IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
A dla faceta koenzym q10 jest inny w skladzie niz dla kobiety?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
shooa wrote:Nie, taki sam
tylko chodzi o to, żeby to był ubichinol.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Cześć. Jejku ile tego wszystkiego jest ja to Was podziwiam za tą Waszą wiedzę z tymi wszystkimi badaniami genetycznymi itd. A te witaminy mężczyzna może przyjmować nawet jeśli nasienie jest prawidłowe? Mój tylko kwas foliowy przyjmuje...
A jakie witaminy dla starających się są najlepsze w przypadku hashimoto? bo wiem,że chyba niewskazane żeby miały dużo jodu? Mam na myśli jakiś zestaw witaminowy typu Femibion, Pregna -
nick nieaktualnyIzabela23 wrote:Cześć. Jejku ile tego wszystkiego jest ja to Was podziwiam za tą Waszą wiedzę z tymi wszystkimi badaniami genetycznymi itd. A te witaminy mężczyzna może przyjmować nawet jeśli nasienie jest prawidłowe? Mój tylko kwas foliowy przyjmuje...
A jakie witaminy dla starających się są najlepsze w przypadku hashimoto? bo wiem,że chyba niewskazane żeby miały dużo jodu? Mam na myśli jakiś zestaw witaminowy typu Femibion, Pregna
Może, nie musi, zależy jak chętnego do współpracy masz faceta. trzeba tylko pamiętać, że normy WHO dla prawidłowego nasienia są ogólnie bardzo niskie, a to że jest w normie nie znaczy, że nie można go trochę podrasować
Ja mam hashi a biorę Femibion. Przy hashi moim zdaniem ważniejsza jest dieta, suplementacja witamin niż trochę nadprogramowego jodu w witaminie. To tylko moje zdanie, mogę się mylić, aczkolwiek u mnie działa i wyniki mam coraz lepsze. -
shooa wrote:Może, nie musi, zależy jak chętnego do współpracy masz faceta. trzeba tylko pamiętać, że normy WHO dla prawidłowego nasienia są ogólnie bardzo niskie, a to że jest w normie nie znaczy, że nie można go trochę podrasować
Ja mam hashi a biorę Femibion. Przy hashi moim zdaniem ważniejsza jest dieta, suplementacja witamin niż trochę nadprogramowego jodu w witaminie. To tylko moje zdanie, mogę się mylić, aczkolwiek u mnie działa i wyniki mam coraz lepsze.kwas foliowy łyka posłusznie
no to chyba zaopatrzę się w ten femibion,bo brałam tylko kwas foliowy i folik
-
hej dziewczyny.
jestem 5 dpt
mam bole jajnikow jak na miesiaczke, obrzmiale bolace piersi i jakbym miala siniaki na piersi. chwilowe zawroty glowy oraz suchosc sutkow
myslicie czy w srode wyszla by beta albo sikacz??
nie wiem czy objawy na ciaze czy tez po lekach:(Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Natu93 wrote:hej dziewczyny.
jestem 5 dpt
mam bole jajnikow jak na miesiaczke, obrzmiale bolace piersi i jakbym miala siniaki na piersi. chwilowe zawroty glowy oraz suchosc sutkow
myslicie czy w srode wyszla by beta albo sikacz??
nie wiem czy objawy na ciaze czy tez po lekach:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 11:46
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Izabela23 wrote:A no mój chłop to chętny do współpracy
kwas foliowy łyka posłusznie
no to chyba zaopatrzę się w ten femibion,bo brałam tylko kwas foliowy i folik
Na co mu to pomaga?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Natu93 wrote:Tyszanka ale schiza jest silniejsza.a ten czas wgl nie chce plynac:(
Tylko spokoj nas uratuje!!
Badz dzielnaAgnieszka_A. lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Natu93 wrote:Tyszanka ale schiza jest silniejsza.a ten czas wgl nie chce plynac:(Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Natu93 wrote:a masz jakies objawy?
a robisz bete czy sikanca? -
Hej Dziewczyny! Trzymam kciuki za testujące! Ja od dzis zqczynam stymulację menopur i gonapeptyl. Za tydzien kontrola i pod koniec tyg. prawdopodobnie punkcja...
Strach d... sciska hihi
Ps. Ale wiecie co, jakoś bez przekonania do tego podchodzę. Euforii brak, to taka moja asekuracja jakby mialo sie nie udac. Ehhh uwierzyć najwazniejsze uwierzyć!Kamilam8, kookana1987, Agnieszka_A., Tosia 1981, lawendowapani, Asiula86, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość