IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bralam wczesniej ubi:) moze jak ten skoncze to znow wezme, ciekawe czy to na prawde cos na te jajka dziala, bo samopoczucie na pewno mam o wiele lepsze, dhea tez biore bo poziom mam ponizej polowy normy,wiec tragedii nie ma ale nie zaszkodzi, warto miec wysoki poziom dla zachowania mlodosci;)
shooa lubi tę wiadomość
-
Dzis dostałam @, a tak się stresowalam,ze nie przyjdzie po antykach. Od soboty dolaczam Menopur i Gonal - jupi !
lipa, pragnaca dzidziusia, Neo84, pabelka88, Konwalia, Tosia 1981, india, shooa, vella, amygdala, choco, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Dziewczyny wykupiłam dziś receptę i miałam na niej dupka... kurcze dostałam 10mg... zawsze miałam 50mg... zastanawiam się czy to błąd... bo lekarz by mi taki słaby zapisał? czy aptekarki? dodatkowo mam brać do lutki 3x2... od jutra
Ja brałam q10 30mg dziennie i wit d 2000j dziennie i pomoglo
i normalny q10czytałam kilkanaście stron na temat który lepszy i nikt nie udowodnił że ubihinol jest lepszy, wrecz przeciwnie... ubihinon ma wiele badań potwierdzających, że pomaga, a ubihinol dopiero zaczynają badać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 00:32
lipa lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:Dziewczyny wykupiłam dziś receptę i miałam na niej dupka... kurcze dostałam 10mg... zawsze miałam 50mg... zastanawiam się czy to błąd... bo lekarz by mi taki słaby zapisał? czy aptekarki? dodatkowo mam brać do lutki 3x2... od jutra
Ja brałam q10 30mg dziennie i wit d 2000j dziennie i pomoglo
i normalny q10czytałam kilkanaście stron na temat który lepszy i nikt nie udowodnił że ubihinol jest lepszy, wrecz przeciwnie... ubihinon ma wiele badań potwierdzających, że pomaga, a ubihinol dopiero zaczynają badać
Duphaston o ile mi wiadomo od zawsze miał 10mg. Coś musiałaś pokrecic_cherryLady lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Właśnie usłyszałam w radio, że pierwsze bociany przyleciały już do Polski! Co zresztą widać na naszym forum!
Wiosna, wiosna, wiosna ach to ty!
Wiosennego dnia dla Was!!!!!!Evelle, Tosia 1981, vella, sylvuś, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Wystarczy, że człowiek wypadnie z obiegu na 3-4 dni i kaplica, próbowałam Was nadrobić ale się nie da po prostu
Zatrzymałam się na smutnej wiadomości od Asi-m-b
Ściskam kochana...
Uściski też dla Reni, ech...
Ale widzę też wysyp pozytywów, bardzo się cieszę dziewczyny i gratuluję!
U nas po prawie 5 miesiącach oczekiwania powoli coś się rusza. Wczoraj mąż miał wymaz na chlamydię, usg moszny i seminogram, a ja wizytę u anestezjologa - byłam ciekawa, czy każą mi za nią płacić, Pani chciała 100 zł ale jak powiedziałam że jestem w programie to powiedziała tylko "ok, to dziękuję", ufff, bo już myślałam, że będę musiała się z nimi szarpać
Wizyta u mojego lekarza 4 marca, w przyszły piątek. Wtedy zadam mu milion pytań, ustalę plan gry i wezmę recepty. Dzisiaj 2 dzień cyklu, jak dobrze pójdzie to równo za miesiąc zaczynam stymulację
chyba, że doktorek zaordynuje jednak długi protokół, to nawet wcześniej zacznę kłucie.
Serducho, asia-m-b, triss, Angela B-D, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
Anuszka wrote:http://www.invimed.pl/a/98,invimed-katowice-w-czestochowskim-programie-doplat-do-in-vitro
Może kogoś zainteresuje
Fajnie mają, 5 koła dopłaty... I GynC na miejscu z dr M... bo to kilka klinik do wyboru mają.Anuszka, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Wczoraj miałam punkcję. Wszystko bez problemu. Pobrano 12 kumulusów. Dziś ok 12 dowiem się ile udało się zapłodnić. Poszło lepiej niż ostatnio (wtedy było 7 cumulusów). Bardzo dobrze zniosłam znieczulenie. Wybudziłam się na sam koniec i od razu przytomna, zero senności. Wczoraj po południu pobolewało podbrzusze i delikatnie plamienie było. Na razie L4 do piątku. Jeśli będzie transfer w niedzielę to przedłużamy do testu. Wenflon za pierwszy razem pan anestezjolog założył choć miał wątpliwości jak zobaczył, że z żyłami szału nie ma.
triss, V., Kamilam8, pragnaca dzidziusia, sylvuś, Tosia 1981, shooa, lawendowapani, Konwalia, Moniaa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
V. wrote:Cześć!
Wystarczy, że człowiek wypadnie z obiegu na 3-4 dni i kaplica, próbowałam Was nadrobić ale się nie da po prostu
Zatrzymałam się na smutnej wiadomości od Asi-m-b
Ściskam kochana...
Uściski też dla Reni, ech...
Ale widzę też wysyp pozytywów, bardzo się cieszę dziewczyny i gratuluję!
U nas po prawie 5 miesiącach oczekiwania powoli coś się rusza. Wczoraj mąż miał wymaz na chlamydię, usg moszny i seminogram, a ja wizytę u anestezjologa - byłam ciekawa, czy każą mi za nią płacić, Pani chciała 100 zł ale jak powiedziałam że jestem w programie to powiedziała tylko "ok, to dziękuję", ufff, bo już myślałam, że będę musiała się z nimi szarpać
Wizyta u mojego lekarza 4 marca, w przyszły piątek. Wtedy zadam mu milion pytań, ustalę plan gry i wezmę recepty. Dzisiaj 2 dzień cyklu, jak dobrze pójdzie to równo za miesiąc zaczynam stymulację
chyba, że doktorek zaordynuje jednak długi protokół, to nawet wcześniej zacznę kłucie.
V. u którego lekarza jesteś? A co do opłaty za anestezjologa, to wybuchła tam niezła afera, bo dziewczyny jedna po drugiej upominają się zwrotu pieniędzy :)także laski z recepcji już nie dyskutująV., Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Agnieszka_A. wrote:Hej. Wczoraj miałam punkcję. Wszystko bez problemu. Pobrano 12 kumulusów. Dziś ok 12 dowiem się ile udało się zapłodnić. Poszło lepiej niż ostatnio (wtedy było 7 cumulusów). Bardzo dobrze zniosłam znieczulenie. Wybudziłam się na sam koniec i od razu przytomna, zero senności. Wczoraj po południu pobolewało podbrzusze i delikatnie plamienie było. Na razie L4 do piątku. Jeśli będzie transfer w niedzielę to przedłużamy do testu. Wenflon za pierwszy razem pan anestezjolog założył choć miał wątpliwości jak zobaczył, że z żyłami szału nie ma.
Kruszynka5 -
http://www.fotosik.pl/zdjecie/feaccad8b6cf8a5e
co myslicie o tym?
cieszyc sie?
czy bledny testV., Kamilam8, pragnaca dzidziusia, Tosia 1981, gosia81, lawendowapani, kookana1987, Angela B-D, Konwalia, Mimi86, kleis, pysia lubią tę wiadomość
Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Natu93 wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/feaccad8b6cf8a5e
co myslicie o tym?
cieszyc sie?
czy bledny test
Moim zdaniem gratulowaćzatem gratuluję
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)