IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny!!
Widzę, ze jutro razem z Kometą mamy ciezki dzien... tez mam punkcje o 10:00, i tez sie choler*** stresuje!!
Gratuluje wszystkich pozytywnych testów, czekamy na resztę dobrych wieści!
Anuszka, trzymam kciuki za Twoje malenstwa!
Piękne macie te zwierzaki!! Ja tez mam kota, jest słodkim pluszakiem
Anuszka, ComeToMeBaby, elcia_aa, Mimbla, triss, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Żórawski... hmm, późno? Ja to sie nie znam, ale rzeczywiscie, na czczo tyle czasu
mam nadzieje, ze dam rade... Jutro tez mi powie kiedy transfer, bo mam duzo pecherzykow i zalezy jak mi wyjdzie prog i estradiol... chcialabym zeby sie udalo przed swietami...
a wlasnie, tak sobie ostatnio myslalam, ze chyba jednak nie siedzialysmy na przeciwko siebie, bo Żórawski ma gabinet tu przy wyjsciu a Twoj lekarz tam bardziej w głebi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:45
-
Marcia, to ja mam pół godziny przed Tobą- powiedziałabym ci, że się nie ma czego bać i potrzymałabym za rękę, ale o 10tej to ja pewnie albo będę spać albo głupio gadać, więc nie traktuj mnie lepiej poważnie hyhy
P.s. znam świetny sposób aby wytrzymać do 10-tej na czczo. Obudzić się o 9tej
Anuszka, mysza89, Anatolka, Karolina1111, Mimbla, triss lubią tę wiadomość
-
Hehe, Kometa, sama mysl, ze nie jestem w tym sama to juz duzo
Dzięki:D
A w jakiej klinice sie leczysz? (już doczytalam
)
NIestety musze przeznaczyc ok. 40 min na dojazd, wiec z ta 9 bedzie ciezko, pewnie z samych nerwow odechce mi sie jedzenia...
Jest sie czego bac??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:50
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ja nie wiem, sama w strachuMarcia89 wrote:Hehe, Kometa, sama mysl, ze nie jestem w tym sama to juz duzo
Dzięki:D
A w jakiej klinice sie leczysz?
NIestety musze przeznaczyc ok. 40 min na dojazd, wiec z ta 9 bedzie ciezko, pewnie z samych nerwow odechce mi sie jedzenia...
Jest sie czego bac??
czuję się jak dziewica przed pierwszym stosunkiem hahaha
(aaa, jak doczytałaś to usunę- co będę odpowiadać na niezadane pytania, heh)
My się akurat u rodziny w Kraku zadekowaliśmy chwilowo, ale też mamy jakieś 30 min dojazdu samochodem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:52
elcia_aa lubi tę wiadomość
-
Marcia89 no ja tak strzelałam że siedziałyśmy na przeciwko siebie bo byłam w "tej głębi" ja i jeszcze jedna kobieta myślałam że to może ty skoro godziny nam się zgadzały
Obyśmy nie musiały się więcej tam spotykać tego Ci życzę żeby ten transfer był pierwszym i ostatnim! W punkcji najstraszniejszy jest wenflon więc spoko luz dziewczyny dacie radę
a zwłaszcza że my tutaj będziemy wspierać i kibicować
Marcia89, muszynka, Requiem, triss lubią tę wiadomość
-
Marcia, Kometa powodzenia jutro !
Punkcja to nic strasznego i to mowi Wam najwieksza panikara jaka moze byc. Nie ma sie absolutnie czego bac!
Kciuki za jutro!
Marcia89, mysza89, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!

-
Anuszka wrote:Sylwia i Pragnaca dziękuję za wsparcie i kciuki. Widać że się wszystkie spisalyscie dziewczyny właśnie wracamy do domu nie było żadnych problemów podczas rozmrazania więc takim sposobem mam w brzuchu dwa bąbelki

Trzymam kciuki za twoje kropki niech się rozgoszczą i grzecznie rozwijają gdzie ma byc im lepiej jak u mamy
Marcia89 oj tak najgorszy jest węflon to jedyny ból reszta w punkcji to bajka potem sie dopiero zaczyna hardcore to czekanie itd ...
Anuszka, Requiem lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty
10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
mysza89 wrote:Trzymam kciuki za twoje kropki niech się rozgoszczą i grzecznie rozwijają gdzie ma byc im lepiej jak u mamy

Marcia89 oj tak najgorszy jest węflon to jedyny ból reszta w punkcji to bajka potem sie dopiero zaczyna hardcore to czekanie itd ...
Wlasnie, boje sie tego czekania. Mam nadzieje, ze ten swiateczny czas jakos to wszystko przyspieszy i nie bede miala czasu zbyt duzo o tym myslec. Myslicie, ze jutro o 19:00 dam rade ruszyc jeszcze na spotkie oplatkowe ?? -
Marcia89 wrote:Wlasnie, boje sie tego czekania. Mam nadzieje, ze ten swiateczny czas jakos to wszystko przyspieszy i nie bede miala czasu zbyt duzo o tym myslec. Myslicie, ze jutro o 19:00 dam rade ruszyc jeszcze na spotkie oplatkowe ??
Dziewczyny punkcji nie ma co się bać. Podczas punkcji nic nie boli. Wszystko dostaniecie na miejscu:) Ja jak przeczytałam "fartuch dla położnic" to smiac mi się chciało bo skojarzyło mi się z nałożnicami:)
Na spotkanie opłatkowe spokojnie dotrzesz:)
Podobnie jak Mysza uważam, że najgorsze z tego wszystkiego jest to czekanie na wynik po transferze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 20:11
Marcia89, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Ja juz po wizycie, mam trochę wody w oplucnej ale nie jakoś groznie dużo, jajniki mają po 7 cm i trochę wypchaly jelita do góry stąd ten ucisk. No ale ze nie miałam antybiotyku to musze jutro zrobić komplet krwi i z wynikami przyjechać żeby wykluczyć zapalenie jakieś.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków

15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

-
Spokojnie pobiegniesz na spotkanie ja w dzien punkcji wzięłam tylko 1 tabletke przeciwbólową dnia kolejnego śmigałam na pełnych obrotach .a czekanie pomożemy przetrwaćMarcia89 wrote:Wlasnie, boje sie tego czekania. Mam nadzieje, ze ten swiateczny czas jakos to wszystko przyspieszy i nie bede miala czasu zbyt duzo o tym myslec. Myslicie, ze jutro o 19:00 dam rade ruszyc jeszcze na spotkanie platkowe ??

Anuszka jak tam chłopa na zastępstwo znajdą to musze sie udać
Anuszka, Marcia89 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty
10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Miałam przerwy między in vitro bo robiłam trochę prywatnych badań i leżałam w szpitalu
Teraz było moje ostatnie podejście w programie
No i tak jak już Wam pisałam 3 podejścia = 3 transfery = brak mrozaczków
Także w moim przypadku nie zaszalałam z rządowym in vitro skoro tylko 3 transfery i za każdym razem stymulacja gwarantowana
Dla mnie punkcja i transfer są bez nerwów, oczekiwanie na testowanie to prawdziwy koszmar, także trzymam kciuki za Wasze punkcje Na pewno dzielnie je przejdziecie
Marcia89 lubi tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Dopiero teraz przeczytalam reacje Mimi - trzymaj się - moim zdaniem nie jest źle, a drobne dolegliwości są wpisane w te nasze cholernie stymulacje
Najważniejsze, że po wstępnym sprawdzeniu, powiedzieli, ze to nic groźnego a jutro spokojnie na badania
Dla rozluźnienienia Wam powiem, że moja genetyk polecila mi założyć ładną bieliznę na punkcje i transfer i mówiła, że to działa
Także kto ma zabiegi jutro - przegladajcie garderobę
Tylko bez żadnych bawełnianych koszulek
lipa, Mimi86, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Mimi będzie dobrze, jeśli widział Cię lekarz to znaczy, że wszystko jest ok

Dziewczyny punkcja to nic strasznego, wiem fajnie się mówi, a sama byłam zes.... ale same jutro zobaczycie
ja bym wolała wszystkie zabiegi mieć w znieczuleniu, przynajmniej nie wiem co mi robią
Mimi86, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Przez to wszystko zapomniałam ze jestem po transferze hehe rano polecę na krew mam nadzieje ze nie wyjdzie żaden stan zapalny. Aaa i mówiła gin tez ze to może wątroba mnie boli. No nic nie jest najgorzej a jutro będzie juz wszystko wiadomo
Julciaa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306