IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ako super beta. Tak sie ciesze ze moglas zobaczyc swojego maluszka . Kurcze dziewczyny ale wam zazdroszcze oczywiscie pozytywnie ze mozecie juz cieszyc sie swoimi maluszkami w brzuszku. Jestem ciekawa czy mi tez bedzie dane chwalic sie swoja fasolka i kiefy to bedzie
Fedra, ako99 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
kaarolaa wrote:juz jestem maluszek jest caly i zdrowy cos pieknego, skakal sobie i trzymal raczki przy buzi teraz ma 5 cm i wyprzedza wiek z suwaczka o 2 dni
mala29_, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
ako99 wrote:beta z dzis - 682,5
widziałam pecherzyk płodowy
mamy już 2,5mm
rośniemy!
ściskam was bardzo serdecznie i odpadam na dziś.
AgaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:20
mala29_, Fedra, ako99, kaarolaa, Katha81 lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:ako super beta. Tak sie ciesze ze moglas zobaczyc swojego maluszka . Kurcze dziewczyny ale wam zazdroszcze oczywiscie pozytywnie ze mozecie juz cieszyc sie swoimi maluszkami w brzuszku. Jestem ciekawa czy mi tez bedzie dane chwalic sie swoja fasolka i kiefy to bedzie
mała oczywiście, że bedziesz się chwalić, głowa do góry, ja Ci kibicuje i zaciskam kciuki. Taka dobrz duszyczka jak Ty dostanie w końcu swoją nagrodęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:22
mala29_, Fedra, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Nusia ja wierze, ze i Tobie sie uda, ze wszystkie dziewczyny doczekaja sie takich slodkich zdjec z wizyt ja tu bede zagladala i mocno trzymala za kazda kciuki
Karola ,
ale się wzruszyłam patrząc na Twojego Kropusia no śliczny
Spokojnej ciąży , pierwsze najwazniejsze miesiące już za Wami - teraz już będzie tylko lepiejmala29_, Fedra, kaarolaa, ivi lubią tę wiadomość
Margos82 -
Achh dziewczyny alez Wam zazdroszcze oczywiscie mega pozytywnie;)
Kropek Kaaroli to Nasz Kropek! Wszystkie forumowe Kropki nasze sa;) Cudne zdjatko mam nadzieje, ze kiedys i moj album wzbogaci sie o taka fotke;)
Ako piekna betka, wiesz juz cos czy to beda 2 Kropeczki??
Fedra nie denerwuj sie niepotrzebnymi wpisami, ktore nic nie wnosza oprocz zametu;)
Pozdrawiam piatkowo wszystkie staraczki!Margos82, Fedra, Beata.D, kaarolaa, Katha81, ivi, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie chciałam przyłączyć się do wątku; mam nadzieję, że przyjmiecie W lipcu podchodzimy do maks ataku! Czyli bierzemy życie w swoje ręce )) Póki co podczytuje Was, ale braki mi wiedzy na "udzielanie się". Przyjmijcie mnie ponoć szczęście przynoszę ))
Miłego dnia Wam życzęFedra, niecierpliwa, Tosia 1981, Beata.D, kaarolaa, Violik, aaana, Katha81, Kava, mala29_, ivi, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ako super beta i super ze juz cos na zdjeciu widzialas mam nadzieje ze i mnie to bedzie dane za kilka dni
Beata nie odnioslam sie do Twojgo wpisu bo co sobie przypomne to jestem wstrzasnieta ale teraz musi byc juz dobrze i za niedlugo zabierzesz swoje maluchy do domku...
Zycze wszystkim milego dnianiecierpliwa, ako99, mala29_, ivi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Mount witaj w Naszych skromnych progach napisz cos o sobie ile sie staracie i jaki powod ze trafilas na ten watek?
W razie pytan pytaj dziewczyny maja tu naprawde spora wiedze ale jeszcze wieksza wrazliwosc i serceWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 10:25
Mount, kaarolaa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Kaarolaa śliczny kropek jaki już duży
Dziękuję kochane za wszystkie ciepłe słowa staram się podczytywać Was na bieżąco..Bardziej poczytam w domku.
My dalej w szpitalu nie chcą nas puścić do domku Pobrali mi krew i czekam na wynik bety..
Ściskam Was wszystkie cieplutkomala29_ lubi tę wiadomość
-
Fedra, absolutnie nie pisałam tego komentarza złośliwie. Wie, że Twoja beta sukcesywnie rosła. Tak było też ze mną. Moja pierwsza beta była prawie identyczna jak Twoja 13. Odbierając wyniki Pani z laboratorium od razu powiedziała że z taką betą, nie mam co robić sobie nadziei. Nie słuchałam, byłam szczęśliwa...skończyło się niestety ciążą biochemiczną...koleżanka miałam dokładnie taką samo sytuację. Pierwsza beta 18, później rosła...nie usłyszała serduszka...poronienie samoistne. Chciałaś usłyszeć, napisałam. Dlatego ja po swoich przejściach, jestem ostrożna co do niskich bet na początku. Oczywiście życzę Ci z całego serca, by skończyło się u Ciebie tak jak wszystkie tego pragniemy.
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Mount witaj w Naszych skromnych progach napisz cos o sobie ile sie staracie i jaki powod ze trafilas na ten watek?
W razie pytan pytaj dziewczyny maja tu naprawde spora wiedze ale jeszcze wieksza wrazliwoc i serce
Bardzo dziękuję! Jest mi bardzo miło, a mądre rady chętnie przyjmę, bo tak jak wspomniałam - nie posiadam jeszcze wiedzy by radzić Wam.
Niebawem 36 lat, po 4 inseminacjach (na cyklach naturalnych), podejrzenie jednego niedrożnego jajowodu, po 3 histeroskopiach. Cała reszta raczej OK. Chłop - w 100% ok. Moje wyniki wszystkie w normie (amh 3,8, nie ma problemów z tarczycą, nie ma problemu z hormonami, itd.). Trudno mi powiedzieć ile się staramy, bo mąż bardzo często wyjeżdza i bywam "słomianą wdową", jednak myslę, że tak intensywnie to półtorej roku. Byłam pacjentką katowickiej Provity, ale przeniosłam się do Gyncentrum. To właśnie moja historia. W paru zdaniach półtorej roku.
niecierpliwa, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Hej dziewczynki
Kaarolaa śliczny kropek jaki już duży
Dziękuję kochane za wszystkie ciepłe słowa staram się podczytywać Was na bieżąco..Bardziej poczytam w domku.
My dalej w szpitalu nie chcą nas puścić do domku Pobrali mi krew i czekam na wynik bety..
Ściskam Was wszystkie cieplutko
Czekamy na dobre wieści i pamiętaj jeśli to ma być dobre dla Maluszka to trzeba lerzeć w szpitalu choć wiem ze to wcale niejest przyjemne ale jesteśmy z Tobą myślamimartusia1986 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi