IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny w poniedziałek będziemy mieli transfer Mrożaczka (blastosycta 4cc)
Mnóstwo leków dowcipnych, doustnych no i podskórnych Clexane.
Trzymam za Was wszystkie kciukimala29_, Nusia, Fedra, kaarolaa, Katha81, Kava, Beata.D, Simba, malinka1984, Mixa, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Fedruś Kochana ja nie miałam robionego estradiolu w 2 dcl, tylko FSH i progesteron. Ale dowiem się wszystkiego, nie odpuszczę tak po prostu!
hmmm to bardzo dziwne mi lekarz powiedział ze estradiol LH i FSH to podstawa by wiedzieć ze jest wszystko ok i można zacząć stymulacje...
ja juz nie wiem jakimi procedurami kieruja się Ci lekarze...
ale ciesze się ze walczysz jestesmy z TobąNusia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kozystajac z chwili ze mam przerwe to postanowilam zajzec i Misia trzymam mocno kciuki za mrozaczka
Nusia ciesze sie ze powolutku dochidzisz do siebie. Walcz kobietko mocno ja calym duchem i serduszkiem wspieramNusia, MisiaMisia, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Nusia wrote:Dzięki Dziewczynki!
Aga no ja nie wiem tak na 100% jak to jest, napisałam maila do ministerstwa z zapytaniem o tą sytuację i zobaczymy czy coś mi odpiszą.
Ale sama widzisz co jest tu napisane:Jeśli kryteria dyskwalifikujące ze względu na sytuację medyczną wystąpią w trakcie leczenia, pacjenci mogą zostać wykluczeni z Programu...
nie wiem, będę pytać, drążyć temat aż dowiem się jak jest naprawdę bo ja myślę, że to można różnie interpretować.
Dziewczynki trzymam kciuki za Wasze wizyty, aby wszystko było dobrze!
Sorry, ze sie wtrace - czytalam o Twoich przejsciach.
Ja sie zastanawiam, czy teraz nie nalezaloby zaczac sprawdzac, czy tacy lekarze nie podpisali przypadkiem slynnej deklaracji wiary. Chociaz zakladam (mam nadzieje), ze oni sami z siebie nie angazuja sie w sprawy IVF.
Zycze Ci powodzenia i wytrwalosci! -
nick nieaktualnyDziękuję Simba! Jakoś trzeba iść do przodu i walczyć o upragnione dzieciątko...same nie wiemy ile jesteśmy w stanie znieść, dopóki nie staniemy twarzą w twarz z takimi sytuacjami....my kobitki jesteśmy silne i uparte...
Simba, Mixa, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Już jestem w domu.
Po wizycie wszystko ok, torbieli brak, mamy się relaxować na wakacjach i widzimy sie w N. w lipcu.
Od razu poprosiłam o Luteinę i w nowym cyklu od momentu jak na teście owu pojawią się dwie kreski mam brać Lutka 3x1.
Zmykam moje Drogie na wakacje.
Jutro jeszcze od rana stomatolog, potem zajęcia z angielskiego ostatnie pakowanie i welcome to Tsivili
Życzę wszystkim wiele pozytywnych bet w czasie mojej nieobecności i ogromne kciuki za to.
Całuję i sciskam gorąco przyszłe mamusie
Misia dla Ciebie najmocniejsze kciuki za transfer i dzielnego mrozaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:04
agniesia2569, kaarolaa, ako99, MisiaMisia, niecierpliwa, Katha81, ivi, Fedra, Beata.D, Tosia 1981, martusia1986 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Na usg nic nie było widac nawet pęcherzyka... bardzo niepokojące za to jest to ze w macicy znajduje się duża ilość płynu którego być tam nie powinno przez to mam tak wzdęty brzuch, w poniedziałek i środe mam zrobić bete i progesteron i w środe wieczorem wizyta jeśli płyn nie zniknie z macicy bedę musiała iść do szpitala na oddział endokrynologiczny to tyle...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyfedra najczesciej zarodek widac gdy beta jest powyzej 1000, a co do plynu to tez mialam w macicy i jeszcze torbiel i krwiak, jutro sie dowiem czy to zniknelo czy jeszcze jest...trzymam kciuki za bete, napewno ladnie urosnie
mala29_, Fedra, Tosia 1981, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Fedrus jejku moze jeszcze za wczesnie zeby widziec maluszka. Ostatnio moja znajoma mowila mi ze jej ciazy nie bylo widac dwa pierwsze miesiace.Tak sie jej maluszek schowal. Ja nadal wieze ze jest dobrze i niedlugo pokaze sie mala kruszynka. Trzymam mocno kciuki aby plyn szybko zniknol. Bede sie modlila za wasza dwujeczke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 21:41
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
ojej martusia zycze szybkiego powrotu do zdriwka Dobrze ze lekarz szybciutko zareagowal i teraz Ci pomoga. Bedzie dobrze rowniez za Ciebie i twojego maluszka bede sie modlic :*
Fedra, martusia1986 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke