IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuszka gratuluje

To późno Ci każą betować jeszcze. Ja juz odpuściłam, bo mnie to za dużo nerwów kosztuje i tez ide po niedzieli na wizytę, mam nadzieję ze wszystko tam ok.
Moje wyniki przy Twoich blado wypadaja
szalejesz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 16:43
Anuszka lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.

-
Arlenka ale ladnie przyrasta wiec spokojnie

Anuszka cwicza twoja cierpliwosc
Szaleje beta,moze blizniaki
arlenka, Anuszka lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-
-
Tyszanka wiem, wiem, dziękuję
staram sie byc tak spokojna jak tylko potrafię
u Anuszki mogłabym się założyć o niezłą kasę że bedzie parka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 16:58
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 

-
Anuszka wrote:arlenka bliźniaki już ogarnęłam w swojej głowie daje 99% że siedzą we mnie dwa bąble
Tylko pytanie co to będzie jak na dwójce się nie skończy 
Jak to co? Jeszcze więcej szczęścia!
Anuszka, wombi, Inska, Antonelka lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 

-
No to tymbardziej Anuszka czekamy na wizyte,usg czy co tam jeszcze

A Ty Anuszka ile mialas podawanych zarodkow?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 17:19
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer-
-
No to git

Dzwon i umawiaj sie na wizyte
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer-
-
Piękna betaAnuszka wrote:To i ja wpadam się pochwalić dzisiaj 18 dpt a beta 9393

W sierpniu w ten sam dzień dowiedziałam się że beta spada zamiast rosnąć tym razem wygląda to obiecująco
Reni ja miałam trzydniowe zarodki i popatrz jakie efekty. Młodsze maluchy nie są gorsze! Minus taki że dłużej do testu trzeba czekać.
no to teraz czas na serducho :)marzenia się spełniają
Anuszka, nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty
10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Reni555 wrote:ja miałam z szyjki ujemny (aktualny) i musiałam dorobić z moczu PCR
bo podobno nowa ustawa tego wymaga
PCR z moczu jest dokładniejszy i droższy
pomimo ujemnych wyników z szyjki musiałam dorobić PCR
to był warunek podejśćia na IVF
Reni to dziwnie trochę bo ja miałam chlamydie z krwi a przed punkcją pobierali mi z szyjki żeby zbadać metodą PCR.Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Anuszka piekna beta, gratuluje
Reni fajnie że juz po teraz trzymam kciuki zeby pieknie sie zapladnialy i dzielily 
tyszanka powodzenia jutro
a ja tak se siedze wlasnie po pracy i rozkminiam bo w provi czekali do max 6 doby az moje zarodki osiagna stadium blastocysty zeby je mrozic (padly gdzies po drodze)
a osttanio laska mi na forum napisala ze skoro podchodzilam komercyjnie to mialam prawo rzadac od nich mrozenia w 3 dobie. hmmmm ale skoro i tak padly to chyba by nic to nie dalo nie? pewnie by sie potem rozmrozily i padly zaraz ? czy jest szansa ze jednak nie, ze to mrozenie by im jakos pomoglo? hmmm chyba nie prawda?
nick nieaktualny, Anuszka lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

-
nick nieaktualnyPomoc mrozenie by nie pomoglo, ale tak jak pisalam- niektore zarodki ktore nie utrzymaja sie na szkielku utrzymaja sie w brzuchu.Mimi86 wrote:Anuszka piekna beta, gratuluje
Reni fajnie że juz po teraz trzymam kciuki zeby pieknie sie zapladnialy i dzielily 
tyszanka powodzenia jutro
a ja tak se siedze wlasnie po pracy i rozkminiam bo w provi czekali do max 6 doby az moje zarodki osiagna stadium blastocysty zeby je mrozic (padly gdzies po drodze)
a osttanio laska mi na forum napisala ze skoro podchodzilam komercyjnie to mialam prawo rzadac od nich mrozenia w 3 dobie. hmmmm ale skoro i tak padly to chyba by nic to nie dalo nie? pewnie by sie potem rozmrozily i padly zaraz ? czy jest szansa ze jednak nie, ze to mrozenie by im jakos pomoglo? hmmm chyba nie prawda?
Wlasnie dlatego w Gyn wiekszosc zamrozili mi w 2 i 3 dobie- tak ustalilismy. W rzadowce wiem wlasnie ze mroza raczej w 5 a ze podchodzilam komercyjnie to moglam wybrac. Ty zapewne tez
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Asieńka, Anuszka, Arlenka gratulację
Proszę wszystkie Panie maja nick na A czyżby to alfabetycznie szło?
Cholerka ja mam na W;) Żarcik taki:) Dziewczyny trzymam kciuki za dalsze tak cudowne przyrosty:) mam nadzieje, że ja również niedługo będę się cieszyła tak jak Wy:)
Reni a u Ciebie trzymam kciuki za to żeby komóreczki były dojrzałe, ładnie się zapłodniły a potem Cię zapyliły:) Tak się martwiłaś swoim wiekiem. Ja w tym roku kończę 32 lata a udało sie u mnie pobrać jedynie 4 komórki z czego 3 niedojrzałe także jeżeli chodzi o "wiek płodności" to ja jestem dużo starsza (kobieta pewnie po 50). Za to w głowie 18 więc można by rzec, że równowaga zachowana.
nick nieaktualny, arlenka, nick nieaktualny, Asienka1184, Tyszanka81, Anuszka, Lilou1984, Giussta, Antonelka, Asiula86, Beata.D, Konwalia, Mimbla, Selena lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Mimi, Mrożenie by im nie pomogło. Pomóc by im mogło to, że w 3 dobie wylądowałyby w Twoim brzuchu. I tak - komercyjnie mógłas decydować o dobie. W rządówce jest odgorny nakaz mrożenia w 5 dobie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 17:56
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
gdybym wiedziala to mialaby 3 mrozaki, no coz.
Sa jeszcze te darmowe mini konsultacje w Gyncentrum? czy to tylko chodzilo o zapisy do pragramu?
czy jak nie uda sie 2 procdura to z 3 razem zaplodnia mi wszytskie komorki? czy to juz tak nie dziala???
Jutro o 21 mam wizyte w provi aleeee jestem ciekawa co doktorek bedzie gadal...maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

-
Walczaca ja na T dopiero,nazwisko jeszcze dalej bo na W

Dzieki za jutro,w tej chwili leze sobie bo jajcory kluja,mezulo wrocil z marketu,ananas kupiony podobno
U mnie Reni z L4 spiko,rodzinna lekarka jest w temacie,wspiera wiec L4 w kazdej chwili jak bedzie potrzeba mi da,bo z kliniki z ich pieczatka narazie nie chce.
To uwazaj Reni na siebie jakbys szla do pracy.
Trzymajcie jutro kciuki prosze, za te jaja moje nieszczesne klujace w tej chwili.Punkcja na 8:30.Boje sie troszku tego uspienia ale kto jak nie my da rade
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer-
-
Mimi nie pomoge bo nie wiem,
Ledwo Cie "poznalam"....jaki zalotny avatarek
Mimi86 lubi tę wiadomość