IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvella wrote:Dziewczyny po udanym transferze. Powiedzcie mi od którego dnia po transferze zaczeły Was pobolewać piersi? Mnie przy biochemicznej na drugi dzień po transferze a teraz to nic nie czuję...
Masz prawo nic nie czuc.vella, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonik wrote:Witajcie
Dziewczyny pomóżcie, w moim mieście nigdzie nie mogę dostać tego Pena do puregonu i czy w takim wypadku mogę go podawać strzykawką ??? -
Czyli po estrofemie nie ma owulacji, to dlatego kazał mi przyjść dopiero 11 dc. Rozumiem
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź, bo na forum naszego dr jestem chyba pierwszą osobą, której to przepisał
Vella, będzie dobrze - już Ci to pisałamTrzymam mocno kciuki
vella lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Nie dali Ci takiego pena w klinice? Mi dali w klinice. Penem ustawiasz sobie dawkę ale w sumie chyba zwykła strzykawka tez mozna
Właśnie nie dalia do kliniki mam prawie 300km wiec nie mam jak teraz tego zdobyć a zastrzyk musze dziś zrobić
-
monik wrote:Właśnie nie dali
a do kliniki mam prawie 300km wiec nie mam jak teraz tego zdobyć a zastrzyk musze dziś zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 13:10
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Na pewno nie byl to bol spowodowany ciaza. Nawet sie wtedy jeszcze zarodek nie zagniezdzil nie mowiac juz o produkowaniu hcg. Mnie tak naprawde zaczely bolec dopiero chyba w 8 tc.
Masz prawo nic nie czuc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonik wrote:jestem z Mazur z małej miejscowości i tu jak zwykle nic nie ma
Oo to daleko chciałam pomóc dając Ci mojego pena ale ja za śląska
Dzwoń do kliniki czym prędzej i zapytaj. Wydaje mi siębże bez problemu zrobisz to rówież strzykawkąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 13:26
-
ewlinaaa85 wrote:Oo to daleko chciałam pomóc dając Ci mojego pena ale ja za śląska
Dzwoń do kliniki czym prędzej i zapytaj. Wydaje mi siębże bez problemu zrobisz to rówież strzykawką
W sumie to nie mam wyboru ,zastrzyk juz dawno powinnam sobie zrobić a tak to siedze i szukam w aptekach tego penu wiec jak go nie mam to ide zrobić sobie zastrzyk strzykawką. -
monik wrote:W sumie to nie mam wyboru ,zastrzyk juz dawno powinnam sobie zrobić a tak to siedze i szukam w aptekach tego penu wiec jak go nie mam to ide zrobić sobie zastrzyk strzykawką.
Monik jesli masz jednorazowa fiolkę puregonem możesz podać sobie go strzykawka.Ewentualnie identyczne peny są używane do podawania insuliny.Z tego co się orientuje identyczne peny używane są do podawania insuliny i apteki rozdają je cukrzykom za darmo.Anuszka lubi tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
karina76 wrote:Monik jesli masz jednorazowa fiolkę puregonem możesz podać sobie go strzykawka.Ewentualnie identyczne peny są używane do podawania insuliny.Z tego co się orientuje identyczne peny używane są do podawania insuliny i apteki rozdają je cukrzykom za darmo.
Zgadza się mam taki od insuliny ale on nie ma miarki 225 tylko jest 220 lub 240
Ja mam jeszcze strzykawki po menopurze cieniutkie odrazu z igłami właśnie zrobiłam -
monik wrote:Zgadza się mam taki od insuliny ale on nie ma miarki 225 tylko jest 220 lub 240
Ja mam jeszcze strzykawki po menopurze cieniutkie odrazu z igłami właśnie zrobiłam
No i gitesW ostateczności 5j to nie wiele i możesz podać 240 następnego dnia.Mi tak lekarz doradził z Gonalem.
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Ja juz po wizycie i pierwszym zastrzyku gonapeptylu. Mam ich 8 i brac co drugi dzien a do tego wybrac ovulastan do konca opakowania. Tqk wiec zaczęło się
Punkcja przewidywana miedzy 3-7 marca.
Powiem Wam, ze rano wstalam i mialam watpliwosci czy isc na wizyte czy deceydowac sie na ivf. Po prostu strach mnie oblecial po wczorajszym czytaniu tej dokumentacji. No ale pogadalismy z mężem rano i stwiwrdzilismy, ze raz spróbujemy. Jesli dziecko jest nam pisane to sie uda!
Ps. Dzis zastrzyk zrobili mi w klinice a wvpon. to nie wiem, chyba meze poproszeV. lubi tę wiadomość