IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się melduje po dzisiejszej wizycie, transfer ustalony na 1.03 godzina 15.30, oby data i godzina była szczęśliwa.
Gratuluje pozytywnych testów!!amygdala, Agnieszka_A., ComeToMeBaby, india, Kamilam8, Mimi86, Tosia 1981, vella, lawendowapani, gosia81, Angela B-D, Bianka4, V. lubią tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Dziewczyny powiedzie czy warto brać dhea na poprawę jakości komórek? Czy któras z Was brała? Ja przed drugim podejściem postanowilam coś lykac. Mam już koenzym q10 i wit d. I się zastanawiam nad tym dhea.
Mrth666 miała baaardzo zaawansowaną endo, brała i (mam nadzieję, że się nie obrazi, że dzielę się jej doświadczeniami) była diamterialna różnica w jakości komórek. W efekcie nosi już pokaźny brzuszek
Nie wiem jak będzie u mnie, ale też profilaktycznie biorę 25mg dziennie razem z q10 i vit d.
myślę, że nie zaszkodzi.Brtiii86 lubi tę wiadomość
-
Amygdala to sprawa indywidualna ja miałam taką dawkę przy pierwszej stymulacji i wychodowałam tylko 5 pęcherzyków a dziewczyny przez mniejszych dawkach miały więcej pęcherzyków, przy drugiej miałam 300.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyshooa wrote:Mrth666 miała baaardzo zaawansowaną endo, brała i (mam nadzieję, że się nie obrazi, że dzielę się jej doświadczeniami
) była diamterialna różnica w jakości komórek. W efekcie nosi już pokaźny brzuszek
Nie wiem jak będzie u mnie, ale też profilaktycznie biorę 25mg dziennie razem z q10 i vit d.
myślę, że nie zaszkodzi.
Właśnie mam zamówiona na jutro już będzie;-) -
marcia89 gratulacje
z jakiej jestes kliniki ?
dziewczyny a ten koenzym q10 to lykac caly czas? od stymulacjo az do wyniku bety czy przestac w jakims momencie? gdzie woogoele mozna kupic? np w zielarkim moze byc?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Hej Kochane. Ja juz po fioletowej stronie, ale nadal Was podczytuje i mocno kibicuję. Magic1 Ty wiesz, że bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie. Wierzę w Pietrzyckiego, u mnie miał szczęśliwą rękę. Te którym się udało , zapraszam na fiolet na forum ciężarówek po ivf. Dziewczyny tam już czekają z niecierpliwością na Was wszystkie !
Kamilam8, pragnaca dzidziusia, gosia81, Angela B-D lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualnypysia wrote:marcia89 gratulacje
dziewczyny a ten koenzym q10 to lykac caly czas? od stymulacjo az do wyniku bety czy przestac w jakims momencie? gdzie woogoele mozna kupic? np w zielarkim moze byc?
Q10 jak i inne suplementy na jakość komórek/plemników zaczyna się brać na ok 3 miesiące przed stymulacją. w przypadku ciąży ustalić z lekarzem co dalej, ale pewnie kazałby odstawić.
suplementy najlepiej kupować w aptekach internetowych, wyszukać najwyższą dawkę, najlepszą cenę i już. -
pysia wrote:marcia89 gratulacje
Hej! Invimed Wrocław!pysia, Anuszka lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:Q10 jak i inne suplementy na jakość komórek/plemników zaczyna się brać na ok 3 miesiące przed stymulacją. w przypadku ciąży ustalić z lekarzem co dalej, ale pewnie kazałby odstawić.
suplementy najlepiej kupować w aptekach internetowych, wyszukać najwyższą dawkę, najlepszą cenę i już.
oj to trochee za pozno pomyslalam, jeszcze 3 dni biore ovulastan i jak dostane @ zaczynam stymulacje, to chyba nie ma juz sensu sie suplementowac .
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Dobry wieczór wszystkim.
Ja jestem podłamana po dzisiejszej wizycie. Od 17 dni jestem na gonapeptylu, przez pierwsze 12 dni pół ampułki, przez ostatnie 5 dni po całej ampułce. W 3 dc badałam estradiol (12 dzień na gonapeptylu 1/2 ampułki), wynik 60 pg/ml.
Dzisiaj 8 dc cylku a wynik 70 pg/ml. Wzrósł zamiast spadać po zwiększonej dawce leku. Obraz usg wskazuje, że jestem już wyciszona, ale skąd ten wynik? Do czwartku kontynuuję gonapeptyl w dawce 1 ampułka, w czwartek mam powtórzyć estradiol i wizyta u gina. Może któraś z Was tak miała?
Gratuluję pozytywnych beti trzymam kciuki za Was wszystkie
ma_pi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypysia wrote:oj to trochee za pozno pomyslalam, jeszcze 3 dni biore ovulastan i jak dostane @ zaczynam stymulacje, to chyba nie ma juz sensu sie suplementowac .
tak, teraz już nie ma sensu.
może na przyszłość jak po rodzeństwo się będziecie szykowaćpysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Szkoda... Czyli nowa procedura. Jest szansa, że zdążycie w swojej klinice? To rządówka? Trzymam kciuki za owocne rozmowy z lekarzem. Nie poddawajcie się
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Kruszynka5