X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • muszynka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka wrote:
    Muszynka gdzie jesteś ???
    A ja jestem w czarnej d****....
    Beta negatywna.
    To mój 7dpt. Już się nie łudzę. Tym bardziej, że maluszki były dwa...
    Przede mna kolejna procedura bo mrozaków już nie mamy.
    Może i dobrze bo musze odpocząć, a mąż koniecznie zrobić posiew nasienia bo myślę, że tak pies pogrzebany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 17:52

I procedura :(
    II procedura - beta pozytywna !!!

8599s65g50azui9s.png
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszynka :-( cały czas miałam nadzieję kuzwa nie tak miało być :-(

k0kdanlij48n3q4y.png
  • muszynka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dziękuje Wam za kciuki! Jesteście kochane <3
    Dziś już nawet nie płakałam, mąż skutecznie przygotował mnie na najgorsze no i jego wysłałam po świstek z wynikiem bo już mi głupio ryczeć u pielęgniarki, a ta sama nie wie co powiedzieć by pocieszyć.

8599s65g50azui9s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhh... :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszynka przytulam <3

• Marcia89 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piggy, Muszynka, ciezko cokolwiek powiedziec w takiej sytuacji, wierze, ze przyjdzie jeszcze ten DOBRY czas i wszystko sie w koncu odpowiednio ułozy.
    Anuszka, jak Twoj bigos? jak maluchy? :D
    Justi, życze spokojnej ciazy!
    Sywiasta, jak sie czujesz?
    Ja jutro dzwonie do doktorka, doweidziec sie co z naszymi zarodkami, juz jestem cala w nerwach, boje, ze sie nie udalo, ze nie mamy zarodkow... w ogole nie czuje swiat, jakos to wszystko poza mną...

sylwiaśta159, Anuszka lubią tę wiadomość

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ale nie powiedzialam ze film mi sie podobal :) fakt myslalam ze bedzie lepszy, a plakalam bo ja sie o byle co wzruszam zawsze. powiem tak, do obejrzenia ale w domu, szkoda na kino troche.

muszynka bardzo mi przykro:( ja tez nie mam zadnego mrozaka i jak test nie wyjdzie to od nowa wszytsko i to za pol roku :( przeraza mnie to....

ja wczoraj wieczorem dostalam smsa od pani doktor ze mam utrzmywac acard i podwojna heparyne i w czwartek znow skontrolowac, wiec w wigilie znow bede naginac do labu, ale bety nie zrobie.

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• triss Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszynka :( wspieram ..

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Ja listów do m nie oglądałam, za to ostatnio usnelam na Bondzie w kinie. Mój P opowiada to wszystkim znajomym jako znakomita anegdote ;)

Triss ja w niedziele bylam na gwizdnych wojnach. Przespalam przebudzenie mocy - doslownie. Niech Fani mi wybacza :-)

triss, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, elcia_aa, Inska, Mimbla, Beata.D lubią tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • triss Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Triss ja w niedziele bylam na gwizdnych wojnach. Przespalam przebudzenie mocy - doslownie. Niech Fani mi wybacza :-)
    No dobra. Przyznaję. Wygralas ;) :D

Antonelka, Mimbla lubią tę wiadomość

• muszynka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko jedna ciekawostka z invictowych korytarzy :)
    W ostatnich kilku dniach dostałam od nich telefon i wszoraj list ze mam się PILNIE zglosic na powtorna cytologie bo polozna wymaz zle pobrala i wyniku nie ma...
    A transfer się odbył, chociaż go opóźnili no bo wyniku ze sobą nie miałam. Dom wariatów i cyrk na kółkach w jednym :/

8599s65g50azui9s.png
  • Julciaa Koleżanka

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wirze licytacji na filmowe drzemki chcialam uprzejmie zauważyć, ze Muszynka za wczesnie betke zrobila

7dpt, a jak 1 blastusia zostala?

Inska, gosia81 lubią tę wiadomość

niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
  • muszynka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julcia to przecież cos by ruszyło. 7 doba to już długo.

8599s65g50azui9s.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julcia...hmmm...sklaniam sie do racji dla Ciebie.
    Dla blaski 5 dniowej w 6 dpt beta moze byc ale nie musi a u Ciebie Muszynko blastki sa dwa dni mlodsze....

gosia81 lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Kalia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszynka, jeszcze nic nie wiadomo, zrób betę za dwa dni. Życie bywa przewrotne.

Anuszka lubi tę wiadomość

6dc6f14bbc.png
    Ciąża bliźniacza, córka i syn <3 <3
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia89 bigos jak bigos :D W domu śmierdzi gotowaną kapuchą dobrze że na dworze +10 stopni można wietrzyć bez skrupułów. A maluchy rozrabiają chyba coś bo boli i brzuch wzdęty w sumie już wyglądam jak w ciąży ;) A marzyło mi się że założę mała czarną na wigilię ale chyba odpuszczę przez ten brzuch bo jak jeszcze dojdzie dużo jedzenia to by mi szwy chyba puściły ;)

Muszynka a ta Twoja beta to wiadomo że do weryfikacji żeby Ci przypadkiem jakieś głupie pomysły nie przychodziły do głowy w stylu "odstawię leki". To nie jest tak że lekarze robią nam nazłość i zalecają betę ok 12 dpt może jeszcze zaskoczy poczekajmy :)

k0kdanlij48n3q4y.png
  • muszynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam blaski 5 dniowe. Lekow nie odstawiam, na bete tez nie pojde zrobie sikanca za 2 dni. Dla spokojnego sumienia.

8599s65g50azui9s.png
  • IVA Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi86 wrote:
    Hej,jestem jestem, tylko sie nie udzielam:) U mnie wszystko ok! Mamy teraz przez tydzien gosci, rodzice i tesciowie na Swieta przyjechali, i jest niezle zamieszanie...;) i tak bedzie przez tydzien.. ;)
    Piersi jak zaczely mnie bolec w czasie stymulacji, tak bola dalej, robie siku co pol godziny i w nocy w ogole sie wyspac nie moge przez to, no i musze robic drzemki po pracy. Poza tym nagle przestalam lubic jajka i mdli mnie na ich widok, a zawsze jadlam pare tygodniowo;) I to bylby koniec objawow. Brzuch mnie w ogole nie bolal. Nadal ciezko mi uwierzyc, ze to ciaza, wiec czekam niecierpliwie na usg 7/1. Ty daj znac po swoim usg! Trzymam kciuki:)

Hmmm, piersi mnie bolą,są wrażliwe,ale zebym co pół godziny chodziła do wc to jeszcze nie zauwazyłam (nie wiem co o tym myśleć)

Mi się cały czas odbija,jak cokolwiek zjem albo się napiję hehe;)

Jedynie co zauważyłam jeszcze to zapach papierosów mne odrzuca i może troszkę brak apetytu.

Myślę, ze jutro zrobie bęte,bo się zaczynam martwić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niczym sie nie martw! Jeszcze bedziesz wspominac pewnie jak fajne byly te tygodnie bez objawow:D

IVA lubi tę wiadomość

• IVA Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi86 wrote:
    Niczym sie nie martw! Jeszcze bedziesz wspominac pewnie jak fajne byly te tygodnie bez objawow:D

Może i tak;)

ale jutro zrobie bęte jak mi czasu starczy;*

‹‹ 2594 2595 2596 2597 2598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ