IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kava gratulacje cudowne chwile
Triss jeszcze Warszawa ma sukcesy a Wrocław to poooorażka ...ja czuje ,że wdepłam w bagno gorsze niż no wiecie comysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Dziewczyny nie ma szans czytać was na bierząco.
Kava gratuluję dzidziusia. Niech zdrowo rośnie
Mam pytanie bo podobno głupich nie ma. Czy na punkcję mogę mieć pomalowane paznokcie? Pytam bo wiem że np. w czasie operacji nie można mieć pomalowanych a ja zrobiłam sobie dziś żelea tu przecież też jest narkoza.
**********************Gang 18+***********************
-
no niestety nie można mieć pomalowanych paznokci
choco lubi tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
choco wrote:Dziewczyny nie ma szans czytać was na bierząco.
Mam pytanie bo podobno głupich nie ma. Czy na punkcję mogę mieć pomalowane paznokcie? Pytam bo wiem że np. w czasie operacji nie można mieć pomalowanych a ja zrobiłam sobie dziś żelea tu przecież też jest narkoza.
Ja miałam pomalowane:) nawet nie pomyslałam żeby zmyć.
Narkoza jest lekka i trwa bardzo krótko.
Chyba, że w Twojej klinice Cię uprzedzili żeby to zrobić
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
34 lata Gameta Rzgow 16.12.15 crio 1x4AA-beta 12dpt 1859 17.08.2016 cc- córcia. 24.10.2017 crio- 9 dpt beta 103,20 -
Choco w Kriobanku nigdy mnie nie uprzedzali że nie można
mi by było szkoda więc pewnie bym rżnęła głupa:P ale jak chcesz się upewnić to zadzwoń i zapytaj
może się uda, każda klinika ma troche inne zasady
Anuszka lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
arlenka wrote:Choco w Kriobanku nigdy mnie nie uprzedzali że nie można
mi by było szkoda więc pewnie bym rżnęła głupa:P ale jak chcesz się upewnić to zadzwoń i zapytaj
może się uda, każda klinika ma troche inne zasady
Też bym tak zrobiłai nie malowala pazurkow u stopek
ostatecznie tam też mogą oglądać ich kolor
arlenka lubi tę wiadomość
-
W inviccie zwracaja na to uwage.
Ja mialam stopy pomalowane ale dlonie bez lakieru.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Hej,
ja już jestem po becie kontrolnej. O 16 mąż dowiezie wyniki no i będzie wszystko wiadomo. Ja niestety już się nie łudzę bo nawet czuję, że okres zbliża sie dużymi krokami tylko leki zatrzymują wszystko. Jak już będę po konsultacji z lekarzem to na pewno dam znać
Miłego dnia życzę wszystkim:)Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, zgodnie z tym co wczoraj napisała Inska, to w 5 dpt zarodek jest juz zaimplantowany. U mnie jest dzis własnie 5 dpt, i po mojej przebytej ciąży pozamacicznej. Wcześniej myslałam ze po ivf nie ma mozliwosci ciąży pozamacicznej bo zarodek umieszczają w macicy ale już wiem, że niestety ciąże pozamaciczne się też w ivf zdarzają
-
choco wrote:Dzięki za odpowiedzi. ehhh tak pod wpływem chwili je zrobilam, a dopiero później pomyślałam.
zapominajka lubi tę wiadomość