IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia w takim razie sa jakies jeszcze szanse. Zaciskam mocno kciuki
kaarola ladny mi kropek. Pewnie ci wmowili ze wkladaja kropka a tak w zeczywistosci to czlowieczka Ci wsadzili albo przyznaj sie ze zjadlas czlowieczka :p i bryka teraz w twoim brzuszku Piekny widok az pozazdroscickaarolaa, Kava, Kava, Fedra, Nusia, ivi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga17070 wrote:Fedra, Twoja beta była na początku niska (chodzi mi o pierwszą). Nie chce ani Cię dołować, ani martwić...bądź dobrej myśli
Nie bardzo wiem o co Ci chodzi pierwsza beta byla robiona mozna powiedziec ze 10 dni po owulcji wiec jaka miala byc? Jesli chcesz cos powiedziec to mow a nie uryeasz w pol zdania...
Kava lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Nusia widzisz czyli nie wszystko stracone nie daj im sie
Kaarolaa super ten Twoj kropek
Aaana czekam niecierpliwie na dalsze kroki i oczywiscie z zielonym finalem
Dziewczyny jestem z Wami wszystkimikaarolaa, mala29_, niecierpliwa, Nusia, Beata.D, MisiaMisia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Wczoraj moj gin sie usmial jak zobczyl kiedy zrobilam bete pierwsza jeszcze bardziej jak mu powiedzialam ze dzien wczesniej zrobilam test sikany i powiedzial "i co nie wyszedl" a ja mu na to ze wyszedl...
Powiedzial ze beta ladna sprawdzimy jeszcze w przyszlym tygodniu...
Minuska cos w tym jest jesli obie to odebralysmy w ten sposob i nie ukrywam ze mi sie cisnienie podniosla bo nie lubie jak ktos pisze by sobie popisac...
A pozatym beta na poziomie 1 pojawia sie w dwa dni po zagniezdzeniu....Kava, kaarolaa, ivi, Katha81, MisiaMisia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Chcialam dołączyć do rankingu
Najniższą bete to ja miałam !!!!
I bardzo proszę mnie z tronu miłościwie betowo panujacej nie zwalać
A nie mówiłam, ze Kropuś rośnie na modela!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 20:30
Fedra, Nusia, kaarolaa, ivi, Kava lubią tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:Nusia ja wierze, ze i Tobie sie uda, ze wszystkie dziewczyny doczekaja sie takich slodkich zdjec z wizyt ja tu bede zagladala i mocno trzymala za kazda kciuki
Karolka nawet nie waż się nas opuszczać masz tu z nami być aż do porodu a jak trzeba to i dłużej, trzeba nam kogoś kto nas będzie podnosił na duchuFedra, kaarolaa, ivi lubią tę wiadomość
-
Nusia ma racje no i potrzeba tu duzo ciazowych fluidkow bo jeszcze pare osob w tym ja jeszcze czejamy na nasze fasolki Wiec kochaniutka nawet sie niewasz nas opuszczac :*
Nusia, Fedra, ivi, Beata.D lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyNusia wrote:Karolka nawet nie waż się nas opuszczać masz tu z nami być aż do porodu a jak trzeba to i dłużej, trzeba nam kogoś kto nas będzie podnosił na duchu
Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeta z dzis - 682,5
widziałam pecherzyk płodowy
mamy już 2,5mm
rośniemy!
ściskam was bardzo serdecznie i odpadam na dziś.
Agakaarolaa, mala29_, ivi, Violik, Beata.D, agniesia2569, gosia81, Fedra, Katha81, Tosia 1981, Nusia, Simba, marcela29, MisiaMisia, martusia1986 lubią tę wiadomość