IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:Antonelka...ok, juz nie marudzę czekam....usg wyjaśni,
Ale bedzie wszystko w porządku, musi:)
Lepiej marudz na forumniz masz siebie czarnymi myślami zadreczac. Sylwiasta miala taki bacik co do pionu przywraca
Wiesz mnie latwo doradzac bo nie jestem w ciazy ale uwierz, ze maruda ze mnie, ze ho ho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:41
zapominajka, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimbla , ze tak brzydko powiem d.... Wolowa
Nie potrafie nawet wyrazic jak bardzo mi przykro
tak mocno CI kibicuje ... I tak cholernie mi przykro, ze masz ciagle rzucane klody pod nogi
Odpocznij, nabierz sil I walcz dalej o groszka. Wierze, ze doczekasz sie malenstwaMimbla, Konwalia, Agi83 lubią tę wiadomość
-
zapominajka wrote:Antonelka.... co???? TY maruda???? Jesteś super siłaczką....
albo nie takim aniołem i dodajesz nam skrzydeł jak opadamy z sił.
Dzięki:)
Dziekuje...bardzo mile to co napisalaszapominajka, Kava, Kamilka, Mimbla, shooa lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Mimbla wrote:Hej dziewczyny,
Przechorowalam równo całe Święta,opuściły mnie tez w tym czasie "objawy" ktore wczesniej byly ciazowe ewidentnie...a wczoraj na dodatek po poludniu, nagle bardzo źle się poczułam.Nagle mnie zlapaly skurcze i miałam płytki oddech przez parę minut, dziwne to było i zaczęłam się bać.
no i oswiecilo mnie ze w czwrtek był słabszy przyrost a beta może od tego momentu opadać..zamiast doznac przyspieszenia.I gin mógł nie mieć racji zabraniajac mi już ja sprawdzac..bo nie wiem co jest teraz grane.
pojechalam popołudniu na betę- wyszedł spadek....czułam że tak będzie,niestety.
Tak więc niestety,dobrze że nie pojechalam do kliniki na usg wczoraj (tak chcial gin) bo przy becie 200 groszami taka konsultacja to byłaby strata czasu,benzyny,zdrowia i pieniędzy....
Leki odstawiłam sobie sama.
do kliniki Macierzynstwo już nie wrócę.mocno przytulam
-
Mimbla ;( ;( ;( Ty wiesz... Tak bardzo Ci kibicuje i po prostu nie wierzę!!! Cieszyłam się przeogromnie a tu znowu podcięte skrzydła. No jak tak można? Tyle razy tak doświadczać !?
Weteranki cały czas tu siedzę i kibicuje Wam. Nie odejdę z tego wątku póki Sysiaa, Mimbla, Beata D, Piggy, Sky, Sansivieria nie będą w ciąży.Agi83, Sansivieria, Mimbla, sylvuś, pragnaca dzidziusia, shooa, gosia81, Inska, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Agi83 wrote:Asienka, Ja caly dzien czekam dzisiaj na Twoja bete... Doczekam sie czy lepiej isc spac?
Wyniki dopiero jutro, jestem na wczasach a tu kiepsko z wynikami onlinemożesz iść spać. Jutro ok 11 idę odebrać.
Agi83 lubi tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
Konwalia wrote:Mimbla ;( ;( ;( Ty wiesz... Tak bardzo Ci kibicuje i po prostu nie wierzę!!! Cieszyłam się przeogromnie a tu znowu podcięte skrzydła. No jak tak można? Tyle razy tak doświadczać !?
Weteranki cały czas tu siedzę i kibicuje Wam. Nie odejdę z tego wątku póki Sysiaa, Mimbla, Beata D, Piggy, Sky, Sansivieria nie będą w ciąży.
Dziękuję Ci kochana.Buziaki dla Twojej małej<3Konwalia lubi tę wiadomość
-
Mimbla brak słów na to wszystko. Byłam taka szczęśliwa, że Wam sie w końcu udało a tutaj taka wiadomość na koniec dnia
Tak cholernie mi przykro.
Nie poddawaj się Kochanie kiedyś musi się udać bo dla Nas też w końcu zaświeci Słońce!!!!! Przytulam z całych sił.
Reni co Ty tam zaspałaś? czekamy na wyniki podglądanka:)Reni555 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Kochane pewnie glupie pytanie ale zaryzykuje...
Od 1 dc biorę ovulastan (mam brac do konca opakowania). Od piatku co drugi dzien robie zastrzyk z gonapeptyl daily- lacznie ma to byc 8 zastrzykow. Kolejna wizyte mam w dniu ostatniego zastrzyku. No i to pytanie... czy ja jestem juz stymulowana czy to nadal wyciszenie?
Dodam, ze dzis mam 18 dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 23:05
-
Reni555 wrote:cześć
dopiero wpadłam na forum
biegałam cały dzień
już po podglądanku
prawy jajnik jest leniwy - wyprodukował ze dwie komórki
lewy ok pięć
przyjmnajmniej wstępnie na podglądanku tyle jajek się znalazło
dołożyli mi cetroticle
punkcja w prognozach w najbliższą sobotę lub poniedziałek
w Sylwestra się okaże
ale daty...
Puchnę na tej całej stymulacji, tyję albo woda mi się zatrzymuje, nie wiem, w kieckę przestaję się mieścić, a jem nawet mńiej niż zwykle, nastroje też huśtawkowe, ale spoko, daję radę
Reni to lepiej niż u mnie:). ja miałam w prawym 3 pęcherzyki po 16 mm a w lewym 2 po 8 mm. Przy pierwszym podgladaniu miały po 8 i przy ostatnim podglądaniu mialy 8 wiec sie zatrzymały:(Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Asiula86 wrote:Zalecenie lekarza. Teraz już ten mocniejszy kwas foliowy biorę. Ale wcześniej lekarz powiedział, ze wystarczy sam Inofolic.
Dzieki Asiula. Jutro zapytam lekarza co on na to
Asiula ale caly czas bierzesz ten infolic? Do punkcji bedziesz go brala? To jest takie cos w saszetkach? Dobre w smaku?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Dzieki Asiula. Jutro zapytam lekarza co on na to
Asiula ale caly czas bierzesz ten infolic? Do punkcji bedziesz go brala? To jest takie cos w saszetkach? Dobre w smaku?
Inofem jest smaczniejszy - ma lekko cytrynowy smak jak pamiętam. Inofolic - rozpuszczona kredaja po nim zawsze mialam ładne endometrium
Antonelka lubi tę wiadomość