:00 dam rade ruszyc jeszcze na spotkie oplatkowe ??
Dziewczyny punkcji nie ma co się bać. Podczas punkcji nic nie boli. Wszystko dostaniecie na miejscu:) Ja jak przeczytałam "fartuch dla położnic" to smiac mi się chciało bo skojarzyło mi się z nałożnicami:)
Na spotkanie opłatkowe spokojnie dotrzesz:)
Podobnie jak Mysza uważam, że najgorsze z tego wszystkiego jest to czekanie na wynik po transferze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 20:11
Marcia89, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Ja juz po wizycie, mam trochę wody w oplucnej ale nie jakoś groznie dużo, jajniki mają po 7 cm i trochę wypchaly jelita do góry stąd ten ucisk. No ale ze nie miałam antybiotyku to musze jutro zrobić komplet krwi i z wynikami przyjechać żeby wykluczyć zapalenie jakieś.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Marcia89 wrote:Wlasnie, boje sie tego czekania. Mam nadzieje, ze ten swiateczny czas jakos to wszystko przyspieszy i nie bede miala czasu zbyt duzo o tym myslec. Myslicie, ze jutro o 19:00 dam rade ruszyc jeszcze na spotkanie platkowe ??
Anuszka jak tam chłopa na zastępstwo znajdą to musze sie udaćAnuszka, Marcia89 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Miałam przerwy między in vitro bo robiłam trochę prywatnych badań i leżałam w szpitalu
Teraz było moje ostatnie podejście w programie
No i tak jak już Wam pisałam 3 podejścia = 3 transfery = brak mrozaczków
Także w moim przypadku nie zaszalałam z rządowym in vitro skoro tylko 3 transfery i za każdym razem stymulacja gwarantowana
Dla mnie punkcja i transfer są bez nerwów, oczekiwanie na testowanie to prawdziwy koszmar, także trzymam kciuki za Wasze punkcje Na pewno dzielnie je przejdziecie
Marcia89 lubi tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Dopiero teraz przeczytalam reacje Mimi - trzymaj się - moim zdaniem nie jest źle, a drobne dolegliwości są wpisane w te nasze cholernie stymulacje
Najważniejsze, że po wstępnym sprawdzeniu, powiedzieli, ze to nic groźnego a jutro spokojnie na badania
Dla rozluźnienienia Wam powiem, że moja genetyk polecila mi założyć ładną bieliznę na punkcje i transfer i mówiła, że to działa
Także kto ma zabiegi jutro - przegladajcie garderobę
Tylko bez żadnych bawełnianych koszulek
lipa, Mimi86, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Mimi będzie dobrze, jeśli widział Cię lekarz to znaczy, że wszystko jest ok
Dziewczyny punkcja to nic strasznego, wiem fajnie się mówi, a sama byłam zes.... ale same jutro zobaczycieja bym wolała wszystkie zabiegi mieć w znieczuleniu, przynajmniej nie wiem co mi robią
Mimi86, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Przez to wszystko zapomniałam ze jestem po transferze hehe rano polecę na krew mam nadzieje ze nie wyjdzie żaden stan zapalny. Aaa i mówiła gin tez ze to może wątroba mnie boli. No nic nie jest najgorzej a jutro będzie juz wszystko wiadomo
Julciaa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306