IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina_x wrote:Nooo a mi się marzy taka psina:) uwielbiam je:) ale niestety to są trudne psy. Trzeba umieć je wychować. Ale zastanawiam się nad jakims pieskiem ze schroniska.. może jakbym jakiegoś wzięła to bym się na nim skupiła i nie myślała cały czas o tym wszystkim.. ale przeraża mnie wychodzenie na poranne spacery jak na zewnątrz jest zimno, deszczowo i mroźnie
tylko to mnie stopuje.. Ale coraz częściej o tym myślę.
Sabina_x, Mimbla, Kava lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Julciaa wrote:Witajcie,
chciałabym dołączyć ale nie wiem co napisać, od 14.XII czekam na testowanie (2 blastusie)
Trzymam gorąco kciuki za Was wszystkie
Cześć Julcia:)Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
chciałabym dołączyć ale nie wiem co napisać, od 14.XII czekam na testowanie (2 blastusie)
Witajciei dobre wieści przesyłajcie
Bianka4 lubi tę wiadomość
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -10 dpt krwawienie
-
Dziś pół nocy nie spałam, co jakiś czas dopadały mnie jakies wewnętrzne nerwy. Przydałoby się coś na uspokojenie.Inska lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ja chyba pojadę do provity dziś. Boli mnie trochę żołądek, biegunka meczy i bola mnie barki jak po laparoskopi i cały czas mi szybciej bije serce no nie wiem może przesadzam aleeee może lepiej iść do lekarzamaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Dziękuję Wam za miłe przyjęcie
Z nerwów ciągle zajadam i to różności, dziwne, że mój żołądek to wytrzymuje
Trzymaj się Kalia - razem raźniej!Bianka4 lubi tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Mam wyniki :
beta 9,9
progesteron 32
Progesteron nie szaleje, ale trzyma poziom więc mi trochę ulżyłoBetka malutka no ale to 5dpt... Kurde, że nie wytrzymałam i nie poczekałam jeszcze z 2 dni chociaż! A teraz myślę czy to jednak nie Ovitrelle i w ogóle jakim cudem wczoraj już mi ten bladzioch wyszedł?! GŁUPIA NIECIERPLIWA JA!
Mam nadzieję że pójdzie w górę
Sabina_x, Mimi86, Asiula86, Inska, elcia_aa, mysza89, pragnaca dzidziusia, Agnieszka_A., Bianka4, Anuszka, muszynka, Karolina1111, Justi86, Konwalia, sylvuś, gosia81, Beata.D, Agi83, V. lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Mimi86 wrote:Wiecie co ja chyba pojadę do provity dziś. Boli mnie trochę żołądek, biegunka meczy i bola mnie barki jak po laparoskopi i cały czas mi szybciej bije serce no nie wiem może przesadzam aleeee może lepiej iść do lekarza
-
Kava wrote:Sabina, piesek cudaczny
Nie zastanawiaj się nawet tylko siuuup do schroniska.
Ja mam tak psa wychowanego, ze nie ma stałej pory wyprowadzania i nie muszę się rano zrywać jeśli nie mam na to ochoty.
Wręcz muszę psiaka z łóżka wyciągać jeśli za wcześnie chcę wyjść
A przedwczoraj pomyślałam, że jak nasze dziecię trochę odchowane zostanie to weźmiemy ze schroniska jakiegoś staruszka jeszcze. Tak by chociaż pod koniec życia miał dobre życie.
No chyba w końcu się zdecydujejakiemuś biedaczkowi odmieni się życie
może tam na górze mnie wynagrodzą
i ześlą prezencik jakiś
A mam rodziców mieszkających niedaleko więc w razie potrzeby zawsze będę mogła go podrzucić
Ojjj ale fajnie byłoby mieć pupila
A Ty za niedługo doczekasz się innego cudaka:) superowono muszę powiedzieć, że zazdroszczę
Mimbla, triss, Kava, Karolina1111 lubią tę wiadomość
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -10 dpt krwawienie
-
Podpisuję się pod dziewczynami! Nie ma to jak psina ze schroniska. My mamy naszą Rosti od 5 lat. Miała 5 jak ją wzieliśmy i jest naszym oczkiem w głowie! Siedzi przy mnie jak płaczę, śpi jak jestem chora...najprawdziwszy przyjaciel!
I tak jak Twója Kava, nawet nie piśnie rano, że pora wyjść, czeka grzecznie aż będziemy gotowi. A czasami jak pogoda nie za dobra, to patrzy się na mnie z pytaniem "Poważnie, na ten deszcze idziemy?" - no kochana strasznie jest
Oto ona
triss, elcia_aa, Mimi86, Mimbla, lipa, sylwiaśta159, mysza89, Sabina_x, ivf-ivf, Bianka4, kassik, Kava, Anuszka, ComeToMeBaby, Karolina1111, Justi86, Konwalia, sylvuś, gosia81, Beata.D, Agi83 lubią tę wiadomość
-
arlenka wrote:Mam wyniki :
beta 9,9
progesteron 32
Progesteron nie szaleje, ale trzyma poziom więc mi trochę ulżyłoBetka malutka no ale to 5dpt... Kurde, że nie wytrzymałam i nie poczekałam jeszcze z 2 dni chociaż! A teraz myślę czy to jednak nie Ovitrelle i w ogóle jakim cudem wczoraj już mi ten bladzioch wyszedł?! GŁUPIA NIECIERPLIWA JA!
Mam nadzieję że pójdzie w górę
Moim zdaniem jak na 5dpt betka całkiem dobra
arlenka, Bianka4 lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Sabina_x wrote:No chyba w końcu się zdecyduje
jakiemuś biedaczkowi odmieni się życie
może tam na górze mnie wynagrodzą
i ześlą prezencik jakiś
A mam rodziców mieszkających niedaleko więc w razie potrzeby zawsze będę mogła go podrzucić
Ojjj ale fajnie byłoby mieć pupila
A Ty za niedługo doczekasz się innego cudaka:) superowono muszę powiedzieć, że zazdroszczę
Psy to są najcudowniejsze stworzenia na ziemi i każdemu polecam branie ze schroniska... zwłaszcza zimą, świetnie że masz takie plany i proszę wstaw tego psiaka na wątek, jak już któregoś wybierzesz!
Dla mnie, nie ma lepszych chwil niż leżenie z psem i filiżanką herbaty w łóżku i patrzenie się w oczy mojej suni...
To jest moja najlepsza fizjo- i psychoterapeutka. Zawsze pod ręką...Mam ją już 3 lata, ma 10 lat, jest z drugiej ręki. Po ciężkich przejściach, straciła Pana w wypadku.
Co do spacerów zimą - zimy są coraz lżejsze, raczej mokre niż mroźne, tyle tylko że dzień krótki i jest mniej przyjemnie ale.. da się wytrzymać. U nas jest tak że zimą - rano i popołudniu wypycham męża a ja idę z psem wieczorem.
Od wiosny do jesieni mąż idzie rano a ja i popołudniu i wieczorem.
Zawsze trochę można z psem pobiegać, patyki porzucać, naprawdę fajna sprawa.sylwiaśta159, triss, Mimi86, Sabina_x, Inska, Kava, Karolina1111, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:Wiecie co ja chyba pojadę do provity dziś. Boli mnie trochę żołądek, biegunka meczy i bola mnie barki jak po laparoskopi i cały czas mi szybciej bije serce no nie wiem może przesadzam aleeee może lepiej iść do lekarza
w najgorszym momencie, 5-6 dzień po punkcji też tak miałam. Potworne bóle żołądka (pewnie przez to, że był ściśnięty), słabość, i takie kołatania serca, że czułam jak cały brzuch razem z nim pulsuje. W nocy jak szłam do łazienki, dwa razy mało co nie zemdłałam. Mi przeszło samo po 8 dniach. A ty ile dni po punkcji już jesteś?
EDIT: a już widzę, że jesteś 5 dzień po punkcji, no to dokładnie by się pokrywało z moimi dolegliwościami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 13:49
-
To jest moja sunia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc05f24431a6.jpgsylwiaśta159, mysza89, Mimi86, pragnaca dzidziusia, Sabina_x, elcia_aa, ivf-ivf, Inska, Kava, ComeToMeBaby, Karolina1111, Konwalia, justa1234, sylvuś, gosia81, Beata.D, Agi83 lubią tę wiadomość
-
No to w sumie tak samo plus u mnie ta cholerna biegunka, co zjem to idę na kibel no nie może tak być. Zadzwoniłam do provity kazali mi przyjechać o 18:10 mam wizytę
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Jak ja bardzo bym chciała mieć psa. Odkąd pamiętam zawsze jakiś był w domu. Niestety nie mam własnego mieszkania i nie mogę sobie teraz na psiaka pozwolić.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
nick nieaktualnyJa bez mojego psiska nie wyobrazam sobie ze moglabym juz funkcjonowac. Jest lekiem na cale zlo I najwierniejszym przyjacielem
Karolina111 odpoczywaj, skoro kropeczki zyja musi byc dobrze I tak jak Elciaa napisala zero szalenstw z zakupami
Anuszka od rana trzymam kciuki za twoje groszki
Gaya beta rewelacyjna - dobra zapowiedz rokujacych slicznych bobasow
Inska, Kava, Anuszka, Karolina1111, Mimbla lubią tę wiadomość