X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako super beta. Tak sie ciesze ze moglas zobaczyc swojego maluszka :). Kurcze dziewczyny ale wam zazdroszcze oczywiscie pozytywnie ze mozecie juz cieszyc sie swoimi maluszkami w brzuszku. Jestem ciekawa czy mi tez bedzie dane chwalic sie swoja fasolka i kiefy to bedzie :(

Fedra, ako99 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • ivi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    juz jestem :) maluszek jest caly i zdrowy :) cos pieknego, skakal sobie i trzymal raczki przy buzi :) teraz ma 5 cm i wyprzedza wiek z suwaczka o 2 dni :)
    oj gratuluje! to musiał być przepiękny widok.

mala29_, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako99 wrote:
    beta z dzis - 682,5
    widziałam pecherzyk płodowy :D
    mamy już 2,5mm
    rośniemy!

ściskam was bardzo serdecznie i odpadam na dziś.
    Aga
    ale szybko te maluszy rosną!!! małe wielkoludki;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:20

mala29_, Fedra, ako99, kaarolaa, Katha81 lubią tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    ako super beta. Tak sie ciesze ze moglas zobaczyc swojego maluszka :). Kurcze dziewczyny ale wam zazdroszcze oczywiscie pozytywnie ze mozecie juz cieszyc sie swoimi maluszkami w brzuszku. Jestem ciekawa czy mi tez bedzie dane chwalic sie swoja fasolka i kiefy to bedzie :(

mała oczywiście, że bedziesz się chwalić, głowa do góry, ja Ci kibicuje i zaciskam kciuki. Taka dobrz duszyczka jak Ty dostanie w końcu swoją nagrodę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:22

mala29_, Fedra, Tosia 1981 lubią tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia mam nadzieję, ze u Ciebie wszystko się wyjaśni i zostaniecie w tym programie. Walcz o swoje

Ja jż nadrobiłam dzisiejsze zaległości i mykam do łużeczka, jutro do pracy. Dobranoc i kolorowych snów

mala29_, Fedra, Nusia lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    V

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:26

Beata.D, Fedra, mala29_, kaarolaa, ivi lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,lece do 230 strony,bo nie wiem co sie dzialo u Was!Na bierzaco juz jestem,ale widze ze pare rzeczy mnie ominelo ;)

• Violik Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytuje forum bo zasnąć nie moge, pępek mnie boli dziwne... jakby mi ktoś chciał go wyrwać :(

1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
    2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow
  • Margos82 Znajoma

Wysłany: 6 czerwca 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Nusia ja wierze, ze i Tobie sie uda, ze wszystkie dziewczyny doczekaja sie takich slodkich zdjec z wizyt :) ja tu bede zagladala i mocno trzymala za kazda kciuki ;)

Karola ,
    ale się wzruszyłam patrząc na Twojego Kropusia :) no śliczny :):)
    Spokojnej ciąży , pierwsze najwazniejsze miesiące już za Wami - teraz już będzie tylko lepiej :)

mala29_, Fedra, kaarolaa, ivi lubią tę wiadomość

Margos82
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

Kaarolaa, cudowny ten Twoj Kropek! :D

ako gratuluje bety i malutkiego Kropka :)

milego dnia wszystkim!

ako99, Fedra, Beata.D, kaarolaa lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achh dziewczyny alez Wam zazdroszcze oczywiscie mega pozytywnie;)

Kropek Kaaroli to Nasz Kropek! Wszystkie forumowe Kropki nasze sa;) Cudne zdjatko mam nadzieje, ze kiedys i moj album wzbogaci sie o taka fotke;)

Ako piekna betka, wiesz juz cos czy to beda 2 Kropeczki??

Fedra nie denerwuj sie niepotrzebnymi wpisami, ktore nic nie wnosza oprocz zametu;)

Pozdrawiam piatkowo wszystkie staraczki!;)

Margos82, Fedra, Beata.D, kaarolaa, Katha81, ivi, MisiaMisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie :) chciałam przyłączyć się do wątku; mam nadzieję, że przyjmiecie :) W lipcu podchodzimy do maks ataku! :) Czyli bierzemy życie w swoje ręce :))) Póki co podczytuje Was, ale braki mi wiedzy na "udzielanie się". :) Przyjmijcie mnie :) ponoć szczęście przynoszę :)))
    Miłego dnia Wam życzę :)

Fedra, niecierpliwa, Tosia 1981, Beata.D, kaarolaa, Violik, aaana, Katha81, Kava, mala29_, ivi, gosia81 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Ako super beta i super ze juz cos na zdjeciu widzialas mam nadzieje ze i mnie to bedzie dane za kilka dni <3

Beata nie odnioslam sie do Twojgo wpisu bo co sobie przypomne to jestem wstrzasnieta ale teraz musi byc juz dobrze i za niedlugo zabierzesz swoje maluchy do domku...

Zycze wszystkim milego dnia <3

niecierpliwa, ako99, mala29_, ivi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mount witaj w Naszych skromnych progach napisz cos o sobie ile sie staracie i jaki powod ze trafilas na ten watek?
    W razie pytan pytaj dziewczyny maja tu naprawde spora wiedze ale jeszcze wieksza wrazliwosc i serce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 10:25

Mount, kaarolaa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Kaarolaa śliczny kropek jaki już duży :)
    Dziękuję kochane za wszystkie ciepłe słowa staram się podczytywać Was na bieżąco..Bardziej poczytam w domku.
    My dalej w szpitalu nie chcą nas puścić do domku :( Pobrali mi krew i czekam na wynik bety..
    Ściskam Was wszystkie cieplutko :)

mala29_ lubi tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia dobrze, ze jestes pod fachowa opieka, zapewne dobrze sie Wami zajma w szpitalu, odpoczywaj;)

Witaj Mount podpisuje sie pod pytaniem Fedry napisz na jakim etapie sie znajdujesz:)

Fedra, Mount, mala29_, martusia1986 lubią tę wiadomość

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, absolutnie nie pisałam tego komentarza złośliwie. Wie, że Twoja beta sukcesywnie rosła. Tak było też ze mną. Moja pierwsza beta była prawie identyczna jak Twoja 13. Odbierając wyniki Pani z laboratorium od razu powiedziała że z taką betą, nie mam co robić sobie nadziei. Nie słuchałam, byłam szczęśliwa...skończyło się niestety ciążą biochemiczną...koleżanka miałam dokładnie taką samo sytuację. Pierwsza beta 18, później rosła...nie usłyszała serduszka...poronienie samoistne. Chciałaś usłyszeć, napisałam. Dlatego ja po swoich przejściach, jestem ostrożna co do niskich bet na początku. Oczywiście życzę Ci z całego serca, by skończyło się u Ciebie tak jak wszystkie tego pragniemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Mount witaj w Naszych skromnych progach napisz cos o sobie ile sie staracie i jaki powod ze trafilas na ten watek?
    W razie pytan pytaj dziewczyny maja tu naprawde spora wiedze ale jeszcze wieksza wrazliwoc i serce :)

Bardzo dziękuję! Jest mi bardzo miło, a mądre rady chętnie przyjmę, bo tak jak wspomniałam - nie posiadam jeszcze wiedzy by radzić Wam.

Niebawem 36 lat, po 4 inseminacjach (na cyklach naturalnych), podejrzenie jednego niedrożnego jajowodu, po 3 histeroskopiach. Cała reszta raczej OK. Chłop - w 100% ok. Moje wyniki wszystkie w normie (amh 3,8, nie ma problemów z tarczycą, nie ma problemu z hormonami, itd.). Trudno mi powiedzieć ile się staramy, bo mąż bardzo często wyjeżdza i bywam "słomianą wdową", jednak myslę, że tak intensywnie to półtorej roku. Byłam pacjentką katowickiej Provity, ale przeniosłam się do Gyncentrum. To właśnie moja historia. W paru zdaniach półtorej roku. :)

niecierpliwa, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Mount ja tez sie lecze w Gyncentrum i zaczynam w lipcu;) kiedy masz wizyte i kto Cie prowadzi dr Mercik czy dr Czerwinska??

Mount lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Hej dziewczynki :)
    Kaarolaa śliczny kropek jaki już duży :)
    Dziękuję kochane za wszystkie ciepłe słowa staram się podczytywać Was na bieżąco..Bardziej poczytam w domku.
    My dalej w szpitalu nie chcą nas puścić do domku :( Pobrali mi krew i czekam na wynik bety..
    Ściskam Was wszystkie cieplutko :)

Czekamy na dobre wieści i pamiętaj jeśli to ma być dobre dla Maluszka to trzeba lerzeć w szpitalu choć wiem ze to wcale niejest przyjemne ale jesteśmy z Tobą myślami <3

martusia1986 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 289 290 291 292 293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ