IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pierdoooole..
przepraszam ale nie wiezylam ze 7 dpt wyjdzie cien cienia
jutro lub piatek na bete!
aaaaaa jak ja sie ciesze!!!!amygdala, V., gosia81, lawendowapani, kookana1987, Angela B-D, Mimi86, Joanna85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Anatolka wrote:Duphaston o ile mi wiadomo od zawsze miał 10mg. Coś musiałaś pokrecicGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Natu93 wrote:ja pierdoooole..
aaaaaa jak ja sie ciesze!!!!
Gratuluję7dpt mi też wyszła i hcg wynosiło tego dnia 53,77.
V. lubi tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
Natu93 wrote:ja pierdoooole..
aaaaaa jak ja sie ciesze!!!!nie muszę się wpatrywac żeby coś zobaczyć
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Asienka1184 wrote:Gratuluję
7dpt mi też wyszła i hcg wynosiło tego dnia 53,77.
wlasnie mysle czy isc jutro czy piatek
mialam podane 2 zarodki 5 aa
wiec moze sie udaly dwa zagniezdzic
nie wazne ile wazne zeby chociaz jeden zostal ze mna
Bliźniaki
Właśnie zadzwonił Pan Doktor.
Prawidłowych było 7 komórek.
Udało się uzyskać 5 zarodków.
Podobnie było ostatnim razem.
Jutro ma zadzwonić z nowymi wieściami.
Nastawiamy się na transfer w niedzielę.
Niech się ładnie zarodki rozwijają. Teraz tylko już o to proszę. Niech wszystko będzie dobrze.V., Asiula86, gosia81, Tosia 1981, Anuszka, amygdala, lawendowapani, Kamilam8, lipa, Karo85, takasobieja, roletka, Neo84, triss, Angela B-D, Marcia89, _cherryLady, Beata.D, Konwalia, bąbel, sylvuś, Mimi86, Joanna85, india, choco, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Agnieszka, będzie dobrze! Uwierz w to
Jestem pozytywnie nastawiona, wierzę że moja marcowa procedura też pójdzie lepiej niż tamta zeszłoroczna, więc czemu Twoja miałaby nie pójść
Agnieszka_A., Angela B-D, bąbel lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
V. wrote:Agnieszka, będzie dobrze! Uwierz w to
Jestem pozytywnie nastawiona, wierzę że moja marcowa procedura też pójdzie lepiej niż tamta zeszłoroczna, więc czemu Twoja miałaby nie pójść
Mam taką ogromną nadzieję. Ostatnio też mieliśmy 5 zarodków. Mam nadzieję, że będą się ładnie rozwijały i będzie transfer.V. lubi tę wiadomość
-
Agnieszka_A. wrote:Mam taką ogromną nadzieję. Ostatnio też mieliśmy 5 zarodków. Mam nadzieję, że będą się ładnie rozwijały i będzie transfer.
trzymam kciuki zeby wszystko bylo oki:)Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
Bliźniaki
Anuszka wrote:http://www.invimed.pl/a/98,invimed-katowice-w-czestochowskim-programie-doplat-do-in-vitro
Może kogoś zainteresuje
Ciekawy... Jestem zdania, ze i owszem, jesli para jest młoda to ma czas i może w ten sposob się starać. Ale dla tych co są po 30-stce to jedt mydlenie oczu. I wkurza mnie strasznie postawa Korzuchowskiej, ktora powtarza na kazdym kroku, że ma dziecko dzieki napro. I ze miala tylko 2% szans, a po 2 m-cach leczenia udalo sie. To moze, niech powie dokladnie z czym miala problem, bo moze to nie byl az taki duzy problem. A w ten sposob daje ludziom nadzieję, ze naprotechnologia jest taka skuteczna! EhhhEvelle lubi tę wiadomość
-
Anuszka, przepraszam. Moj komentarz miał byc do artykulu o naprotechnologii
Ktoras z dziewczyn go wdtawila, ale cos nie moge odnaleźć tego wpisu.
A z tymi doplatami to super sprawa! Szkoda, ze w W-wie nie ma czegos takiego. Przez ta cala napro to ludzkosc chyba wyginie i predzej czy pozniej mam nadzieje, ze powroci sie do finansowania ivf, jak przyrost naturalny siegnia dna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 11:43
Anuszka lubi tę wiadomość
-
amygdala wrote:Anuszka, przepraszam. Moj komentarz miał byc do artykulu o naprotechnologii
Ktoras z dziewczyn go wdtawila, ale cos nie moge odnaleźć tego wpisu.
A z tymi doplatami to super sprawa! Szkoda, ze w W-wie nie ma czegos takiego. Przez ta cala napro to ludzkosc chyba wyginie i predzej czy pozniej mam nadzieje, ze powroci sie do finansowania ivf, jak przyrost naturalny siegnia dna!
Kochane przyrost naturalny będzie, jak ta lala.....jak się patologia za 500 zł zacznie mnożyć na potęgę, to uwieżcie mi, że będzie przyrost, oj będzie. Ja w pracy spotykałam matki, które rodziły za 1000zł becikowego, to teraz dopiero się będzie działo.
A propos naprotechnologii to naprawdę sprawa godna uwagi. Podchodzą bardzo całościowo, regulują wiele kwestii w organizmie, hormony, poziomy witamin (m.in. D, czy B ), dieta, mają dobre zaplecze chirurgiczne (w sensie jest trochę fajnych speców napro od laparoskopii w Polsce), przeszłam całą drogę napro, także coś o tym wiem i nie żałuję, zajęli się mną od stóp do głów. Niestety nie miałam szczęścia, ale wiele osób je ma. Z tym że tak jak w moim przypadku i w wielu innych, po prostu w pewnym momencie możliwości napro się wyczerpują.....Jeżeli ktoś nie bierze pod uwagę adopcji, czy życia w samotności, no to musi brać pod uwagę inne wyjścia, ale napro polecam jak najbardziej, nie uważam, żeby czas który na to poświęciłam był stracony, wręcz przeciwnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:13