X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • muszynka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka wrote:
    Muszynka gdzie jesteś ???
    A ja jestem w czarnej d****....
    Beta negatywna.
    To mój 7dpt. Już się nie łudzę. Tym bardziej, że maluszki były dwa...
    Przede mna kolejna procedura bo mrozaków już nie mamy.
    Może i dobrze bo musze odpocząć, a mąż koniecznie zrobić posiew nasienia bo myślę, że tak pies pogrzebany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 17:52

I procedura :(
    II procedura - beta pozytywna !!!

8599s65g50azui9s.png
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszynka :-( cały czas miałam nadzieję kuzwa nie tak miało być :-(

k0kdanlij48n3q4y.png
  • muszynka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dziękuje Wam za kciuki! Jesteście kochane <3
    Dziś już nawet nie płakałam, mąż skutecznie przygotował mnie na najgorsze no i jego wysłałam po świstek z wynikiem bo już mi głupio ryczeć u pielęgniarki, a ta sama nie wie co powiedzieć by pocieszyć.

8599s65g50azui9s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhh... :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszynka przytulam <3

• Marcia89 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piggy, Muszynka, ciezko cokolwiek powiedziec w takiej sytuacji, wierze, ze przyjdzie jeszcze ten DOBRY czas i wszystko sie w koncu odpowiednio ułozy.
    Anuszka, jak Twoj bigos? jak maluchy? :D
    Justi, życze spokojnej ciazy!
    Sywiasta, jak sie czujesz?
    Ja jutro dzwonie do doktorka, doweidziec sie co z naszymi zarodkami, juz jestem cala w nerwach, boje, ze sie nie udalo, ze nie mamy zarodkow... w ogole nie czuje swiat, jakos to wszystko poza mną...

sylwiaśta159, Anuszka lubią tę wiadomość

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ale nie powiedzialam ze film mi sie podobal :) fakt myslalam ze bedzie lepszy, a plakalam bo ja sie o byle co wzruszam zawsze. powiem tak, do obejrzenia ale w domu, szkoda na kino troche.

muszynka bardzo mi przykro:( ja tez nie mam zadnego mrozaka i jak test nie wyjdzie to od nowa wszytsko i to za pol roku :( przeraza mnie to....

ja wczoraj wieczorem dostalam smsa od pani doktor ze mam utrzmywac acard i podwojna heparyne i w czwartek znow skontrolowac, wiec w wigilie znow bede naginac do labu, ale bety nie zrobie.

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• triss Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszynka :( wspieram ..

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Ja listów do m nie oglądałam, za to ostatnio usnelam na Bondzie w kinie. Mój P opowiada to wszystkim znajomym jako znakomita anegdote ;)

Triss ja w niedziele bylam na gwizdnych wojnach. Przespalam przebudzenie mocy - doslownie. Niech Fani mi wybacza :-)

triss, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, elcia_aa, Inska, Mimbla, Beata.D lubią tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • triss Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Triss ja w niedziele bylam na gwizdnych wojnach. Przespalam przebudzenie mocy - doslownie. Niech Fani mi wybacza :-)
    No dobra. Przyznaję. Wygralas ;) :D

Antonelka, Mimbla lubią tę wiadomość

• muszynka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko jedna ciekawostka z invictowych korytarzy :)
    W ostatnich kilku dniach dostałam od nich telefon i wszoraj list ze mam się PILNIE zglosic na powtorna cytologie bo polozna wymaz zle pobrala i wyniku nie ma...
    A transfer się odbył, chociaż go opóźnili no bo wyniku ze sobą nie miałam. Dom wariatów i cyrk na kółkach w jednym :/

8599s65g50azui9s.png
  • Julciaa Koleżanka

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wirze licytacji na filmowe drzemki chcialam uprzejmie zauważyć, ze Muszynka za wczesnie betke zrobila

7dpt, a jak 1 blastusia zostala?

Inska, gosia81 lubią tę wiadomość

niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
  • muszynka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julcia to przecież cos by ruszyło. 7 doba to już długo.

8599s65g50azui9s.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julcia...hmmm...sklaniam sie do racji dla Ciebie.
    Dla blaski 5 dniowej w 6 dpt beta moze byc ale nie musi a u Ciebie Muszynko blastki sa dwa dni mlodsze....

gosia81 lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Kalia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszynka, jeszcze nic nie wiadomo, zrób betę za dwa dni. Życie bywa przewrotne.

Anuszka lubi tę wiadomość

6dc6f14bbc.png
    Ciąża bliźniacza, córka i syn <3 <3
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia89 bigos jak bigos :D W domu śmierdzi gotowaną kapuchą dobrze że na dworze +10 stopni można wietrzyć bez skrupułów. A maluchy rozrabiają chyba coś bo boli i brzuch wzdęty w sumie już wyglądam jak w ciąży ;) A marzyło mi się że założę mała czarną na wigilię ale chyba odpuszczę przez ten brzuch bo jak jeszcze dojdzie dużo jedzenia to by mi szwy chyba puściły ;)

Muszynka a ta Twoja beta to wiadomo że do weryfikacji żeby Ci przypadkiem jakieś głupie pomysły nie przychodziły do głowy w stylu "odstawię leki". To nie jest tak że lekarze robią nam nazłość i zalecają betę ok 12 dpt może jeszcze zaskoczy poczekajmy :)

k0kdanlij48n3q4y.png
  • muszynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam blaski 5 dniowe. Lekow nie odstawiam, na bete tez nie pojde zrobie sikanca za 2 dni. Dla spokojnego sumienia.

8599s65g50azui9s.png
  • IVA Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi86 wrote:
    Hej,jestem jestem, tylko sie nie udzielam:) U mnie wszystko ok! Mamy teraz przez tydzien gosci, rodzice i tesciowie na Swieta przyjechali, i jest niezle zamieszanie...;) i tak bedzie przez tydzien.. ;)
    Piersi jak zaczely mnie bolec w czasie stymulacji, tak bola dalej, robie siku co pol godziny i w nocy w ogole sie wyspac nie moge przez to, no i musze robic drzemki po pracy. Poza tym nagle przestalam lubic jajka i mdli mnie na ich widok, a zawsze jadlam pare tygodniowo;) I to bylby koniec objawow. Brzuch mnie w ogole nie bolal. Nadal ciezko mi uwierzyc, ze to ciaza, wiec czekam niecierpliwie na usg 7/1. Ty daj znac po swoim usg! Trzymam kciuki:)

Hmmm, piersi mnie bolą,są wrażliwe,ale zebym co pół godziny chodziła do wc to jeszcze nie zauwazyłam (nie wiem co o tym myśleć)

Mi się cały czas odbija,jak cokolwiek zjem albo się napiję hehe;)

Jedynie co zauważyłam jeszcze to zapach papierosów mne odrzuca i może troszkę brak apetytu.

Myślę, ze jutro zrobie bęte,bo się zaczynam martwić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niczym sie nie martw! Jeszcze bedziesz wspominac pewnie jak fajne byly te tygodnie bez objawow:D

IVA lubi tę wiadomość

• IVA Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi86 wrote:
    Niczym sie nie martw! Jeszcze bedziesz wspominac pewnie jak fajne byly te tygodnie bez objawow:D

Może i tak;)

ale jutro zrobie bęte jak mi czasu starczy;*

‹‹ 2594 2595 2596 2597 2598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ