IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuszka wrote:Muszynka gdzie jesteś ???
Beta negatywna.
To mój 7dpt. Już się nie łudzę. Tym bardziej, że maluszki były dwa...
Przede mna kolejna procedura bo mrozaków już nie mamy.
Może i dobrze bo musze odpocząć, a mąż koniecznie zrobić posiew nasienia bo myślę, że tak pies pogrzebany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 17:52
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
I dziękuje Wam za kciuki! Jesteście kochane
Dziś już nawet nie płakałam, mąż skutecznie przygotował mnie na najgorsze no i jego wysłałam po świstek z wynikiem bo już mi głupio ryczeć u pielęgniarki, a ta sama nie wie co powiedzieć by pocieszyć.I procedura
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piggy, Muszynka, ciezko cokolwiek powiedziec w takiej sytuacji, wierze, ze przyjdzie jeszcze ten DOBRY czas i wszystko sie w koncu odpowiednio ułozy.
Anuszka, jak Twoj bigos? jak maluchy?
Justi, życze spokojnej ciazy!
Sywiasta, jak sie czujesz?
Ja jutro dzwonie do doktorka, doweidziec sie co z naszymi zarodkami, juz jestem cala w nerwach, boje, ze sie nie udalo, ze nie mamy zarodkow... w ogole nie czuje swiat, jakos to wszystko poza mną...sylwiaśta159, Anuszka lubią tę wiadomość
-
Sylwia ale nie powiedzialam ze film mi sie podobal
fakt myslalam ze bedzie lepszy, a plakalam bo ja sie o byle co wzruszam zawsze. powiem tak, do obejrzenia ale w domu, szkoda na kino troche.
muszynka bardzo mi przykro:( ja tez nie mam zadnego mrozaka i jak test nie wyjdzie to od nowa wszytsko i to za pol rokuprzeraza mnie to....
ja wczoraj wieczorem dostalam smsa od pani doktor ze mam utrzmywac acard i podwojna heparyne i w czwartek znow skontrolowac, wiec w wigilie znow bede naginac do labu, ale bety nie zrobie.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
triss wrote:Ja listów do m nie oglądałam, za to ostatnio usnelam na Bondzie w kinie. Mój P opowiada to wszystkim znajomym jako znakomita anegdote
Triss ja w niedziele bylam na gwizdnych wojnach. Przespalam przebudzenie mocy - doslownie. Niech Fani mi wybaczatriss, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, elcia_aa, Inska, Mimbla, Beata.D lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Jeszcze tylko jedna ciekawostka z invictowych korytarzy
W ostatnich kilku dniach dostałam od nich telefon i wszoraj list ze mam się PILNIE zglosic na powtorna cytologie bo polozna wymaz zle pobrala i wyniku nie ma...
A transfer się odbył, chociaż go opóźnili no bo wyniku ze sobą nie miałam. Dom wariatów i cyrk na kółkach w jednymI procedura
-
W wirze licytacji na filmowe drzemki chcialam uprzejmie zauważyć, ze Muszynka za wczesnie betke zrobila
7dpt, a jak 1 blastusia zostala?Inska, gosia81 lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Marcia89 bigos jak bigos
W domu śmierdzi gotowaną kapuchą dobrze że na dworze +10 stopni można wietrzyć bez skrupułów. A maluchy rozrabiają chyba coś bo boli i brzuch wzdęty w sumie już wyglądam jak w ciąży
A marzyło mi się że założę mała czarną na wigilię ale chyba odpuszczę przez ten brzuch bo jak jeszcze dojdzie dużo jedzenia to by mi szwy chyba puściły
Muszynka a ta Twoja beta to wiadomo że do weryfikacji żeby Ci przypadkiem jakieś głupie pomysły nie przychodziły do głowy w stylu "odstawię leki". To nie jest tak że lekarze robią nam nazłość i zalecają betę ok 12 dpt może jeszcze zaskoczy poczekajmy -
Justi86 wrote:Hej,jestem jestem, tylko sie nie udzielam:) U mnie wszystko ok! Mamy teraz przez tydzien gosci, rodzice i tesciowie na Swieta przyjechali, i jest niezle zamieszanie...
i tak bedzie przez tydzien..
Piersi jak zaczely mnie bolec w czasie stymulacji, tak bola dalej, robie siku co pol godziny i w nocy w ogole sie wyspac nie moge przez to, no i musze robic drzemki po pracy. Poza tym nagle przestalam lubic jajka i mdli mnie na ich widok, a zawsze jadlam pare tygodniowo;) I to bylby koniec objawow. Brzuch mnie w ogole nie bolal. Nadal ciezko mi uwierzyc, ze to ciaza, wiec czekam niecierpliwie na usg 7/1. Ty daj znac po swoim usg! Trzymam kciuki:)
Hmmm, piersi mnie bolą,są wrażliwe,ale zebym co pół godziny chodziła do wc to jeszcze nie zauwazyłam (nie wiem co o tym myśleć)
Mi się cały czas odbija,jak cokolwiek zjem albo się napiję hehe;)
Jedynie co zauważyłam jeszcze to zapach papierosów mne odrzuca i może troszkę brak apetytu.
Myślę, ze jutro zrobie bęte,bo się zaczynam martwić.
-
nick nieaktualny